Hahaha,, Terkena suda..! xD

Hey! Assalamualaikummm! :) hehe,, korank nakk tau x ape yg terkenanya?? haha,, mcm yg korank tau kan,, ( koxtau.blogspot.com ) is my bloggg link kannn.... so, citernye mcm nihh,, tdi.. wak2 gi skolah,, aku citer2 larh to my besfren sal blogg aku nihh,, sbb da excited sgt.. haha,, pastu aku suh la dye tgk blog aku nihh,, dye kate dye x tau blog akuu,, aku un sebut la.. "koxtau link blog akuu.. :) haha,, tau ape respond dye.. >_< dgn muke "KONFIDEN" nyehh,, smbil terangguk2, dye kate "ermm,, aku x tau blogg2 nihh.." haha,, aku ngan aini da tergelak2 da..! yg si besfren aku nihh still x phm2.. >_<! pastu aku kate larh lgii,, "koxtau link blog akuu..." dye jwb lgii,, ye,, aku x tau blog kauu... aku x tau sal blog2 nihh.." haha.. aku ngan aini gelak gile2 arhh! aku ckp byk kali arhhh,,, smpai kali yg keberape tahh,, aku ckp arhh,, koxtau tu larhh link blogg aku wehh! koxtau!! HAHAHA! baru larh si besfren aku nihh fhm,, dye pun spontan gelak giler2!!! nmpk sgt dye da maluuu!!! segan woi!! haha,,, Syazie2!!! xD best kenekan ko!! hehehehe,,, sory ehh kwnnn! sje jehh!! gurau..! haha xD

Ok,, nih lgi sorg yg terkena.. >_< haha,,dye da terkena lame dah,, aku citer skali je larhh,, dye nih larhh org yg First kene.. haha,, cmnih citernye.. wak2 tuhh kitorang ade jamuan putri islam kat Bangi Golf Resort! :) aku un citer la kat dye sal blogg akuu,,, n mcm biase,, dye un tanye larhh,, ape link blog aku,, aku ckp larhh.. "koxtau link blog akuuu" haha,, dye pun kate,, bgi larhh tau! aku nak tau.. aku ckp larhh lgi.. "koxtau link blog akuuu" haha,, dye cam bengang,, aku da x thn tgk muke dye,,! mmg nak gelak guling2 arhh kat situu,, tpi aku try thn lgi.. bia kenekan dye cukup2.. haha,, *jht gile akuu.. last2,, aku da x thn sgtt.. aku ckp je la.. "koxtau tu arhh link blog akuuu... KO. X. TAU..! satu2 aku eja..! " haha,, dye un da segannn! gelak arhh kuat gilee!! mmg kuat arhh!!! HAHA..!! klakar gilerr wak2 tuhh! sian dye kene ngan akuuu... xD hehe,,

klakar2... suke tol aku kenekan orgg! xD lps nihh spe pulak yg terkena??! haha... kite tungguuu je larhh! kalo ade,, aku citer ehh!! haha.. da la,,! chowww!!! haha...! wslmmmm!!! :)z
LoveHeart <3

Grrrrr!!!! Bosannnyeeeelarhhh!!!!! @_@

Slm,,! oit guys!! for all of your information.... AKU DA BOSAN TAHAP GABAN DA NIHHH! grrr!!! bosannnnnyee la wehhh!!!! cuti nihh mmg aku bosan gile2!!! x tau nak buat pe..! on fb dahh,, tido dahh,, mkn dahh,, usha or update blog punnn dahhh,,, bce buku citer,, sume da abes,, nak bce buku skolahhhhh....ermm,, mlzz... hehe,, dah uhhh aku x tau nak buat pe lgii!! grr!! bosan bosan bosan !!! arhh!! nak kuar,, mmg simpang 44 malaikat la kannn,,, mak ayah aku xkan pernah nak kasikkknyeeeee!!! :((
Last2,,!! duduk la aku jdikk cam org GILERRR kat umah nihh! x tau nak buat pe lgi dahhh!! setiap hari buat bnde same jehhh! bole naek gilerrrr akuuuuu!!! adoi~!!!! @_@'''

dah la!! choww luhh!!! bai2!!! grrrr,,! bosannnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!
LoveHeart <3

lgi sorang larhh!! haha,,

ermm,, slm guys! ape kene mengena ngan story aku skang nihh ann?? ermm,, mcm nihh! ade sorg kwn aku nihh! nme dye lebeyh kurang je cam nme aku,, haha.. tpi dye laki larh! nme dye..... secret! :)
hehe,, dye tanye ade x aku story sal dye kat blogggg nihh,, aku kate nnti aku story! arh! skang nih aku nak storyy! bdk nihh aku knl dye mase pegi amek hadiah tok skolah! dok hotelll uhh!! hehe,, tpi aku kenal dye ngan iera, fana, n aini larh! bkn aku sorg jekk!( korang nak tau sal amek hadiah uhh,, bkk arh story aku in OCTOBER! :D nnti korang phmmm larh!) ok,, blk pde citer! first aku knl dye, aku pggil dye Dak Baju Kuning! hehe.. sbb wak2 aku nmpk dye uhh,, dye pkai bju kuning,, da aku x tau nme dye,, aku panggil arh dye dak bju kuning! :) hehe,,, sory la ye kwnn!! ahax~!! okeyh,,! n for the same time,,, hehe.. aku minat dye gak! >< wak2 x tau nme tuhh la,, haha.. gatal~!! aini ngan iera lak minat kwn dye,, form 2.. fana lak,, x kesah.. haha.. kebetulan,, bilik dyorang sebelah bilik kitorang! >< mmg bertuah gegiler lah kan,,!! haha.. okeyhlahh,, dipendekkan cerita.. aini ngan iera knl ngan salah sorg dak dlm bilik dye uhh,, n iera lgi advanced,, dpt no dye! haha.. kitorang men kol2 gune tefon hotel.. ko no bilik dyorang jehhh,, kan senang.. n dri situ lah aku tau nme dyeee... sblm kitorang men kol2 uhh,, kitorang ade gak men tekan2 loceng bilikk,, smpai kene marah ngan penghuni lenn.. haha.. buat malu jehh! org nak tido! ko memekak lak kat dpn bilik2 kat situ pepagi buta! SENGAL! =,=''' n thenn,, da dpt no fon,, minx la fb lakk,, n start dri situ larh aku ngan dye,, jdikk kwnn.. :)) haha,, dye pun tau aku minat dye,,! wat malu jekk! tpi minat je,, bkn suke.. laen maksod uhh,, hehe.. sejak aku kwn sal dye nihh,, aku perasannn yg dye nihh bdk yg agak terlalu jujur..! haha.. xD kdg2 uhh,, jujur sgt smpai buat aku ketawa x henti2!! hehe,, sory la kalo ko rase aku kutukkk,, aku puji nihh! haha.. apepun,, aku ngan dye tetap kwn larhh!! haha.. :)))

k,, lahhh.. kalo citer aku x besttt.. sory la ehh... xde idea.. hehe,, sory la ehh kwnn.. nih je jase aku yg leh aku buat tok citer ko... hehe.. KWN FOREVER !! :D

dah2,,! bye..! wslmmm!! ahax~!!
LoveHeart <3

haha,, wan2!! sian ko kan..! xD

slm~!! hye guys,,~!! ermm,, spe WAN tuh ehh? haha.. wan uhh,, kwn aku .. dye uhh dak KELANTAN! mcm nih citernye,, mlm tdi.. bkn mlm sgt punn,, kol 1 or 2 pgi cm uhh la.. dye on fb.. pastu aku post status aku,, dye komen,, kitorang pun berbalas2 la komennn,, n pade setiap komen aku uhh,,, sumenye ayat2 aku kenekan dye,, haha.. dye bengang bukan men arhh,, xD aku pun x tau ape la angin aku pepagi buta uhh,, nak kenekan orgg.. xpe larh WAN... ko patut rase bertuah aku kenekan ko,, bkn mudah aku nak kenekan orgg.. haha.. SENGAL! tpi sume uhh gurauan sbgai sahabat semata2.. :))
sory la kalo buat ko bengang ye WAN! dah lame x kenekan ko...! tu yg aku kenekan uhhh.. ala,, MISSSSS nak kenekan gituu!!! ahax~!! hehe,, aku buat ko bengang punn,, aku dpt tau SECRET kau! haha..!!

betul x PakCik KEMBONG + TINGGIIII = Dak BENGONG!! kau la uhh WAN!! haha,, xD
lek2! gurau jehh!!

#tpi tu arhh secretnye kannn... hikhikhik~!! ><! haha..! dahla!! kang lebeyh2 lak aku merapu! chow luhh~!!
LoveHeart <3

ermm,, x tau la... =/

slm,, ermm,, ape sbnrnye yg aku x tauu? aku x tau,, lps nihh aku dpt update story kat blog nihh lgi ke x.. coz.. xpelah x yah ckp.. tpi mmg aku x tau.. :( aku x nak terstop cam uhh je... tpi,, entahlahh.. kalo da terpakse nak buat mcm mne kann? ermm,, mungkin update,, tpi jarang2 la aku jenguk LoveHeart aku nihh.. =/
anyway,, hari nih bola?? haha,,, aku x lynn.. tpi yg aku tau,, malaysia kalahh? xpelah.. kalah menang adat pertandingan.. mungkin skang xde rezeki,, len kali ade la tuhh.. :]

dah la.. bye korang,, Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuhhhhh...! haha.. nite guys!
LoveHeart <3

Wowowowowow..!!

slm! hye guys...! tau x skarang pukul berape?? pukul 5.03 minitt pgi!! giler x? aku update blog nihh smpai x tido?? wowowowow!! gile arhh!! mne pernah aku buat mcm nihh lgi.. nih sume gara2 nak gune laptop.. kalo gune komputer susah.. aduhhh... aku sendiri pun x caye.. giler arhh!! mmg ngantok.. tpi sbb nak siapkan gak blog nihh,, terus x tido?? adoi~!! anyway aku agak suke ngan WAJAH BARU blog aku nihh.... even terang giler2.. .. but aku agak suke.. :) dpt menCELIKKAN mata yg da nak terTUTUP! haha,, tulisan2nye pula,, hope korang pepandai la phmmm ekkk.. hehehe... moge2 senang la korang nak bace tau! :)

thats all! bye! slm.. ngantoknye... wuarghhhh...@_@

Penat + Hepy Gile2! + Best! + Suke!!! :D

 Tahniah tok pakcik akuuu! :) SELAMAT PENGANTIN BARUUUU...! hihihi
*lawa deyhh makcik barukuuuu! <3





oit! slm korang! ermm,,, nak tau x ape yg aku nak citer kali nihhh??? hehe.. aku nak citer sal Perkahwinan Pakcik aku!!! tpi sabtu lps punye citer la..lmbt post.. sory la ye..aku skarang xleh gune komputer sgt... jdi, tu yg nak post story pun jarang.. :) anyway,, ape yg bestnye??? ermmm,,, bestnye sbb...... aku dpt jumpe SEPUPU aku!! tpi skjp je.. :( but aku ttp hepyyyy!!!! coz kitorang same2 jadik bdk bwk hantaran ke umah pengantin perempuan!! hehehe.. hepy deyhh!!! jadik tumpuan uhhh!!! haha.. belah pakcik aku pulak aku kitorang jadik WAITER x bergaji! tpi x pe.. ikhlas punye psl! :) tpi dpt gak duit.. dua ringgit.. hehe.. mmg penat ar arituhh! kehulu ke hilir amek pinggan org yg dah siap mkn,, utk dibasuh.. tmbh air dlm jag yg dah kurang.. ltk cwn2 kalo dah abes atas meja.. nih sume sbb nak buat cam KATERING punye psl.. adoi,~!! tpi xpe! sume cucu nenek aku baek2! haha.. (nak gak puji uhh!) tpi mmg baek pun! rajen2!! haha.. so,, kitorang tlg je lah nenek kitorang! :) penat tuh mmg penat!! tpi hepy lebeyh mengatasi! :))) mmg tuh pengalaman baru utk aku lah!! pakcik aku kate nnti kitorang kawen.. spe lagi nak tlg kalo bkn sedara2 nihh! :D haha.. mlm tuh mase tok bkk hadiah pulak! haha.. mmg klakar habes arhh!! mlm tuhh.. pakcik aku yg kwen tuh mcm biase arhh,, org kawen, dpt cawan je memanjang.. tpi xpe.. da org nak bgi amek je la kan.. :) tpi yg nak jdik citernye.. salah sorang pakcik aku bgi LESUNG BATU kat pakcik aku yg kawen tuhh!! haha.. mmg gelak gegile arh kitorang.. tpi xpe.. coz lesung batu tuh mmg cantek! ade cora cam ukiran.. lawa gile lah! pakcik aku yg len kate LESUNG BATU tuh mahal.. x mcm yg mak aku dpt wak2 mak aku kawen dulu.. (sbb pakcik aku bgi lesung batu gak kat mak aku wak2 mak aku kwen dulu.. ape la.. =,=) haha.. tpi kitorang sume hepy2 je!! even penat giler!!! hepy sgt2.. aku suke ari tuhhh... :))

dah lah! tu je larhh! bye! slm! :D

Love it!!

Love cannot be erase,,! I love it..! <3

Lwtn LB grupyyy!!! :DD







oit! slm!! korank nak tau x????? sume gmbr2 kat atas nihh wak2 kitorank gi LAWATAN! tpi x sume ar gmbr2 dye,, kalo ltk sume,, susah arr... beratus..haha,,, lwtn nihh anjuran skolah,,skolah2 pun ttp hepyyy!!!! haha,, tpi kitorang x ckup korum coz imah x ikot.. anyway,, xpelah! da dye xleh kan,, but ttp hepyy!! :DD ermm,, aku nak citer nihh,, kitorang pegi uhh,, ade jgk la berlaku gaduh2 skit,, adoi~~ mesti ade jgk nak gaduh2 kan,, x puas2 hati.. org nak hepy,, tpi ade jgk yg nak men x puast ati... =,=
ermm,, bialah,, yg penting okey je lah pas2nihh,.. anyway,, nih aku nak citer,, kitorang gi 3 tmpt,, 1-zoo mlake, 2-tmn 1000 bunge, 3-a famosa,, tpi yg baru punye,, yg leh mndi2 uhh,, ermmm,, besttttttt!!! haha..dkt zoo kitorang jumpe kengKWN kitorang~!! >< haha,, xyah ckp ar spe,,! x bekk!! ermm,, tpi syzie jumpe PAKWE dye kat zoo uhh!! haha,, ramai lak uhh! mcm2 jenis ade!!! XD haha,, syazie2.. sian dye,,! x psl2 je PAKWE dye yg keneeee!!! huhuhu,, kat tmn sribu bunge lak kitorang ade la pertandingan antara kumpulan,, dak2 LB sah2 lah satu grup! :)) ermm,, kitorang dpt tmpt FIRST!!! haha,, ape arhh! kat tmn bunge uhh byk ar gmbr syazie amekk! sume lawa2 bunge dye! byk! x larat kaki nak jelajah! haha,, lastly,, kat a famosa.. mmg xleh thnn,, sume glongsor2 yg ade kat dlm tuh kitorang nak naekkk,, tpi xnaik sume punnn,, hehehe,, takot! ><! ermm,, yg aku nak citernye,, wak2 nihh,, aku ngan grup aku tgh lah mndi... pastu tgh2 mandi uhh,,(aku dok atas plampung,,, :)) fuza,,dye pergi terbalikkan plampung aku uhh,, ape lgi,, terbalik ar aku,, jatuh dlm air.. last2,, aku nak bgun uhh,, aku x sedar tudung aku terbukakk! aku yg x tau pape nak ar bgn,, pastu baru aku nak angkat kepala dri air,, fuza tkn,, aku nak berdiri,, dye tkn,, aku marah lah dye,, ''asal wehh?! aku nak bgn ko tkn kple akuuu,,? nak suh aku lemas pe???!" haha,, dye pun jerit la.. ko punye tdung terbukak ar wehh,,! aku pun yg x tau pape,, terkejut,, terus tenggelam kan diri aku blk,, hahah,, lwk2,,! = ='' aku un suh la dye pkai kan cpt2,, coz kat dpn2 kitorang uhh dak2 laki ramai giler,,, dak2 skolah mne aku x tau larh,, haish~~!! naseb la si fuza tuh kwn akuuu!! adoi~~ fuza2.. = ='' haha... tpi aku ttp hepy ari tuhh!!! dyorang sume the best in my life,,!! dak2 LB! aku syg korank!!! :DD

nothing..

hye guys,, assalamualaikum,, :) what such a long time aku x post any story here.. :]
ermm,, bkn xnak post,, byk sgt nak post,, tpi.. aku xde mse n another thing coz aku takot nak dkt ngan komputer or any laptop.. :( coz... ermm,, ade lah.. skang nih aku boleh post coz ade la skit keberanian tuhhh,, :]
ermm,, aku da deactive account fb aku,, blm dlete je lgi..  aku deactive coz i have to do it.. aku tension! ermm,, dah lah... x nak citer sal uhh,, but for now,, aku xde fb,, that's mean,, AK LA or NURUL FADHILAH SOLAH were not there,, at the fb,, haha,, dah lah.. bye slm.. :]

argh!!!!! asal ngan aku nihhh?!!!

slm,, erm,, asal ngan aku nihhh,,? asal ngan ko nih fadhii??!!! tetibe nak moody lelebeyh lak mlm nihhh?? pelik tol lah!! lek ar,, dye gurau je pun,, yg ko nak tacing lelebeyh nihh npe??
ermm,, entah ar wehh.. aku rase len mcm,, sejak beberape ary nih,, sbb ape arr? cube bgitau aku,, aku nak tau sgt2.. sbb pe? aku... entah ar wehh! npe ngan aku nihh? nak men nanges2 blk kee,?? cam da rase nak kuar je air mte nih,, arrhh!!! tlg lah thn,,! think positive la fadhi,,! tpi.. aku x leh,, aku rase cam its time for me to mengundurkan diri?? erm,, ye kot.. aku x layak... :'[
ermm,, i have to learn for it.. n accept it with my whole heart.. haha,, dah lah.. bye.. slm.. :']

xde mood!

slm.. hish! xde mood tol la aku mlm nih! yg sorg x muncul2,, nak bgitau aku spe 'secret admirer' aku kononnye la uh! hish! yg sorg lak! kte gmbr dp fb aku ade kekurangan la.. bile aku tanye,, kte xleh bgitau.. lps tuh dok ckp2 byk kekurangan,, aku suh bgi tau x nak! pastu kate takot aku sedeyh ar, ape ar,, tpi dok kate yg org ckp aku mcm2,, org dok ckp aku byk kekurangan,, bile aku tanye xnak lak bgi tau! SAKAI tol la! nih yg buat aku ilang mood memalam nih! on fb, buat saket hati jeh!! HISH!!! geram tol la..!!!!!
>:[! xde mood!!!!!!