asal la kan,,?

oit,,~! slm,,! korang nak tau x? ade sorg budak nih,, dye MENYAMAR,, nak kenekan aku,, dye uh pompuan,, tpi menyamar jadik laki,, konon nak knl ngan aku,, korang tau x? cam sakai gile je,,! mmg sblm nih aku ngan geng2 aku ade masalah ngan geng dye uh,, tpi kitorang da try minx maaf,, n kwn dye yg skali geng ngan dye,,(yg mmg byk gadh ngan aku) da ok da un ngan aku,, tpi,, dye lak tetibe nak carik gaduh blk,! SAKAI je,! salah sorang geng aku,, da pernah ckp kat dye yg kitorang sume da mlz nak gaduh,, buang mase je,, n dye ade gak ar selit ayat cmnih,,( n korang un bukan lwn kitorang, so mlzz ar kitorang nak gaduh ngan korang..) lebeyh kurang cmtu ar,, pastu dak uh cam bengang,, dye un kate la,, (eee, seramnye,, takotnye,, ehh,, ko pikir kitorang takot sgt ar ngan grup ko uh? kalo korang hebat sgt,, dtg ar sini,,! tmpt kitorang! kite lwn!) geng aku uh bengang ar,, dye citer kat aku,, aku lagi ar bengang!! mne x nye,, org da mlzz nak gaduh,, tpi,, dye carik gaduh blk,, mmg la kitorang salah gak,, sbb ayat un nak pedas je,, tpi kitorang da minx maaf uh,, elok2 ar skit.. nih start carik gaduh blk,~!! siap nak kenekan aku lagi uh,!! ko mmg carik nahas ar pompuan,,!! ko nak kene sgt an,, aku sbr je ngan ko slame nih,, sbb knw2 aku nasehat,, sbb KWN ko suh jgn carik gaduh ngan ko,, jgn libatkan ko,, even aku gaduh ngan geng2 ko,, tpi tgk sape skang yg CARIK GADUH BLK?!! ergh,!! ko tunggu je la weh,,!! ko nak kenekan aku sgt an,,! kiter tgk sape yg kene weh,,~!!

Segan jeh,,!!

slm,, erm,, bnde nih berlaku smlm,, mcm nih citer dye,,smlm,,wak2 maghrib,, ade ceramah ustaz AZHAR IDRUS.. kat melaka,, so aku blk la umah nenek aku kat melaka,, ceramah uh kat umah pakcik aku,, so wak2 maghrib uh aku solat kat umah dye je la an,, n bile nak amik air smayang,, aku masok la satu bilik air nih,, n then,, da siap uh,, aku nak la pkai tudung sume,, wak2 tgh pin tudung,, aku dgr ade org ketuk pintu bilik air,, aku x kunci un bilik air uh,, aku ingatkan mak aku,, so aku biakan je la,, last2,, org yg ketuk bilik air uh,,dye tanye: 'ade org ke?' smbil dye tanye uh,, dye tolak pintu,, aku ape lagi,, da menjerit ar,,! dye pun menjerit,,! same2 terkejut,,! aduh,,~!! SEGAN je doe,,~!! >< haha,, naseb sepupu aku,,~!!(tpi laki ar,, tu yg segan giler,,!!)

sukeeeeeee!!! hehehe,,!!!

oit~! slm,!! erm,, aku ade bnde nak citer nih,,! tpi bnde nih berlaku smlm,, aku nak citer smlm,, tpi x smpt,,!! so aku citer la ari nih,,!! erm,, bace2..
smlm,, aku, iera, ngan fizah wat kek,,!! 3 jenis kek uh,,!! kek coklat,, kek permaisuri, n kek buah,,! tpi kek coklat x jadik sgt,, sbb HANGUS! tpi xde lah satu kek tu yg hangus,, atas dye je la,, huhuhu,, tpi,, tetap sedap.. just pahit skit je la,, but xde la rase sgt pahit dye uh,! *aduyaiii..! bpe byk tapi2 larhh! haha,,, anyway.,, sume kek yg kitorang wat uh jdik ar,,!!! boleh thn,,!!! SE....DAP.....!!!! haha,,,, n this the photosss!!! wahh @_@..!! haha,,

Kek Permaisuri ngan kismis larhh! haha,,, jdik! THUMB UP!
 

 Kek Coklat.. :( hanguss!!! haha,, tpi sedap jgk larhh!!! *nak kasik ape ekk? haha,, korank la tentukan..!

Kek Buah..! rase orenn!!! whosshh!!! *coz letak perasa oren larhhh! haha,, tpi dlm kek nihh,, mcm2 adaaa~!!! haha

erm,, ade lagi satu citer,,! smlm gak,, blk dri buat kek uh,, da nak mlm,, n then lps solat isyak,, aku bukak la fb,,!! huhuhu,, aku hepy sesangat,,!! coz... dak2 yg aku MINAT uh dak except request aku n yg lagi sorg aku x jumpe fb dye uh,, dye da add aku,,!! huhuhu.,,,! hepy giler2 ar,,!! n aku chat gak ngan sorang akk nih,! salah sorg dak2 yg pegi anugerah bilik BOSS tu gak lah,,!!! best chat ngan dye,,!! haha,,, aku byk segan jek,,!! anyway,,! mmg aku smlm senyum je la memanjang,,!!! >< haha,, heppy sesangat..!!! =D
tu je la..!! bye2..!!! see u again,,!!! >AK LA<

hehe,,

slm,, akhirnya,, dak batas,, a.k.a bdk bju hijau,, a.k.a alipp! on jgk fb n accept kitorang nye request,, n yg lagi best,, aku dpt gak add fb dak2 len yg skali skolah ngan dye,, cume tinggal dak bainun tu je yg x app2 lgi,, yg sorg lagi uh,lgi la.. x jumpe2 un lagi,, :( bainun uh skolah asrama ke?? erm,, entahlah,, xpe la,, tu jek,, anyway,, tdi aku ngan mak ngan adeq aku gi la pesta buku islami,, mule2 smpai uh mencark ar kitorang kat mne tempatnye,, pastu nmpk la satu mcm gerai,, kat tepi eskelator,,(x tau nak eja,, lantaklah!)  mak aku un tanye la kat org yg amek tiket sbb kitorang nek komuter an,, mak aku tanye,, tu ke exponye? org uh kate a'ah,, tu la.. aku da nak tergelak da,, giler ar,! satu gerai tu je?! yg lgi bestnye,, dgr2 org ckp, penerbit buku yg besar2 yg join,, tpi nih,, satu gerai un xde menunjukkan expo besar2 n penerbit besar2, haish~!! last2 kitorang un gi la mkn jap,, da abes mkn uh,, gi beli jam jap,, aku nak,, pstu,, mak aku un tanye la blk kat org uh,, kedai buku kat sini kat mne,, org uh un tunjuk la kat ats,, kene naek eskelator,, pastu kitorang un naek la,, tau ape yg kitorang nmpk?? rupe2nye,, expo uh kat atas!! cam SENGAL je,,!! kalo la kitorang naek atas awl2,, gerenti xyah nak melilau sane sini,, adoi2,, wat lwk tol la,,!! last2 dpt gak kitorang beli buku,~!! :D
mak aku beli dua buku,, aku lak borong enam buku, heheh,,, adeq aku beli satu,, alhamdulillah,, kitorang jumpe jgk expo tuh,, adoi,, mmg lwk la,, erm,, tu je la,, k,, bye,, slm,~!! (AK LA) <3

SUKE..! SEDEYH..!!! NAK JUMPE..!!!

arr,,!!! best gile pegi cuti..!! ikot cekgu amek hadiah sempena pertandingan BOSS ( bilik operasi spbt skolah)..! hahah,,best ar,,!!! da ar dpt kwn baru..!!! hahaha..XDbest sesangat...tpi xdpt knl betul2..tpi xpe ar... at least dpt fb ngan no dye.. (tpi stillmencarik fb dye,,!) erm,,anyway,,mmg byk ar kitorang dpt barang..org2 mne tah kasik..sume skolah lak uh dpt..bpe ratus org ar... anyway,,,skolah aku dpt JOHAN..!!! mmg melompat ar kitorang kat atas pentas uh... siap menjerit ngan cekgu2 skali..!! XD hahha,,, tpi seriesly mmg hepy gile2..!!!! bile nak blk tu,,rase sedeyh gile,, nak pisah ngan dyorang.. :'(( x tau ar jumpelagi ke x..sedeyh... :'((
hope kitorang still berhubung lagi lps nih.. :)
anyway,,johan kitorang dpt hadiah.. sijil besar..!! duit 4000... piala,,ngan kemera..!! :DD heheh.. best2..!!!

Ours kemenangannnn! ;D




Them n Weeee! haha,, ;P

Kami dgn 2 of akq skolah Kandis larhh! Syazie smpat buat iklan fonnnn,, =,='' 

Eh! Us larhh! hehe,, ;P

Ok! Kami lgiii! haha,, *kaki kamera larhh!

 Hehe,,, kantoi bdk yg akuu minattt... >.<

Mereka Berdua Bdk Bainun larhh! :D hehe,,
p/s:bdk yg kami minat larhhh >.<! haha,,

Brg yg masing2 dpt! :O hehe,,

Ok! Tanx Guysss! Bye2!!

Haha,, that's alllll! :)
Bye,, nak jumpe dyorang..!! slm..!!

please,,!! jgn buat aku MCM NI,,!!!

slm,,aku x tau ape perasaan dye skarang nih,, bile kwn aku sebut2 nme aku kat dye,, dye sebut2 nme org laen,,(makwe baru ot) tp knp bile dye ade dpn aku,,(tp jauh la,, x bertegur an) care dye laen,,, dye cam still pndg2 aku,,tp,, bkn aku nak perasan,, tu la dri ape yg aku perhatikan,,entah ar,, aku sendiri un terseksa dgn sume care dye nih,,!! argh,,! tension,,!!! tlglah,,, :'(

:'(

slm,
ya allah,, berikanlah aku kekuatan,, utk kuat menghadapi semua ini,, ENGKAU tlglah hambamu ini ya allah,, :'(
jgnlah kau beri dugaan yg tertanggung oleh ku ya allah,, :'( aku mohon kepadamu,,

abes suda,,!!

wosh,,!! pmr suda abes lorh,,!!! tp,, memuaskan ke result nnti,,??? :( erm,,, x tau... anyway,, da bole start blogging blik,!!!erm,, tdi,, ps abes je pekse,, kitorang mkn KFC,,!!! fuza,, mal ngan atun gi beli,!!masing2 sumbang duit ar,,!!! sian kitorang,, mkn tepi jln je,, tp xpe,, kirenye kitorang still sedarlagi ar tuh,, bdk kmpung,,!! :D tdi an,, sblm dyorang blk dri beli mknn uh,, dye, (****) naek motor,,, pastu aku mule2 x sedar,, smpai la tetibe fana jerit,, ****,,!!!aku un cpt2 la pusing,,nmpk smart doe,,!!! aku suke gile tgk dye naek moto uh,,!!! nmpk kurus gak,,!!! sbb dye pkai bju glp ot,, tp glp x glp,, aku ttp suke,!! hensem,,!! hhaha,, sengal,,!!! tp an,, syu asyik tgk je bile dye lalu,, n setiap kali adebunyik moto je mesti syu pndg,, erm,, phm2 je la kan,, siap bole ckp sl madu2 lagi uh,,! haish,, ok lah,,!! bye2,,!!!len kali smbung lagi,,!!