sukeeeeeee!!! hehehe,,!!!

oit~! slm,!! erm,, aku ade bnde nak citer nih,,! tpi bnde nih berlaku smlm,, aku nak citer smlm,, tpi x smpt,,!! so aku citer la ari nih,,!! erm,, bace2..
smlm,, aku, iera, ngan fizah wat kek,,!! 3 jenis kek uh,,!! kek coklat,, kek permaisuri, n kek buah,,! tpi kek coklat x jadik sgt,, sbb HANGUS! tpi xde lah satu kek tu yg hangus,, atas dye je la,, huhuhu,, tpi,, tetap sedap.. just pahit skit je la,, but xde la rase sgt pahit dye uh,! *aduyaiii..! bpe byk tapi2 larhh! haha,,, anyway.,, sume kek yg kitorang wat uh jdik ar,,!!! boleh thn,,!!! SE....DAP.....!!!! haha,,,, n this the photosss!!! wahh @_@..!! haha,,

Kek Permaisuri ngan kismis larhh! haha,,, jdik! THUMB UP!
 

 Kek Coklat.. :( hanguss!!! haha,, tpi sedap jgk larhh!!! *nak kasik ape ekk? haha,, korank la tentukan..!

Kek Buah..! rase orenn!!! whosshh!!! *coz letak perasa oren larhhh! haha,, tpi dlm kek nihh,, mcm2 adaaa~!!! haha

erm,, ade lagi satu citer,,! smlm gak,, blk dri buat kek uh,, da nak mlm,, n then lps solat isyak,, aku bukak la fb,,!! huhuhu,, aku hepy sesangat,,!! coz... dak2 yg aku MINAT uh dak except request aku n yg lagi sorg aku x jumpe fb dye uh,, dye da add aku,,!! huhuhu.,,,! hepy giler2 ar,,!! n aku chat gak ngan sorang akk nih,! salah sorg dak2 yg pegi anugerah bilik BOSS tu gak lah,,!!! best chat ngan dye,,!! haha,,, aku byk segan jek,,!! anyway,,! mmg aku smlm senyum je la memanjang,,!!! >< haha,, heppy sesangat..!!! =D
tu je la..!! bye2..!!! see u again,,!!! >AK LA<

No comments:

Post a Comment