Last Words For 2011... :']

Assalamualaikum! Ermm,, Guys aku nak bgitau nihh! Ari nihh 2011 but esokk dahh 2012! Cepatnyee masee berlalu... Ermm,, there A Lot of Kenangan Pahit dan Manis dlm Tahun 2011 nihh,,

Okeyhh,, now aku nak cerita.. smlm kitorang ade buat JAMUAN BEFDAY Aisyah n skalii JAMUAN sempena RESULT kitorangg lahh.. *even x gempakk mne punn... Kat umahh Aisyahh jgkk.. hehe..
But x ramai sgt yg dtg,, yg dtgg sume muke2 yg biase dtg if ade jamuann.. yg lenn mmg kim slm je lahh... But tetap Hepeninnggg! @_@ haha,, Ramai yg pindah,, termasok dye,, (dye x dtg jamuan,, but aku tau dri Syazie dye nak pindah) ermm,, kalo yg x pindah pun,, ramai kuar dri kelas arab,, coz amek subjek len.. ermm... Everythings Will Change,...
Aku punn HAVE TO CHANGE MYSELF.... *Tryinggg...

Anyway,, This Some Gambar that aku CURIK drii Album Jiaa Fz.. hehe
Ramai gak ygg dtg,, but nihh je yg aku lehh tunjukk.. mlzz nak letakk bebanyak.. hehe





Actually,, byk bnde aku nak citer.. but aku x tau nak citer cmne,, so... bia je lahh aku simpan dlm ingatan n hati aku je... haha,, ape lahh...
But aku nak bgitau lgi satu bnde nihh... tdi aku bru je lps amek HADIAH dri KETUA Kampung aku nihh... Present For My PMR Result... hihi,, dpt RM160.00 uhh,, *k.. Tayang... hehe
Ermm,, da la eyhh.. x tau nak ckp ape.. but LASTWORDS...

Bye2 2011,, I'm gonna MISS YOU n MY MEMORIES that YOU had TAKE AWAY.... :')
Hye 2012,, Welcome to MY LIFE... hope YOU will make me HAVE a VERY PRECIOUS MEMORIES with YOU....

#Akumestiberubah,,TanxforallmyFriends...ILOVEYOUGUYSREALLYMUCHH.... :') <3


ForAllOfYourInformation! :) nihh POST aku yg ke-101.. haha,, n pde ari yg terakhir pade tahun 2011.. okeyhh arr tuhh! 101/2011..! hihi ><

6 comments:

  1. tq follow muja,, ape kate tukar comments setting sikit,, senang sikit nak komen... check kat entry kat bawah ni k,,, :D

    http://mujadafewa.blogspot.com/p/tips-beriklan.html

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru :D apa azam baru? hehe

    ReplyDelete
  3. Hapy New Too..! :)
    Azam tahun baruu?
    Nak Jadikk Lagi Better Than Year yg lps2.. n Want To Change MySelf :D

    ReplyDelete
  4. selamat thn baru dear :)
    n tahniah utk pmr result tu msti gempak kan? hee :P

    ReplyDelete
  5. Hihi, Hapy New Year For You Too :)
    haha,, Bolehh lahh GEMPAK! ><
    Tanx! :D

    ReplyDelete