sebuk2,,, ish3,,,

erm,,, sebuk tol hujung minggu nih,!! byk tol org wat kenduri la, umah terbuka la, jamuan raye la,, byk2,, sebuk tol la,, tp aku nih sebenarnye x berkaitan un ngan sume uh,, keje aku just gi mkn je,, tp yg membuatkan aku turut menjadi sebuk tuh,, ade lah kerana,, mak ayah aku sebuk dgn open house sume tu,, dgn kenduri2 sume uh,, dgn jamuan raye sume uh,, so aku turut tersebuk skali sbb nak uruskan adeq2,, jage dyorang,, jage umah skali,,,erm,, sebuk2,,, memandangkan bibik aku blk indon,, so aku lah jadik kakak sepenuh mase skang nih,, bkn BIBIK k,,!! :) erm,, nak blaja un xde mase sgt,,, tp bile ade mase xnak lak aku blaja,, haish,,!! so Fadhi,, ko x yah nak salahkan keje umah la,, sebuk la,,, sbb bile ko lapang ko x balaja un,,!!! FB memanjang,,! BLOG memanjang,,!! erm,,, da la,,,!! saket perut nih,,!!! bye2,,!!! chow dulu,,!!!! ASSALAMUALAIKUM,,!!!!!! :D

No comments:

Post a Comment