Arhh! Hiduppp Akuuuuu!!

Assalamualaikum! ermm,, guys! aku xyahhh pindah skolahhh! haha,, hepyy doe...! coz why?? sbb,, aku dpt tau dri kwn sepupu aku,, a.k.a kwn aku larhh,, dye kate kalo bdk dpt Base Arab C xleh masok IQT uhh... aku lakk dpt C,, so aku un bgilahh tau ayah aku,, n then ayah aku tefon IQT uhh.. ayah aku tanye,, "kalau nak masok IQT, Keputusan PMR kene mcm mne?" n then org tuhh jwb.. " BA kene A.." Ayah aku unn kate lahh lgi, "ouh.. Tpi dye nak sekurang2nye,, 5A.." org tuhh jwb,, "Ye,, termasok BA... " So,, mcm tulahh citernye.. aku x dptlahh masok IQT tuhh,, mohon pun dye x panggil tok temuduga... ermm,, *dlm ati aku tersenyumm,, haha.. sbb aku xyah pindah,, stay skolah same je.. :) ape lahh... hehe,,

Ermm,, sbnrnye aku nak citer sal bnde len,, citer kat atas tuhh just salah satu je.. yg sbnrnye aku nak citer kali nihh.. is.. Aku,, entahh lahh! aku pun x tau mcm mne nak ckp.. tpi aku sbnnye rase bengang? or ape?? entahhh lahhh! cmnihh citernye,, aku slalu chat ngan dak2 laki,, but dyorang sume tuhh just my FRIENDS! x lebeyh dri tu pun.. but mak ayah aku x suke,, coz they know what there are doing,, tpi entah npe,, aku leh nak stop from chatting with themm,, coz dyorang da jadikk kwn yg agak rapat dgn aku,, Hish! entahh lahh! aku punn x tau... mak aku da byk kali tau aku chat ngan dak2 laki,, but entah npe aku xlehh nak stop cmtu je.. sbb.. entah lahhh! arhh! Tension tau x...! mak ayah aku mmg da x percaya aku,, mmg lahh salah aku,, but.. aku chat ngan dyorang tuhh just as friends..! ermm,, aku unn x tau lahhh!!! tlgglahhh akuuu!!! :'((((
Aku TENSION nihhhh!!!! ARGHHHH!!!! Hate MySelf...!!!! :'((((
Rase nak ............ je!!! arhhhhh!!!!!
Benciiiiii!!!!!!!
Aku nak berubah!! but its HARD for me...!! :'((

Please someone help me... :'((


Bye,, Assalamualaikum...

No comments:

Post a Comment