Sampai bila? :/

Assalamualaikum. Bersua lagi kita setelah sekian lama. Haha. Okay.. Jom mulakan sesi meluah. Sampai bila? Sampai bila aku nak lari dari realiti? Sampai bila aku nak leka, lalai dengan dunia? Sampai bila nak mendatar je kemajuannya? Sampai bila nak berada di takuk yg lama? Sampai bila asyik rasa nak putus asa? Sampai bila nak mcm ni? Sampai bilaaaaaaa? :'/// Haihhh. Entahlah. Aku still tak move on. Asyik jatuh dan kdg-2 tak bgn betul-2. Kalau bgn dan mmg berjaya dgn cemerlangnya pun, nnti sampai satu masa... Jatuh dan susah nak bgn balik... Langsung takde progress yg mantap! :'((

Aku nak sgt bangkit semulaaa dgn kejayaan yg cemerlang. Tapi entah knp nafsu malas tu kuat sgt dlm diri niii. Yes! I hate it! Tapi I'm still with it :( Ckp dkt mulut je lebih. Tapi tak buat pun. Aku mcm tak face the reality lagi! Aku tak sedar apa yg sbnrnya lagi even masa berjalan dgn semua bnda dah nampak dpn mata sbnrnya. Bencilah mcm ni.... Mana hilang entah semangat aku yg dulu. Mana hilang entah 'baik' aku yg dulu. I feel so bad to myself. Aku sedang menzalimi diri aku ni. (Aku sedar aku buat benda tak elok. Tak baik. But I'm still not moving on.)
Apa ni Fadhi ;/ Tak sayang diri sendiri ke? Tak rasa berdosa ke? Tak rasa kejam ke? Tak takut ke? Allahu...