Dah sampai! :D

Assalamualaikum! :) Wuhuuuuu! Herm, alhamdulillah hadiah utk GA2 yg telah aku join dah sampai dan dah dpt semuanya :D Herm, malas nak ckp panjang. Tgk jelah gambar2nya! Hehe xp
 
Yg pertama: Topup RM 5 dri Sis Farah :)
Topup tuh aku bagi kat BFF aku je, Iera... Yelah, sbb dye asyik xde topup je. Haha, kebetulan pulak yg aku x mmg x pakai fon. *Tpi aku jual dgn harga RM3.* Hehe ;p

Then dari Sis Ifah pulak!



 
 
Herm, hadiah dri Sis Ifahlah yg aku paling byk terima. Haha, dye siap bagi dua hadiah misteri lagi! Hadiah yg aku dpt is Shawl , Buku Nota n ada satu Buku yg bertajuk 'Majmu' Syarif Kamil' Buku niyh ada ayat2 n himpunan doa :)

Then dri Sis Farisha!
 *Sory gmbr kabur sikit*
Notebook Bear! Hihi, siap ade link blog Kak Farisha lagi! ;D

Terima kasih sgt2lah dekat dyorang! Even lambat pun, tpi alhamdulillah hadiah2 tuh smpai jugak :D Yg aku x tahan tuh, hadiah2 yg dipost dri jauh tuh semuanya smpai serentak dekat rumah aku pada tarikh 18/06/2013! ><
Act, aku nak post lama dah entri niyh, tpi sebab byk hal yg berlaku n sebuk punya psl so tak sempat nak post :3 Alhamdulillah, akhirnya hari ni sempat jgk post! :D
Okeylah! Assalamualaikum! :)

13 comments:

  1. comelnye hadiah kau~~~~! X3 jelez aku. shawl tu lawa laaa....

    ReplyDelete
  2. Haha, jgn jelez ;p Alhamdulillah rezeki aku :)

    ReplyDelete
  3. hahaha. aku x perasan tweet. weh, apa lg yg ko dpt ? ni yg ko cter tu kan ?

    ReplyDelete
  4. Haha, bnda2 kat atas tu jelah. Yg len x tahu lagi rezeki aku mcm mana xp Asal x bukak mention?

    ReplyDelete
  5. ha ? asl x bukak mention ? cner tu ? ade men mention2 ke kt blog =="

    ReplyDelete
  6. Dekat twitterlah sayang oi! -,- *sabar jelahhhhh

    ReplyDelete