Just A Person To Be Played? :']


Assalamualaikum,, korank,, sgt2 lahh memeritkan bile diri kiter nihh,, sekadar BRG PERMAINAN org kan? haha,, ye... sgt2 memeritkan,, dan itu yg TERJADI dkt diri aku niyhh... kenapalahh dyorang kejam sgt? dyorang x pernah fikir ke perasaan aku?? smpai boleh BERKALI-2 dyorang PERMAINKAN aku??

mungkin dulu bile korank buat bnde yg same, aku boleh diam.. aku boleh gelak2 lagi,, aku bolehh lupekann.. but,, aku rase cukup lahh korank buat aku mcm tuhh?? skarang niyhh,, aku mmg dah x thn.. Everytime bile korank xde mood or bosan,, korank mesti akan permainkan aku, akan buat aku mcm ORG BODOH terpinga2 mencarik ape KESALAHAN aku? membuatkan sume bnde yg aku buat x berjalan dgn SEMPURNA sbb asyik FIKIR ape salah aku? membuatkan mood aku ROSAK! korank ingat aku suke ke mcm tuhhh?! I HAVE MY OWN FEELING!!! Pleaselahh! Korank tau x? Aku sgt2 TERASA bile korank kate "Lek La Fadhi, Kitorang Saje Kacau Kau Sbb Tgh BOSAN" WHAT?! korank! aku niyhh bukannye korank punye BRG PERMAINAN lahhh! Aku ade perasaan k..! Kenapa korank x pernah TERPIKIR nak buat kat org laen mcm tuhh? Knpe??! Korank KAWAN ngan aku niyhh sbb pe arhh?! sbb aku niyhh mudah utk diPERMAINkan?! sbb aku niyhh bdk yg mudah PERCAYA org laenn?! Guys..! Sorylahh kalau aku kate,, KEPERCAYAAN aku dkt korank da HILANG! Korank buat sume niyhh,, JUST MEROSAKKAN HUBUNGAN PERSAHABATAN KITE tauu? Aku betul2 sedeyh n kecewa dgn sikap korank... :'( Even aku X LAYAK utk rase cmtuuu.... Korank nak tau x? One Day, Org akan BALAS BERKALI-2 Ganda lagi dri ape yg korang buat kat aku niyhhh... :'( Mungkin aku pernah buat korank mcm tuhh? but its not smpai BERKALI-2,, coz aku TAKOT kalau KWN2 aku sedeyh n x percaya aku dahh! but korankk? korank sendiri taulahhh.... xpe.. Tanx lahh utk SEMUA KAWAN... aku rase BERTUAH sgt dpt KAWAN mcm korank.. Sgt2 BERTUAH... :') Sorylahh kalau aku amek mase yg lame utk MEMAAFKAN korankk,, coz aku betul2 sedeyhhh... :'(
 

Assalamualaikum,, bye..

6 comments:

  1. fad~~ aq fhm prasaan dpermainkn n marah ko.. aq tau ko marah sgt2 kt dyeorg .. tp aq arap sgt2 ko akn maafkn dyeorg . at least one day nnt.. wlupon amik mse n prasaan ko tp memaafkn itu lbih baik drpd mmnta maaf kn??..aq arap grup LB kte x akn brpecah k? i love you !

    ReplyDelete
  2. Aku un xnak kite berpecah,, but aku still sgt2 sedeyhh,, dyorang minx maaf pun mcm x ikhlas,, coz dyorang still lagi sebut2 salah aku, still lagi nak ego xnak mengaku salah... aku,, arhh! entahlahh.. aku sdeyh weyhh.... :'( maybe one day aku akan maafkan dyorang bile hati aku da betul2 sejukk,, bile dyorang da betul2 ikhlas minx maaf ngan aku? aku x suke dipermainkan! :'(

    ReplyDelete
  3. okies.. aq fhm.. juz aq arap ko akn maafkn dyeorg one day.. dgn ikhlas.. n x kesah la ble k? klu nk ckp psl trase ati.. adoii.. x yah laaa.. mmg byk kes ni dlm grup kite pon knnn? soo.. kne laaa biase kn.. :/

    ReplyDelete
  4. ermm,, yehh... haha,, entah lahh weyhh... aku da maafkan dyorang, just aku nak dgr je dri mulut dyorang yg dyorang minx maaf dgn aku secara ikhlas FACE2FACE... anyway,, tdi blik, aku slm aini, but dye still moody lagi lahh.. entah lahh... mak aku kte, kalo dyorang tegur kite, kite lyn jelah mcm biase, but kalo dyorang xtegur kite, then kite buat je lah x tau... haha,,, i dont know lahh ape nak jadi,, aku un xnak sgt grup kte niyhh habes mcm niyhh je,, it almost 4Years kite berkawan,, arhh! :'(
    Just berdoa n berdoa.. praying to Allah, utk membukakkan hati masing2 utk minx maaf n fikir positive n to change ourselves... Insyaallah...

    ReplyDelete
  5. dh ok dh kn? insyaALLAH.. mgkn ari ni kte gado, tp mgkn esok kte akn senyum n glak brsame ? k laaa.. juz aq x mo laaa ada slh fhm lg.. especially ble dh msok klas lain2 ni.. x bes laa gado psl ni.. psl pandai x pandai.. pdahal sme je.. :'(

    ReplyDelete
  6. tu lahh weyh,,! aku un sedeyh plus tension plus x suke dyorang sebut2 sal pandai x pandai,, kite sume same je..! we have our own "kelebihan!" erghh,,! nvermind,, bia lahh dyorang nak ckp mcm tuhh,, we never say yg dyorang tuh x pandai?? da dyorang nak kate kite pandai xpe.. Alhamdulillah... :D

    ReplyDelete