#SPM #CANDIDATES! #BATCH96!

Assalamualaikum! Huhu, SPM! Dah dekat gilerrrrrrrrrrrrr! Takutnya akuuuuuu! Entah aku betul-betul bersedia dah ke belum :'( Huhu... Please, doakan aku? Wish me luck eyh korang? 
Ya Allah, permudahkanlah Nurul Fadhilah Bt Solah menjawab soalan SPM dan ingat semua yang di ulangkaji. Semoga dia dapat buat yang terbaik dan mendapat keputusan yang cemerlang. Amin... :')
Thanks korang!
Btw, for those yang ambil SPM jugak! Batch96! All the best for you guys too! Kita boleh buat yang terbaik n dapat result yang gempak punya! :) InsyaAllah!

Gambar penutup.... Haha
Graduation Day #Throwback x'p
Assalamualaikum!

Aku dah graduate! Haha xD

Assalamualaikum! :) Weheeeee! Alhamdulillah hari khamis yg lps, sekolah aku dah buat majlis graduasi utk murid2 tingkatan lima! :) Majlis tu bestlah gak! Even tak gempak pun! Yg penting makanan2 dia sedappppppppppppppppppp! Even makan lambat gilaaaaa. Dalam pukul 5 lebih. Tapi memang kenyanglahhh! Alhamdulillah! Perfectlah! :) Btw, kitorang tak sempat nak bergambar dgn baju jubah x3 Sbb pakai jubah waktu naik pentas je :) Hehe. Herm, sebenarnya aku tgh takde kerajinan sangat nak cerita panjang2. Mood tak kena :3 Just one thing je aku nak bagitau!
Majlis graduasi tu is the best day ever! Semua org dalam keadaan gembira sampai aku harapkan "kan best kalau masa berhenti?" Aku taknak kebahagiaan itu berlalu dgn cepat! Haha, tapi manalah boleh kan? Sbb tu gambar mesti diambil! Biar gambar yang bercerita! Kenangan saat bahagia antara kitaaaaaaaaaaa ♥ Serious aku sangat2 rasa bahagia hari tuh. Org2 yg aku sayang dalam keadaan gembira! Akhirnyaaaaaa! :')
Aku sayang korang sangat-sangat! Terima kasih kerana telah menjadi sahabat aku yang terbaik selama kita kenal! Maafkan segala salah silap aku! Aku sayang korang sangat-sangatttttttttttttttt! :') Apa-apa pun, aku harap kita semua akan dapat buat dgn baik time SPM nnti dan memperolehi result SPM yg gempak gilaaaaaaaaaaaaaa! InsyaAllah! Amin!
Now, let's begin!










Aku masukkan sikit je :3 Sebenarnya ada lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii banyak! Hehe!
Aku sayang korang. Sayang sangat-sangat. Aku bersyukur sangat Allah kurniakan aku sahabat-sahabat macam korang :') Korang banyak mengajar aku erti kehidupan. Memberi aku pengalaman, kekuatan, perasaan. Haha. Semoga persahabatan kita kekal hingga ke syurga Allah SWT. Amin! 
Okeylah! Assalamualaikum! :)