nothing..

hye guys,, assalamualaikum,, :) what such a long time aku x post any story here.. :]
ermm,, bkn xnak post,, byk sgt nak post,, tpi.. aku xde mse n another thing coz aku takot nak dkt ngan komputer or any laptop.. :( coz... ermm,, ade lah.. skang nih aku boleh post coz ade la skit keberanian tuhhh,, :]
ermm,, aku da deactive account fb aku,, blm dlete je lgi..  aku deactive coz i have to do it.. aku tension! ermm,, dah lah... x nak citer sal uhh,, but for now,, aku xde fb,, that's mean,, AK LA or NURUL FADHILAH SOLAH were not there,, at the fb,, haha,, dah lah.. bye slm.. :]

No comments:

Post a Comment