TAK TAHUUUUUU v.v

Assalamualaikum! :)
Huh! Lama rasanya blog niyh TAK di update dgn cerita2. Asyik penuh dgn GIVEAWAY yg aku join jeee. Tak best pulak rasanya :3 Smpai kwn aku yg selalu gak usha blog aku pun kata "kau x update stories pun. Penuh ngan join GA je" Huhu, sorylah kwn. Bukan x nak update, tpi entah kenapa aku tgh gila nak join GA pulak bulan MEI n JUNE niyh ;3 Hihi... 
Herm, dah nak update niyh x tau pulak nak tulis psl apa :/
Hah! Hari sabtu yg lepas aku ada pergi kenduri kahwin kakak Fuza. Fuza ajak! Huhu, kwn2 aku yg len pun pergi sekali. Alhamdulillah, Fuza nmpk mcm sehat jeee :) Act, dye baru lps operate. Herm, then kat situ gak aku kenal dgn kwn baru!
Gambar, tgk sini je! Tpi ade sikit jelah :3 *Yg berbaju2 kurung tu tau!*
Instagram kwn aku : AINI
Dah, tu jelah kot x3 Hehe, sorry! Len kali ade stories yg boleh tulis panjang2, aku akan berusaha merajinkan diri aku utk update k!
Btw, maybe skang niyh aku akan jarang onnnn T_T Bdk SPM kan? Dah dekat sgt tarikh exam tuh! Huhu....
Okeylah! Assalamualaikum! ;3

4 comments:

  1. kak fuza sakit apa? :o btw gudluck SPM. thun dpn saye lak V_V

    ReplyDelete
  2. Ouh, herm. Mcm2 sakit dye :) Doakan jelah dye suapa sentiasa sehat eyh? Haha, Gud Luck utk tahun depan! xp

    ReplyDelete
  3. kesian dia. nampak sihat je, muka pun lawa. InsyaAllah sye doakan :) btw thanks :p

    ReplyDelete
  4. Herm. Dye mmg lawa :) Doakan dye k. Thanks!

    ReplyDelete