Aku sedeyhh,, Org laen lagiiii sedeyhhh! :'((

Assalamualaikum :') Korank! Hermm,, kalo korank ade bace entry aku yg lepas2,, aku ade citer sal BESTFRIEND aku akan tukar kelas kann! :'( N aku mmg sedeyh sgt2!!! But korank nak tau x? rupe2nyee,, ade yg lagi sedeyh dri aku,, Kwn kelas aku, (Jiya) pindah kelas laen jgk,, dye lagi lahh... Langsung xde kwn dlm kelas yg dye masok tuhh... Dri dye seorg yg mmg bising,, suke gelak2,, terus x berckp, diam sentiase, dlm kelas baru uhh! aku dgr citer dye dok dlm kelas tuhh,, aku rase kesian n sedeyhh utk dye,,! Really! N aku pun terpikir lahh,, nnti Syazie mesti mcm tuhh jgk,, but dye mungkin lagi okey lahh kot dri Jiya yg sorg2 uhh,, coz Syazie ade Aini dlm kelas baru dye uhh,, Hermm... Aku sepatutnye Bersyukur coz bukan aku yg duduk ditempat Syazie or Jiya,, tambah2 lagi aku niyhh sorg yg mmg x pandai nak buat kwn,, sorg yg mmg kalo xde kwn yg aku rapat or yg aku kenal kat sisi aku,, mmg aku x ckp langsungg arhh! Seriously! Alhamdulillah lahh aku stay MURNI... At least aku da kenal dyorang yg dlm kelas uhh... Hermm,, aku kene belajar BERDIKARI lahh SKARANG niyhh! X lehh asyikk nak BERGANTUNG kat org laen jeeee! :')

Anyway,, Syazie.. Gud Luck eyhh ko ngan Kelas Baru ko uhh! Mase niyhh lahhh kan kau nak RAPATKAN diri ngan Aini ritee? :') Jgn sedeyh2 n asyik teringat kat aku je tauu! Kang x masok pulak dlm kepala otak kau ape yg cekguu ajar kat dpn kelas tuhh! *Ceyh! pdhl akuuuu yg akan teringat kau sesangat! :'P Hehe,,  Errmm,, Weyhh! I'm Gonna Miss Our Moment When We Was In The Same Class,,, :')) *mmglahh kau pindah kelas jee... but,, Seriously aku akan miss kau sesangat! Nak story pape punn,, entah sempat ke x... coz jadual ko ngan aku laennn! :'( Arhh! Stop It Fadhiii! You Have To Strong Your Self! :'] Now Its Time For You To Stand By Your Self! :'] I'm Tryinggg!

For Jiaa pulakk! Sabar eyhh weyhh! :') Kite sume mmg akan berpisah jgk one day nnti,, same ade cepat or lambat... mungkin skang niyhh Allah nak bagi kite rase dulu,, perpisahan yg kecikk sblm kite rase perpisahan yg lagi besar nnti! :') We Have To Strong OurSelf Ritee! :')


Okeylahh! Thats All! Assalamualaikum :')

No comments:

Post a Comment