Segmen Pendek Oleh Fiq Izumi!

Assalamualaikum! :)
Nak join? Klik banner!
Okeylah! Assalamualaikum! :D

Simple But Awesome Giveaway! By NabilaMedan!

Assalamualaikum! :)

Giveaway Terbaru Daripada NabilaMedan!!
Tamat Pada 1 Julai 2013
(Tekan Banner Untuk Sertai!)

Alhamdulillah !

Assalamualaikum!
Alhamdulillah, rezeki aku dtg lagi. Hihi...
Malas nak cerita panjang, aku nak bgitau je yg aku telah menjadi salah seorg pemenang 'SEGMEN FOLLOW MOLLOW DAN MENANG'
Yah, thats it! :)

Okey, now apa yg aku menang? Haha
Tekan gmbr utk tumbesaran :)
Huhu, alhamdulillah aku menang dua hadiah :D
Okeylah! Thanks to Kak Alya Jane n Abg Amer sbb buat segmen niyh!
Okey, Assalamualaikum! ;)

TAK TAHUUUUUU v.v

Assalamualaikum! :)
Huh! Lama rasanya blog niyh TAK di update dgn cerita2. Asyik penuh dgn GIVEAWAY yg aku join jeee. Tak best pulak rasanya :3 Smpai kwn aku yg selalu gak usha blog aku pun kata "kau x update stories pun. Penuh ngan join GA je" Huhu, sorylah kwn. Bukan x nak update, tpi entah kenapa aku tgh gila nak join GA pulak bulan MEI n JUNE niyh ;3 Hihi... 
Herm, dah nak update niyh x tau pulak nak tulis psl apa :/
Hah! Hari sabtu yg lepas aku ada pergi kenduri kahwin kakak Fuza. Fuza ajak! Huhu, kwn2 aku yg len pun pergi sekali. Alhamdulillah, Fuza nmpk mcm sehat jeee :) Act, dye baru lps operate. Herm, then kat situ gak aku kenal dgn kwn baru!
Gambar, tgk sini je! Tpi ade sikit jelah :3 *Yg berbaju2 kurung tu tau!*
Instagram kwn aku : AINI
Dah, tu jelah kot x3 Hehe, sorry! Len kali ade stories yg boleh tulis panjang2, aku akan berusaha merajinkan diri aku utk update k!
Btw, maybe skang niyh aku akan jarang onnnn T_T Bdk SPM kan? Dah dekat sgt tarikh exam tuh! Huhu....
Okeylah! Assalamualaikum! ;3

Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com

 
Assalamualaikum!

Pencarian bloglist bagi bulan Julai dan Ogos 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 23 Jun 2013, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen #3 Bloglist 12 Jam Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh Mia Liana sendiri dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

GIVEAWAY: Jom Menang Hadiah By Adam Faiz

Assalamualaikum!


1x long Neclace 2x Fridge Magnet 2x Tudung Bawal 3x Souvanirs From Sabah3x keychain 3x Handkerchief 1x sarung Tisu

"1st Mini GA by Random Rainbow"

 
Assalamualaikum! :) Huhu, byk betul GA aku join :3 Herm, takpe2. Kita join lagi! Hehe xp Okey, now aku nak join GA niyh ;)
Aku join sbb nak mencuba nasib, mana tau kot2 dptlah menang Coupon Pizza tuh. Hehe.
Alhamdulillah, dah ikut semua syarat n now nak buat syarat last!
Tag Tag Tag......
MAZNI
INTAN
ECAH
AZMIRA
Jomlah join reramai tau! Tiga hari je GA niyh berlangsung tau! ;)
Okeylah! Assalamualaikum!

Dah sampai! :D

Assalamualaikum! :) Wuhuuuuu! Herm, alhamdulillah hadiah utk GA2 yg telah aku join dah sampai dan dah dpt semuanya :D Herm, malas nak ckp panjang. Tgk jelah gambar2nya! Hehe xp
 
Yg pertama: Topup RM 5 dri Sis Farah :)
Topup tuh aku bagi kat BFF aku je, Iera... Yelah, sbb dye asyik xde topup je. Haha, kebetulan pulak yg aku x mmg x pakai fon. *Tpi aku jual dgn harga RM3.* Hehe ;p

Then dari Sis Ifah pulak!



 
 
Herm, hadiah dri Sis Ifahlah yg aku paling byk terima. Haha, dye siap bagi dua hadiah misteri lagi! Hadiah yg aku dpt is Shawl , Buku Nota n ada satu Buku yg bertajuk 'Majmu' Syarif Kamil' Buku niyh ada ayat2 n himpunan doa :)

Then dri Sis Farisha!
 *Sory gmbr kabur sikit*
Notebook Bear! Hihi, siap ade link blog Kak Farisha lagi! ;D

Terima kasih sgt2lah dekat dyorang! Even lambat pun, tpi alhamdulillah hadiah2 tuh smpai jugak :D Yg aku x tahan tuh, hadiah2 yg dipost dri jauh tuh semuanya smpai serentak dekat rumah aku pada tarikh 18/06/2013! ><
Act, aku nak post lama dah entri niyh, tpi sebab byk hal yg berlaku n sebuk punya psl so tak sempat nak post :3 Alhamdulillah, akhirnya hari ni sempat jgk post! :D
Okeylah! Assalamualaikum! :)

Giveaway Kecik-Kecik!

Assalamualaikum! Yeah! I'm joining another GA :D
Nak join? Klik je BANNER tu k?
Okeylah! Assalamualaikum!

Tarikh tamat : 27 Jun (11.59pm)

MiniHoli Giveaway By Ain Mfna!


Assalamualaikum ! 
MiniHoli Giveaway By Ain Mfna 

Support By : 

Giveaway "I Love Peplum" by Nurin Aireen!

Assalamualaikum! :) Hee, join GA lagi xp Herm, di ajak oleh tuan punya GA sendiri. So, mencuba nasib jgklah! ;)
Okey, alhamdulillah dah ikut semua syarat-syaratnya! :)
Herm, hope bertuahlahkan? ><
Btw, jomlah join sekali? :D Klik je BANNER tuh atau Klik SINI!
GA niyh smpai 9 Julai 2013 tepat jam 12 tgh mlm tau! Cpt2! ;D
Okeylah! Assalamualaikum!

Giveaway "I Love U" Chocolate!

Assalamualaikum! :) I'm joining another GA ;D Aku join GA niyh sbb coklat dye nmpk menyelerakan dan comel jeeeee! Haha ♥
Alhamdulillah! Dah sempurnakan semua syarat! *InsyaAllah*
  Herm, apa lagi? Jomlahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! Join skali! ;D
Klik je Banner tuh or Klik Sini!
Tamat 13 Jun 2013 tau! Cpt2! Jgn terlepassss ;D
Okeylah! Assalamualaikum! :)

Alhamdulillah! I WON It! :'D

Assalamualaikum! Ya Allah! Hepinya akuuuuuuuuuuuuuu! :') Serious! 1st time aku menang GA! Haha, alhamdulillah. Nasib baik Mazni ajak join GA tuh! Hihi, thanks kat dye! Tpi apa-apa pun terima kasih tersangat-sangat dekat Sis Nina sbb dah anjurkan GA niyh n also a lot of thanks utk sponsor2 GA niyh :D Haish! Happy yg teramatlah! Sbb aku pernah join ada satu GA niyh. Dan aku sgt2 berharap yg aku boleh menang, tpi x menang :( Sbb tulah bila tau yg aku menang GA Sis Nina yg niyh, TERover excited sikit! ><
Herm, mula2 tuh, bukak Cbox. Then dpt niyh ↓
Then, aku rasa mcm HEAVEN gila! Haha xD Ya, Allah. Serious Alhamdulillah! Herm, aku pun tgklah keputusannya kat blog sis Nina. Dan lagi satu aku x sangka aku dpt tmpt pertama for the pemilihan berdasarkan random.org! This! ↓

Herm, aku x sangka betullah! *Again* Act, aku x tau apa nak buat lps tuh. Aku pun ikut jelah apa yg disuruh oleh Sis Nina. Aku pun bgilah tau kat sponsor2 utk hadiah yg aku menang.

1st, Sis Farah

2nd, Sis Ifah

And then hantar email kpd Sis Farisha!
Hihi, alhamdulillah! Dah siap semuanya! :)
Herm, now kita tunggu jawapan dri mereka! ;D
Okeylah! Assalamualaikum!