Yeah T_T

Assalamualaikum! Okey guys! Di sini aku nak buat satu pengumuman! Ape? Hermm,, Korank nmpk kan perubahan kat blog aku niyh! Ye,, BLOG INI TELAH DIREPAIR ,,! Hukhukhuk... Mmg background dye same je,, tpi mcm korank nmpk "Benda2" kat blog niyh dah berkurang.. Gambar2 dkt Sidebar pun telah dibuang,, *Wuarghh! n warne2 serta font2 dah ditukar juga :) Hermm,, nway ade satu "Benda" yg aku suke! Ahax~! Linkies kat atas tuh! :D dah diletak dlm ScrollBox lahh! =)
Act sbnrnye gmbr2 kat tepi tuhh pun aku mmg nak buat gerak dlm box, but erghh! Aku da ikot Tutorial blogger2 laen bpe kali dahh,, x pernah2 jgk nak jdikk! Sampai naek geram akuu! Last2,, dah malas arhh! >:P
Sesape yg pandaii,,, tolong akuu *_*...

Aku 'tukar n buang' niyhh jgk coz blog aku niyhh dah berat... Lame nak loadingnyeee! *Lebeyh2 lagi bukak bile Internet lambat cam siputttt! Mmg menguji kesabaranlahh! :D

Hehe,, Okeylahh!
Bye2! Assalamualaikum! =))

13 comments:

  1. alaaaa~ npe remove mke2 kteorg kt situ ? nnt dh x feymes laaa i nyah ! ;p x miss ke nk tgk mke aq nihhh ? >.< -imah-

    ReplyDelete
  2. sbb cam byk sgt arhh weyhh,, aku pun sbnrnye x nak remove :( nnti arhh aku try carik tutorial :)
    Miss You Lahh! <3 :D

    ReplyDelete
  3. huhu~ tu laaa.. try k? sbb nnt ilang laa skit rindu ko kt aq knn? ahakkss... prasan gle ayt :p btw, yes ! aq un miss gle2 kt ko.. n kem slm kt sume k ? oh yeah, aq tusyen ngan syu la skrang wei :D -imah-

    ReplyDelete
  4. haha,, imah ko xprasan ke? gmbr korank da adeblik lahh kat tepi tuh :) nway,, yess miss you a lottttttttt!

    aku tau kau tuisyen ngan syu T_T ! alep nak join skali kan? xP hermm,, aku ingat nak join gak,, tpi xtau lahh

    ReplyDelete
  5. haah.. aq bru prasan wei ! hahahaha.. mekasih dear ! syg ko ~ ;) x laaa.. alep x msok kot.. aq x bg.. huahuahua ..ko join laaaa skali.. ajk eira skali ! -imah-

    ReplyDelete
  6. Haha,, ye baru prasan =='' kalo aku x ckp tuhh? xD
    xyah pun bgi alep masok! haha,, JAHATNYEEE xP
    Aku x tau lagi,, hermm,,
    Iera lagi aku x tauuu! hekhekhek

    ReplyDelete
  7. prasaaaaaan laaa.. x yah ckp pon.. sbb mke aq kn ada kt situu.. skali tgk je.. dh silau2 dh..:p mmg aq x bg pon dye msok.. sbb nk ko msok ! ahakkkss.. so.. masok laaaa k?

    ReplyDelete
  8. Eleyhh kauu! haha,, :P
    Silau2 langsung x nmpk! xP
    Aku? hermm,, x tau lagi lahh.. takot nak tanye :(

    ReplyDelete
  9. Eleyhh kauu! haha,, :P
    Silau2 langsung x nmpk! xP
    Aku? hermm,, x tau lagi lahh.. takot nak tanye :(

    ReplyDelete
  10. haha.. cm perli jeee bab yg x nmpk lgsg 2.. tnye je laaa.. bkn nye ko nk tnye psl kawen kee.. nk mnx bpk ko g pinangkn kee.. :P mnx msokkn ke tusyen je weeei ?

    ReplyDelete
  11. Haha,, xP mne de perliii! PUJI lahh! Hekhekhek! :PP
    Aku da pernah tanye dulu,, wak2 syu ajak aku.. n then mak aku ckp " Along nak pegi sbb nak ikot kwn ke?" Pastu mak aku kte boleh kalau nak pegi, tpi kene dpt A tk sume subjek! :'0 haha,, tpi skang nihh mak aku pulak mcm nak ajar aku kat umah je...

    ReplyDelete
  12. ouhhh~ nk ajar kt umah ke? klu cm2 x pe arr.. tp ckp laaa.. klu g tusyen x de kwn, baek xyah .. HAHA.. tp siyes btol,, aq klu x de syu.. mmg x leh dh blaja kt 2syen uh.. mati kutu aq.. :p

    ReplyDelete