Nak delete! bengang...!

Assalamualaikum! hye korang,, ermmm.. looks like blog nih akan di delete.. :(( sygnyee,, coz why? sbb blog nih cam x betul jehh.. bile org nak folllow mcm x leh je? ermm,, entah larhh.. aku pun da naek sket kepala pikir bnde nihh... smpai naek bengang..! so, bek aku delete je,,! tpi mmg sedeyh punn.. coz byk sgt dah citer aku kat blog nihh... dlm mse bpe bulan je,, da byk sgt2 dahh kenangan aku dlm nihh.. :'(
aku mmg sedeyhh,, tpi... entah lahh.. but xpe2.. mungkin aku buat blog baru,, but blog nih aku x delete.. mungkin larhh,, sbb bile aku buat account gmail baru,, account tuh xditerima.. entah larhh wehh,, aku da mlzz.. penat larhh nak pikir.. *tgh ngantuk sbnrnye nihh,, haha tpi, xpe... tgk larhh dulu.. mcm mne,, nnti aku try pikir2..
ok larhh,, bye.. assalamualaikum.. :']

Bluishh LoveHeart </3

No comments:

Post a Comment