Selamat Tinggal Ustazahhhhh ♥


Assalamualaikum :) Herm, tgk title post pun da tau kan? :3 Yes, ustazah praktikal aku dah nak habis masa praktikalnya. Dye dah nak pergiiiiiiii, huhu, Byk salah aku dgn ustazah tu x3 Tpi kan, ustazah tuh COMELLLLL sgt! Kecik je orgnyaaa :p Dye ajar kelas aku PQS, dye mmg garang, but she just okey kalau kita okey dgn dye, :) Herm, dye bgi bdk kelas aku penanda buku, dye buat sendiri :D Yg bestnya tu, ayat yg aku dpt mmg kene tepat kat batang hidung aku sendiri arh! ==' Tgk bawah niyh! Gmbr kedua :3 Huhu, tpi takpelah, Allah nak bgi aku SEDARlah tu kot :p Herm, Gmbr ustazah takde :3 Nnti kalau dpt, aku masokkan lahhh! :)

*Gmbr Webcam Je :p*


Herrm, Ustazah! We Will Miss You! Hope You Will Have A Better n Happiest Life Ever! May Allah Bless You Always Ustazah Don't Forget To Pray For Our Success In SPM Next Year n Also Kebahagiaan In Dunia Dan Akhirat! :) Don't Ever2 Forget Us Ustazahhhhh! :D We Youuuuuuu! :p  Okeylah! Bye! Assalamualaikum :)



Final Exam Of The Yearrrrrrr :/

Assalamualaikum :3 Okey, skang niyh aku dlm minggu exam, brrr :p tpi tulah kan? asal aku rase MALASSSSSSSSSSSSSSSSSS giler nak study?? :// Series TAKDE SEMANGAT! :'/ Asal arh? Ade sesape tau? Then bgitau aku ;'D Hekhekhek! Hermm, dahlah result aku tak okey last mid-year :( Aiseyhh, Mane semangat aku dah lari niyhhh? *Tpi,aku rase cam aku mmg tak pernah ade semangat nak study je?* Opppsss! Errr, Hehe ><" Eyh! Takdelah, masok Form 4 niyh je aku mmg takde rase na blaja dri awal tahun :/ even smpai akhir tahun pun? Herm, last year dulu2 bolehlahh ada gak semangat uh :p Herm, risaulah result last year niyh nnti, gerenti tak okey :'/ Haish! Okeylah, Bye! Assalamualaikum :3 *Manusia Yg Dlm Kebingungan "Mencari" Semangat* *Maybe* x3

Alhamdulillah :)

Assalamualaikum, Alhamdulillah, Okey blik dah blog niyh :) Background blog niyh pun da tukar, :D Credit To : Biha. Tgklah Freebies dye! ;D Okeylah! Bye! *AkhirnyaMampuTersenyumJgk* :p Assalamualaikum :)

Ya Allah,,

Assalamualaikum :) herm, K, tgh tak puas hati skang niyh! -,- Haish! Bukan ke kalau kita nak minx maaf tuh kene minx maaf baik2? bukannya kutuk2 lagi,! Sakai! Herh! Herm, dah tu, kalau org dah senyap tuh, da cukup baik dah, tak pyh arhh bising2 lagi kan? ni tak! ade someone kwn aku niyh tah ape sbb dye, menyakai sgt! *eyh jap! KAWAN ke? =,= Ape2lahhhhh! Hermm, K Bye! Assalamualaikum! Sory arhh ayat tah pape ! Tunggang-langgang xp *Sabar Jelahhhhhhhh* :p Tak Best Pun Utk Dibaca :3
#Sometimes, Org Diam Bukan Sbb Takut, Tpi Sbb Dye Bersabar Dan Taknak Memutuskan Silaturrahim#