So? Komenlah sikit!

Assalamualaikum! Wuhuuuuuuuuu! Akhirnya! Siap jugak edit blog ni! Tapi masih ada sikit-sikit lagilah nak touch up! Hehe. Hermmmm! Edit kali ni takdelah lawa sangat! Biasa-biasa je. Sbb idea mcm tak ada sangat. Huhu. Aku pun buat satu warna je x3 Colour purple. So, apa komen korang? Hehe!
But sebelum terlupaaaaaaaaa! Org yang byk tolong aku edit blog ni adalah MAZNI ;D Hah! Dia memang banyak tolong akuuuuuu! Setiap kali aku minta tolong, dia mesti okey je! Dia baik! Haha. Okey! Mentang-mentang orang dah tolongggggg. Puji melambung! Haha, tapi takpelah! ;) Memang betul pun apa yang aku kata tu! xp Okeylahhhh! Komenlah sikit eyhhh? Apa yg boleh dicantikkan lagi ke? Yang perlu diubah lagi ke? Komen tau! Komennnnnnnnnnnn tauuuuuuuuuuuuu 
Haha, byeeeeeeee! Assalamualaikum!

Harap Maaf!

Assalamualaikum! Ouh yeah! Korang nampakkan perubahan dengan blog aku ni? Haaaaa, blog ni tengah diubahsuai! So, sorrylah kalau ada yg buruk2 tu. Tak siap lagilah tu maknanya! Hehe, harap tak mengganggu blogwalking korang kat blog nilah yeeeee! Byk gak lagi yg tak siap tu! Hehe

Okey! Byeeeeeeeeee! Assalamualaikum :)

Yeayyyyyyyyyyyyyyyy! Dpt adik baruuuuuuuuuuuu!

Assalamualaikum! Lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku tak update blog! Huhu! Sibuk dgn SPM >< Ni pun tak  habis lagi! Tinggal 1 subjek je lagi! Arab! :) Dua paper! Herm! Okeyyyy! Apa yg aku excited sgt tu? Haha, tgk tajuk pun dah tau kan? xD Yeeeeeeee! Aku dapat adik baru lagiiiiiiiiii! Haha, happyyyyyyyyy sgt! Adik lelaki pulak tuuuuuuuuuuuu! Hahahahaha. Mana tak happy? Akhirnya impian nak adik lelaki lagi tercapai. Terima kasih umi. Hihi, Alhamdulillah! :) Even umi bedah pun, Alhamdulillah dua2 selamat!
Mula2 tu mmg nak bersalin biasa je. Tapi lps lama2 tu mcm susah nak keluar umi pun ambil keputusan bedah je. Sbb adik aku tu berat dia dah cecah 4KG! Bayangkan? Haha, mana tak besarrrrrrr? Nurse siap kata lagi yg adik aku ni baby first lahir kat situ berat paling berat dan kepala paling besar xD Haha. Btw, dialah anak mak aku yg first bersalin bedah :') Tapi alhamdulillah semua selamat dan aku mmg happy sangattttttttttttt ;D Haha!
Sekarang ni umi tak balik lagi sebab baby kena tahan dkt hospital. Kena kuning. So, kena tahan dululah. Lagi pun umi bedah. Susah kalau nak ulang-alik dari rumah ke hospital utk susukan baby :) Hope baby cpt sembuhlah! Boleh main ngan dia nnti! ;D Haha.
Kiranya adik beradik aku dah 9 orglah! Haha. 6 perempuan 3 lelaki :)
Nak tengok gambarrrrrr? Hehe, okeyyy! 
Haha, kakaknya mesti masuk gambar jugak! xp
Okey, cerita punya cerita nama tak bagitau pun! Haha.
Nama: Muhammad Bin Solah.
Lahir: 25/11/2013
Masa lahir: 1.59 Tghhari
Berat masa lahir: 4KG
Haha, okeyyy! Tulah maklumatnya >< Simpel je kan nama dia ;D
Harap sangat semoga dia boleh jadi seorang anak yg soleh, adik yang baik dan akan bawa umi, ayah dan adik-beradiknya masuk syurga! Amin! :') 
 Okeylah! Itu sahajalah kot nak cerita xp Doakan aku jugak tau? Utk paper Arab selasa minggu dpn :) Thanks!
Bye! Assalamualaikum!