Hehehehehehe :3

Assalamualaikum!
Wowowowowo! Lamanya tak update entri baru. *Haha, ceyh! Pdhl baru awal bulan lps update* Tapi kira lamalah jugak tu kan? Mesti ramai yang bosan bila singgah kat blog aku ni. Yelahhh, asyik nmpk entri yg sama je x3 Hahahha. Herm, mood nak update entri baru tak datanglah. Mcm biasalah. Even idea dah ada pun, kerajinan pulak takde. Rasa malas nak taip. Hehe. Dan lagi satu sebabnya sbb aku tengah gila dok melayan EXO xD Hahahhaha. Iyeeeeeeeeeee! E X O ❤ Entah kenapa aku jadi minat sangat dgn group tu. Lagu n cursor kat blog ni pun dah bertukar kan? xD Ada kaitan dgn EXO! Twitter aku pun penuh dgn EXO je! N first time aku dok retweet psl kpop yang paling byk. EXOlah x3
Hehe. Padahal sblm ni kalau aku minat mana2 group takdelah sampai mcm ni sekali. Sampai semua pasal EXO kat youtube tu aku layan. Segala rancangan yang ada EXO aku tgk. Hahaha. N yg lagi bestnya, dalam group tu. Semua aku suka! Semuaaaaaaaaaaaaaa. Tapi yg paling aku minat n yg first sekali minat adalah XIUMIN! Haha. Aku siap buat blog lagi satu yang mmg utk EXO je. Tapi tak siap lagi x3 Tapi aku terfikir jugak, bila blog tu dah siap nanti nak update psl apa kat situ? :3 Hehe. Okeylah! Malas nak cerita panjang2. Nanti aku cerita banyak2 pasal EXO kat blog lagi satu tu bila dah siap. Hehe. Sbb sekarang aku nak update lagi satu entri baru :) Wait for it! ;)

Btw, XOXO ❤
Assalamualaikum!