sume pindahhh.... :'(

Assalamualaikum... Guys,, bdk2 kelas akuuu,, ramai yg dah pindah n akan pindah... sedeyh kot,, baru nak rapat2, xkire lahh ngan bdk baru or ngan bdk nurani,, tpi dah ade yg pindahh..  lps taun baru cina nnti, gerenti ramai da xde... kelas da lengang,, da x bising or kecoh2 mcm minggu first skolahhh... Arhh,, sedeyhhnye,,, Miera da pindah, Syafiqah Mazlan pun, n bdk baru yg cute tu un da pindahh... nnti, tah2 Una pulak, lpstuh Aisyah Nasaruddin, lpstuh Fiqal, lpstuh Farhi, lpstuh Afiq,, lpstuhh bdk baru, lpstuhh Mawaddah, Fatimah, n then sape lgii? sume pindahhh! Sedeyhh gileee!! "Kan Best Kalau Setiap Pertemuan tuh xde Perpisahan..." haha,, but tu sume xkan pernah berlakuu,, Kite sume akan tetap berpisah jgk satu hari nnti, sama ade cepat or lmbt je.. ;'] ermm... sedeyhnyee...
Act, lps niyhh xde lahh bdk cute aku nak usha lagiii...? huhu,, *syhh! >_<... K, ignore it...
Ermm,, sedeyh sedeyh sedeyh....!
Bdk Harmoni dulu, ade yg akan pindahh.. lgi lahh sedeyhh..! sume da kenal aty budi masing2,, tpi kene jgk berpisahh... coz demi pelajaran... arhh!
dahh lahh,, nanges kangg.....

Okeylahh! Bye2,,! Assalamualaikum :')
#still not ok with themm...

No comments:

Post a Comment