Sambungan Hepy Befday To Meee! :') 15/12/2011

ermm,, Assalamualaikum! :] ,, korank! knpe kwn2 rapat aku x wishhh lgi? iera,, fizah,, aini,, n dak2 lb yg laen... sebnrnye aku sedeyh... x tau larhh dyorang ingat ke x my befday kannn? ermm,,, x bgi hadiah pun xpe larhh,, yg penting ingat befday aku sudahh larhhh,,, kwn2 yg x aku rapat langsung kat fb tu jgk yg ramai wishh,, even ikhlas ke x,, but dyorang rajinkan jgk tgn dyorang menekan keyboard tok wish aku,, mmg larhh mungkin dyorang yg kat fb tu, kebetulan je tau befday aku ari nih,, but kwn2 yg rapat ngan aku,, xkan x boleh ingat befday akuu? ermm,, xpe larh fadhi.. sabar je larhh..dyorang mesti ade something tuhh,,, think positive....ermm,,,

anyway,, this wat happen today! hehe,, pgi tdi ayah aku panggil aku,, n then ayah aku nyanyi lagu befday tok akuuu... :') tpi yg x bestnye,, ade ke patut ayah aku kate mcm nih.. "ari nih befday along kann,, Slamat Ary Jadi Yg Ke-30 tahun ehh? HAHAHA... aku jerit je,,,! kurang asam nye larhh ayahkuu tersayang nihhh....hehe,, but xpe! that's mean our loves each other! saling gurau-bergurau! :'D okeyhh,,, sambung citer blik... n thenn,, tghri tdi,, adeq2 aku, mak ngan ayah aku, sumee gi beli brg skolah,, aku je x ikot..*bdk accident... haha,, dyorang blik tuh da beli siap2 kek n pizza..ade due jenis pizza :D n Kek Chocolate Moist! haha,, suke tol aku kek tuhhh! nakk?? meh larhh dtg umah aku cptt... abes nnti kanggg,,, haha.. ;P lps nyanyi lagu befday tok aku,, kitorang sume pun mkn larhh,,, there's nothing special with my befdayy... haha...

ermm,, nih larhh my befday kekkk! se...dapppp! byk giler2 COKLAT dyeee! haha,, >_< *x lawa mcm kek awk2 sumee,,, but ttp sedapppp!
#for information! akuuu Hantu Coklatttt! hehe,,! ;P

Tanx Umi ngan Ayah! sbb sambut befday kaklong ari nihh! I Love U Two So Muchhhh! <3

ok larhh,,, stop di sini dahulu,, just waiting for my "kwn rapat" wishes... :']
bye! Assalamualaikum.... :')
BlueHeart :'D

No comments:

Post a Comment