Haha,, dye da minx..!

Assalamualaikum :) Hermm,, Korank! ape yg dye da minx? n sape yg minx uhh??! Haha,, bukan "minx KAPEL" k... >_<
Mcm niyhh citernyeee! Ade sorg bdk niyhh! Baruuuuu je tdi,, dye antar kat wall aku, tgk bwh!


Hah!? da tgk?! so, korank un taulahhh sal pe entry niyhh kan?! :) Hermm,, bdk cute niyhh! suh aku buat entry sal dye lagiii! Adoi,,~! sbb dye tgh BOSAN GEGILERRR -,-'' Aku gak jdik mangse! Naseb lahh hang tuh CUTE! kalo x~~~ ape?! xde pape! :P
Oklarhh! ko nak sgt aku buat story sal ko?! Okeyhh! bcelah story sal ko niyhh elok2 ye BDK CUTE! Siap satu entry lgi niyhhh! >:)

Okeyhh! Wahai BDK CUTE :) ,, knpe aku panggil ko BDK CUTE? even ko same baye ngan akuuu? nak tau sbb pe?? Coz......... KO uh RENDAH! hehe,, jgn marahhh~!! but it is SERIOUSLY! that's why aku dgn selambanye,,, panggil ko BUDAK! + CUTE lagiiii uhhh! :P Okeyh2,,! Lek2 xP..! Ape lagii arhhh?! Hah! ko nak tau x?????? Ramai bdk puji ko CUTE :) *aku rase ko pun da tau kann? Okeyhh! STOP! kang BANGGE TERLEBEYH lakk! :P Eyhh weyhh! bdk EX kelas kau pun ade yg minat kau! :O haha,, i'm one of them,, but aku minat tgk mukeee je,,! bkn sukeee! hehe,, PEACE :P agak2 ko tau x sapee??? ce bgitau aku! mne tauuu ade yg aku x tauuuu? :)) Weyh! Wak2 ko tetibe dtg skolah n then ckp nak amek buku coz nak pindah,, aku n bdk yg minat kau TERKEJUT tauuu?! ingat an ko mmg stay skolah kitorang jehh! tau2 ko minx TEKNIK gakk! Tahniahh lahh coz dpt! :) KWN lahh kau ngan Syafiqah Mazlan xP anyway! Time ko amek buku uhh,, bdk yg minat ko lagik sorg niyhh,, nmpk sgt sedeyhnyeee! but dye cover wak2 ko ade uhhh! *aku punn! hahah,, but kalo aku sedeyh coz nnti xde dah BDK CUTE aku nak usya! hehe,, PEACE! xP ade ke patut bdk uhh kate mcm niyhh! "haha,, Fadhi! Pakwe ko dah blahh! Sedeyhh arr ko ann!" *dlm hati aku kate ape? "aku tau ko yg sbnrnyee sedeyhh lebeyhh? Asal aku gak la yg keneee? sabar je la...." :) sebenarnye.... xde pape arhhh! :)

Ape lagii weyhh aku nak citer??! xde idea dahh niyhh! stop arhh kot..! hehe,, sory arhh kalo citer aku X DPT MENGHILANGKAN BORINGGG KO UHH ;P

But last aku nak ckp! :)
Tahniah once again BDK CUTE coz dpt TEKNIK! :) Blaja lahh pepandai yehh! Bia dpt Straight A's dlm Every Peperiksaan ko,,! Kite tgk sape punye result lagi GEMPAKK? ;D haha,, PDN MUKE kene dok ASRAMA! hehe,, PEACE! ;P Da skolah kat skolah PANDAI, mesti arhh orgnyee PANDAI, Cekgu2nyee pun PANDAI! so,, KEJE skolahhnyeee punnn PANDAI lahhh kannn! *utk menyusahkan muridnye2! :) Buatlahh kau keje2 tuhh ye..!

Okeylahh! Aku stops sini dulu!
Assalamualaikum :) Bye! ;D

2 comments:

  1. haha~

    kelakar lah :)

    lepasan SPM biasanya blogging sendiri, tapi ada ugak yg nak minta dibloggingkan :)

    rahniah kerana anda telah membahagiakan kawan anda :)

    thanks~

    ReplyDelete