"BLOGGER"

Assalamualaikum wahai followers blogku. Huhu. Jarangnya aku update blog sekarang ni T^T Maaf... Terlalu busy. Midterm tak habis lagi. Lepas tu tak lama lagi dah nak final. Nak on pulak mmg susahlah. Duduk asrama. Huhu. Balik hujung minggu pulak kdg2 tu malas nak type. Padahal InsyaAllah ada je cerita nak story. Hehe.

Okeyhhh! Nampak tak apa dekat atas tu? Hehehehehehehe. Alhamdulillah >< Masuk paperrrrrr! Thanks to Kak Azma yang menulis artikel aku tu! Act, aku tak tau macam mana Kak Azma tau aku ada blog. Then tetiba je ada org(Kak Azma) mention aku dkt twitter minta email nak bagi soalan interview. Huhu. Aku bagi then jawab jelah. Akhirnya keluarlah artikel tentang aku dalam SURAT KHABAR BERITA HARIAN SISIPAN SKOR 3 September 2014! >< 
Aku dapat tau pasal berita ni pun beberapa hari lps keluar berita ni. Tu pun dari ayah aku. Dia ws gmbr. Kata yg cikgu library sekolah aku yg bagi. Haha. Yelahhh, library sekolahkan mmg akan beli surat khabar setiap minggu. Seganlah jugak sbb aku kenal cikgu tu dan cikgu tu kenal aku. Haha. Alhamdulillah berita ni buat ada yg tahu kewujudan blog aku dan tanya aku psl blog. Huhu. Even taklah ramai, tapi ada yg tak tersangka. Haha. Sampai ada kwn makcik aku yg merupakan pensyarah dkt tmpt aku belajar sekarang, KUIS minta nombor aku nak suruh tgkkan blog dia. Tapi mak aku tak bagilah sbb aku still belajar lagikan. Nanti kacau pembelajaran aku. Hehe. Tapi yg tak bestnya aku tak tau siapa pensyarah tu v.v Minta maaf... Aku bukan taknak tolong, tapi aku boleh tolong sikit-2 je buat masa ni. Nak tolong semua mmg susahlah. Sbb takut ganggu belajar. InsyaAllah cuti sem nnti aku free. Hehe. Act, masuk berita ni pun tetiba je berlaku. Aku tak tau mana puncanya, tup-2 di interview. Herm, nikmat dari Allah. Alhamdulillah :) 

Okay, apa lagi nak bebel? Haha. Hahhhhh! Aku nak promote blog kawan aku nih! Hehe. Dia baru buat blog. Dia buat secara berpasangan dgn kwn uni dia. 
*Klik gambar utk tgk blog* 

Ni one of her post. Blog dia ni cerita tentang perempuan. Everything about girl. Even dalam BI tapi aku suka! Entri-entri dia interesting! ;) Take a look! Mesti tak rugi punyalah! Tak kisahlah lelaki ke perempuan. Tengoklah! Tapi jangan tengok je, bacalah sekali ;) Hehe. 

Last but not least, thanks again to kak azma sebab tulis artikel tu. Dan thanks jugak kpd yg ada baca artikel tu. Hehe, thank you very much! Hope sgt aku akan terus rajin dalam meng-update blog dan tak berpisah dari dunia blogging! Huhu :* 
Bila dah free nanti, aku nak ubah style blog niiii! Tak sabar nak edit :D
Assalamualaikum! :)