GA: I Want Make Over Blog By Nanalee

Assalamualaikum! :) Hihi,, Aku telah di Invited oleh TUAN punye GA sendiri,, So ape lagii? Join lahh :D Okeyhh! Tgk Bwh niyhh! ;P
Okeyh! Aku Join niyhh pun coz,, Yeah.. mmg aku sedang memerlukan org utk EDIT blog aku niyhh! hehe,, but aku nak yg Freeee! haha,, peace! :P
Nak Join Skaliii?! Join je lahh SINI! :)

Okeyy lahh! Aku tag :)
Tanx! Assalamualaikum! Bye! :)

Contest Warna Hidupku :)

Asslamualaikum! :) Join Contesttttttt Lagiii! :) Aku Join Contest niyhh coz aku tgk cam best n menarikkk! :) Ermm,, Tgk bawah niyhh!

-
-
-
-
-

Da tgkk? Ermm! menarik kannn?! :)
Okeyhh! Syarat2nyeee! :)

1)follow + like fanpage niera 
2)ambil banner dan linkkan ke entry niera ni.
3)letak dalam entry gambar korang dengan warna pilihan
4)tagkan kepada 3 kawan 
5)dah siap?letak link korang berkaitan contest ni dalam kotak komen niera :D
hadiah :
----> topup (simple but nice)
pemenang pertama ~ RM 50
pemenang kedua ~ RM 30
pemenang ketiga ~ RM 10
pemenang keempat & kelima ~ RM5 setiap seorang

syarat gambar :
*tutup aurat bagi yang islam
kalau anda terpilih,akan muncul komen dari niera
pemenang akan dipilih melalui pilihan juri.
juri akan memilih gambar yang menarik + kreatif + unik +luarbiasa..


tarikh tutup : 29 FEBRUARI 2012

Okeyhhh! Senang je kannnn Syarat2nyeee?! :) Now aku nak Menunaikan ape yg patut Ditunaikan! hehe,, ;P

Aku pilih Gambar niyhh! ;)


n Gambar niyhh! :)


Okeyh! Gambar pertama tuhh,, BIRU! yeahh! That is My FIRST Favourite Colour, n almost my things were in Blue Colourrr! :) Gambar tuhh wak2 Raye taun lepas,, n Baju tuhh,, aku yg PILIH SENDIRI! :) Lawa x??! hehe... *aku yg berdiri tuhh tau! :)

Gambar kedua tuhh pulakk Warne Purple! I Love It Tooo! :) Tuh Second Favourite Colour aku,, :) Gambar tuhh pun waktu Raye Taun lepas... But baju tuhh My Mom yg pilihkann :) Lawakannn? hihi,, I Love That Tudung, Coz tudung tuhh kalo aku pakai alwayz MENGIKUT Arahan aku... hikhik! ;P

Okeyhh! The Two Colour Was My Life Colour! <3
Coz Why??! Kalo utk Biru, Its A Cool Colour! So, I am A Cool Girl! haha,,  But Seriously Colour Biru sangat kene dgn sikap akuu!
Colour Purple pulakk,, Aku x tau kenapa,, but I Really Know That I Like That Colour So Muchh! N that Colour Also Of Course My Life Colour, coz hampir semua baju aku in Purple Colour :)

Okey lahh,, I don't know what to sayy,, But Ape2 punn,, Biru ngan Purple Is MY LIFE COLOUR! I Really Love It! <3 :)

Lastly, nak tag :)

Sis Kira
Sis Ika
Deeya

Tanx! :)
Assalamualaikum! :) Bye!

Aku sedeyhh,, Org laen lagiiii sedeyhhh! :'((

Assalamualaikum :') Korank! Hermm,, kalo korank ade bace entry aku yg lepas2,, aku ade citer sal BESTFRIEND aku akan tukar kelas kann! :'( N aku mmg sedeyh sgt2!!! But korank nak tau x? rupe2nyee,, ade yg lagi sedeyh dri aku,, Kwn kelas aku, (Jiya) pindah kelas laen jgk,, dye lagi lahh... Langsung xde kwn dlm kelas yg dye masok tuhh... Dri dye seorg yg mmg bising,, suke gelak2,, terus x berckp, diam sentiase, dlm kelas baru uhh! aku dgr citer dye dok dlm kelas tuhh,, aku rase kesian n sedeyhh utk dye,,! Really! N aku pun terpikir lahh,, nnti Syazie mesti mcm tuhh jgk,, but dye mungkin lagi okey lahh kot dri Jiya yg sorg2 uhh,, coz Syazie ade Aini dlm kelas baru dye uhh,, Hermm... Aku sepatutnye Bersyukur coz bukan aku yg duduk ditempat Syazie or Jiya,, tambah2 lagi aku niyhh sorg yg mmg x pandai nak buat kwn,, sorg yg mmg kalo xde kwn yg aku rapat or yg aku kenal kat sisi aku,, mmg aku x ckp langsungg arhh! Seriously! Alhamdulillah lahh aku stay MURNI... At least aku da kenal dyorang yg dlm kelas uhh... Hermm,, aku kene belajar BERDIKARI lahh SKARANG niyhh! X lehh asyikk nak BERGANTUNG kat org laen jeeee! :')

Anyway,, Syazie.. Gud Luck eyhh ko ngan Kelas Baru ko uhh! Mase niyhh lahhh kan kau nak RAPATKAN diri ngan Aini ritee? :') Jgn sedeyh2 n asyik teringat kat aku je tauu! Kang x masok pulak dlm kepala otak kau ape yg cekguu ajar kat dpn kelas tuhh! *Ceyh! pdhl akuuuu yg akan teringat kau sesangat! :'P Hehe,,  Errmm,, Weyhh! I'm Gonna Miss Our Moment When We Was In The Same Class,,, :')) *mmglahh kau pindah kelas jee... but,, Seriously aku akan miss kau sesangat! Nak story pape punn,, entah sempat ke x... coz jadual ko ngan aku laennn! :'( Arhh! Stop It Fadhiii! You Have To Strong Your Self! :'] Now Its Time For You To Stand By Your Self! :'] I'm Tryinggg!

For Jiaa pulakk! Sabar eyhh weyhh! :') Kite sume mmg akan berpisah jgk one day nnti,, same ade cepat or lambat... mungkin skang niyhh Allah nak bagi kite rase dulu,, perpisahan yg kecikk sblm kite rase perpisahan yg lagi besar nnti! :') We Have To Strong OurSelf Ritee! :')


Okeylahh! Thats All! Assalamualaikum :')

Oit! Awk2 Sumee! Okeyhh ke???

Assalamualaikum! Korank Korank Korankkkk! Nak Tanye niyhh! Mcm yg korank nmpk,, Blog aku niyhh da laennn,, haha... bukan laen ape punn... just.. laen je lahh kann! bukan yg cam dululahh! senang citer! So, aku nak tanye korank niyhh! Tak kirelah Para Blogger ke, Yg Bukan Blogger ke, *I Mean yg Always Usha My Blog niyhh, Or sesape pun lahh...! Nak tanye niyhh! Okey ke x Blog Aku niyhh?! Or,, lgi x lawa??? :/ Tlg lahh bgi KOMEN anda eyhhh! Sgt2 Diperlukann! hehe,, ;P
Tanx Kepada yg meNGOMEN tuhh! Love You! ;P

Bye2! Assalamualaikum! ;D

Haha,, dye da minx..!

Assalamualaikum :) Hermm,, Korank! ape yg dye da minx? n sape yg minx uhh??! Haha,, bukan "minx KAPEL" k... >_<
Mcm niyhh citernyeee! Ade sorg bdk niyhh! Baruuuuu je tdi,, dye antar kat wall aku, tgk bwh!


Hah!? da tgk?! so, korank un taulahhh sal pe entry niyhh kan?! :) Hermm,, bdk cute niyhh! suh aku buat entry sal dye lagiii! Adoi,,~! sbb dye tgh BOSAN GEGILERRR -,-'' Aku gak jdik mangse! Naseb lahh hang tuh CUTE! kalo x~~~ ape?! xde pape! :P
Oklarhh! ko nak sgt aku buat story sal ko?! Okeyhh! bcelah story sal ko niyhh elok2 ye BDK CUTE! Siap satu entry lgi niyhhh! >:)

Okeyhh! Wahai BDK CUTE :) ,, knpe aku panggil ko BDK CUTE? even ko same baye ngan akuuu? nak tau sbb pe?? Coz......... KO uh RENDAH! hehe,, jgn marahhh~!! but it is SERIOUSLY! that's why aku dgn selambanye,,, panggil ko BUDAK! + CUTE lagiiii uhhh! :P Okeyh2,,! Lek2 xP..! Ape lagii arhhh?! Hah! ko nak tau x?????? Ramai bdk puji ko CUTE :) *aku rase ko pun da tau kann? Okeyhh! STOP! kang BANGGE TERLEBEYH lakk! :P Eyhh weyhh! bdk EX kelas kau pun ade yg minat kau! :O haha,, i'm one of them,, but aku minat tgk mukeee je,,! bkn sukeee! hehe,, PEACE :P agak2 ko tau x sapee??? ce bgitau aku! mne tauuu ade yg aku x tauuuu? :)) Weyh! Wak2 ko tetibe dtg skolah n then ckp nak amek buku coz nak pindah,, aku n bdk yg minat kau TERKEJUT tauuu?! ingat an ko mmg stay skolah kitorang jehh! tau2 ko minx TEKNIK gakk! Tahniahh lahh coz dpt! :) KWN lahh kau ngan Syafiqah Mazlan xP anyway! Time ko amek buku uhh,, bdk yg minat ko lagik sorg niyhh,, nmpk sgt sedeyhnyeee! but dye cover wak2 ko ade uhhh! *aku punn! hahah,, but kalo aku sedeyh coz nnti xde dah BDK CUTE aku nak usya! hehe,, PEACE! xP ade ke patut bdk uhh kate mcm niyhh! "haha,, Fadhi! Pakwe ko dah blahh! Sedeyhh arr ko ann!" *dlm hati aku kate ape? "aku tau ko yg sbnrnyee sedeyhh lebeyhh? Asal aku gak la yg keneee? sabar je la...." :) sebenarnye.... xde pape arhhh! :)

Ape lagii weyhh aku nak citer??! xde idea dahh niyhh! stop arhh kot..! hehe,, sory arhh kalo citer aku X DPT MENGHILANGKAN BORINGGG KO UHH ;P

But last aku nak ckp! :)
Tahniah once again BDK CUTE coz dpt TEKNIK! :) Blaja lahh pepandai yehh! Bia dpt Straight A's dlm Every Peperiksaan ko,,! Kite tgk sape punye result lagi GEMPAKK? ;D haha,, PDN MUKE kene dok ASRAMA! hehe,, PEACE! ;P Da skolah kat skolah PANDAI, mesti arhh orgnyee PANDAI, Cekgu2nyee pun PANDAI! so,, KEJE skolahhnyeee punnn PANDAI lahhh kannn! *utk menyusahkan muridnye2! :) Buatlahh kau keje2 tuhh ye..!

Okeylahh! Aku stops sini dulu!
Assalamualaikum :) Bye! ;D

Hihi ;D

Assalamualaikumwarahmatullahhiwabarakatuhhh! Woshh! PAnjangnyeee salam akuu??! Penuhh uyhh! hehe,, ye lahh... Coz aku tgh Hepy, KNPE?? hehe,, nmpk x HEADER kat atas tuhh?! :D Lawa kannnnn! <3 huhu,, mmg lawa punn! N that's why aku nak ucapkan BER-LOT2 Terima Kasihhh To Sis Kiraaaa! :'D Tanx A Lot Sis! if sis x terbukak aty utk tolong,, smpai ke bileeee lahhh Blog niyhh xde Header T_T,, Header laen mmg ade, but aku nak heder yg ade nme akuu? hehe,, byk cekadak lak kauu! :P Herrmmm,,, Aku da try buat header,, but buruk gileeee!!! Seriously x LAWA! *kutuk diri sendiri! >_< Hee! Once Again! Tanx Sesangat Sisssss!!! :DD

Okeyhh! Entry niyhh khas utk Sis lahh! :)
Bye2,,! Assalamualaikum! ;D

Akhirnye,, Berpisah jgk :'((

Assalamualaikum,, Hermm... korank, Iera kwn baek aku dye tukar masok kelas Lukisan Kejuruteraan, same kelas ngan Aini... Sedeyhnyeee! xdpt lahh kitorang nak pegi kelas sesame, duduk dlm kelas sesame, rehat un entah sesame ke x..! Arhhh! Sedeyhnyeeeeee!!!!! :'(((( Dye tukar sbb dye takot x dpt bwk byk2 subjek... Hermm,, nak x nak aku kene terima gak,, coz nni kang kalo dye stay, tpi dye x leh go on,, x ke rosak result dye nnti,,?? :/ hermm,, Sedeyh sedeyh sedeyhhhh! :'(( Imah ngan Syu pun x tau lahh dyorang jadik pindah ke x?? Imah kate kalo dye x dpt BSP, dye tukar kelas masok kelas len yg aliran arab but xde sains,, Hermm.... Syu, aku x tau... dye x ckp pape punn... :/ Iera,,,,!!!! sedeyhnyeee akuuuu!!!! Mak aku kate, maknenye Allah dah sampaikan lahh mase tok aku blaja idup berdikari,, sbb tuh Allah pisahkan aku ngan Iera kelas len2,, Hermm,, Setiap yg berlaku ade hikmahnyee... Aku kene kuat... haha,, Lps kelas kan leh jumpe jgk Fadhiiii! Chill larhh! Hermmm,,, Korankk,, ramai tau x yg mungkin pindahh,, sbb nmpk tadi kat kelas cam ramai je yg dpt BSp? entahh lahh,, kalo x dpt, tgk2 mcm dyorang tunggu result MRSM pulakk,,dyorang mohon due2 skali kott... entahlahh kann! nnti kelas tuhh kosong je,, da skit,, lengang je,, xde kecoh2 or gurau2 lagiii!!! Sedeyhhhnyeee!

Esok da start cuti skolah,, Byk betul lahhh! Cekgu tinggalkan AMANAT-2 kat kitorang! byk2,,! Add Math! Math! Bm! Chemistry! Syariah! Chemistry! ape lagi eyhh?! entahh lahh! kene cek balik niyhh! Habes kalo x siap!! Hermm,, dahh lahh,, nak gi beli brg!

Bye2,,! Assalamualaikum :']

Da Okeyhh?! :)

Assalamualaikum! hehe,, hyep korankk! Aku ngan kengkawan aku a.k.a dak LB dah okeyhh! mcm mne??? ermmm,, mcm tu lahh! hehe,, xdelahh... just kitorang "tegur2" mcm biase je la kot... hehe,, Peace..! anyway,, hope lepas2 niyhh xde lagi lahh gaduh2 mcm niyhh! No No No!! aku x nak! :) ermm,, ape lagi ekk? arhh! Syazie a.k.a Iera da dtg skolah tdiii! huhu,, Hepynyeee akuuu! coz da due ary dye x dtg.. mak dye saket..! ermm,, da lah kot..! xde pe dah nak citer...! stop sini lahh!
Bye2..! Assalamualaikum! :)

Ya Allah, berilah aku Kesabaran... :')

Assalamualaikum,, hye korang... erm,, we still not ok... but ngan atun da okeylahh just ade salah faham ngan yg len pulakk... ermm,, x taulahh cmne ngan grupLB skang niyhh... :'/
Guys,, Aku, Iera, Syu, Imah masok kelas MURNI... doesn't mean kitorang yg korank kate "bdk pandai" so kitorang x lyn bdk yg x masok kelas MURNI...! Korank,, kitorang xpernah pun TERPIKIR nak kate korank BODOH korang tauuu? Kitorang x pernah membezakan sesame sendiri,, kite sume same je.. xde beza pun,,, its just kitorang bdk arab, korank kate kitorang da xnak kwn ngan bdk cam korank,, Eyh,,! korank pun kelas pandai pe,,! setiap yg berlaku tuhh ade hikmah lahh! kite sume blaja bnde yg berlainan,, Aini pandai Lukisan Kejuruteraan, Atun, Fuza n Fana pandai Account.. manekala Aku, Imah Syu n Iera pulak pandai Arab..! sume ade kelebihan masing2 lahhh! Pleaselahh JGN PIKIR NEGATIVE sgtt!! kitorang sume syg korank lahh! syg grup kite niyhh,,! xde yg kurang, xde yg lebeyh..! So, please... jgn pikir something yg x patut lagi.. Its just make us FIGHTING lagi korang tauuu? erghh! xpe lahh guys,,! If mcm tuhh yg korank pikir,, korank x nak ubah ape yg korank PERCAYA tuhh,, ikot korang lahh... semoga Allah bgi HIDAYAH tok korang leh fikir n ubah diri korang tuhh... termasok lahh ubah diri aku sendiri,, but just one thing aku nak ckp..

AKU TETAP SYG KORANK AS MY FRIENDS, xde kurang.. xde lebeyhh... sume same jehh :')

Assalamualaikum,, bye..

sume pindahhh.... :'(

Assalamualaikum... Guys,, bdk2 kelas akuuu,, ramai yg dah pindah n akan pindah... sedeyh kot,, baru nak rapat2, xkire lahh ngan bdk baru or ngan bdk nurani,, tpi dah ade yg pindahh..  lps taun baru cina nnti, gerenti ramai da xde... kelas da lengang,, da x bising or kecoh2 mcm minggu first skolahhh... Arhh,, sedeyhhnye,,, Miera da pindah, Syafiqah Mazlan pun, n bdk baru yg cute tu un da pindahh... nnti, tah2 Una pulak, lpstuh Aisyah Nasaruddin, lpstuh Fiqal, lpstuh Farhi, lpstuh Afiq,, lpstuhh bdk baru, lpstuhh Mawaddah, Fatimah, n then sape lgii? sume pindahhh! Sedeyhh gileee!! "Kan Best Kalau Setiap Pertemuan tuh xde Perpisahan..." haha,, but tu sume xkan pernah berlakuu,, Kite sume akan tetap berpisah jgk satu hari nnti, sama ade cepat or lmbt je.. ;'] ermm... sedeyhnyee...
Act, lps niyhh xde lahh bdk cute aku nak usha lagiii...? huhu,, *syhh! >_<... K, ignore it...
Ermm,, sedeyh sedeyh sedeyh....!
Bdk Harmoni dulu, ade yg akan pindahh.. lgi lahh sedeyhh..! sume da kenal aty budi masing2,, tpi kene jgk berpisahh... coz demi pelajaran... arhh!
dahh lahh,, nanges kangg.....

Okeylahh! Bye2,,! Assalamualaikum :')
#still not ok with themm...

Just A Person To Be Played? :']


Assalamualaikum,, korank,, sgt2 lahh memeritkan bile diri kiter nihh,, sekadar BRG PERMAINAN org kan? haha,, ye... sgt2 memeritkan,, dan itu yg TERJADI dkt diri aku niyhh... kenapalahh dyorang kejam sgt? dyorang x pernah fikir ke perasaan aku?? smpai boleh BERKALI-2 dyorang PERMAINKAN aku??

mungkin dulu bile korank buat bnde yg same, aku boleh diam.. aku boleh gelak2 lagi,, aku bolehh lupekann.. but,, aku rase cukup lahh korank buat aku mcm tuhh?? skarang niyhh,, aku mmg dah x thn.. Everytime bile korank xde mood or bosan,, korank mesti akan permainkan aku, akan buat aku mcm ORG BODOH terpinga2 mencarik ape KESALAHAN aku? membuatkan sume bnde yg aku buat x berjalan dgn SEMPURNA sbb asyik FIKIR ape salah aku? membuatkan mood aku ROSAK! korank ingat aku suke ke mcm tuhhh?! I HAVE MY OWN FEELING!!! Pleaselahh! Korank tau x? Aku sgt2 TERASA bile korank kate "Lek La Fadhi, Kitorang Saje Kacau Kau Sbb Tgh BOSAN" WHAT?! korank! aku niyhh bukannye korank punye BRG PERMAINAN lahhh! Aku ade perasaan k..! Kenapa korank x pernah TERPIKIR nak buat kat org laen mcm tuhh? Knpe??! Korank KAWAN ngan aku niyhh sbb pe arhh?! sbb aku niyhh mudah utk diPERMAINkan?! sbb aku niyhh bdk yg mudah PERCAYA org laenn?! Guys..! Sorylahh kalau aku kate,, KEPERCAYAAN aku dkt korank da HILANG! Korank buat sume niyhh,, JUST MEROSAKKAN HUBUNGAN PERSAHABATAN KITE tauu? Aku betul2 sedeyh n kecewa dgn sikap korank... :'( Even aku X LAYAK utk rase cmtuuu.... Korank nak tau x? One Day, Org akan BALAS BERKALI-2 Ganda lagi dri ape yg korang buat kat aku niyhhh... :'( Mungkin aku pernah buat korank mcm tuhh? but its not smpai BERKALI-2,, coz aku TAKOT kalau KWN2 aku sedeyh n x percaya aku dahh! but korankk? korank sendiri taulahhh.... xpe.. Tanx lahh utk SEMUA KAWAN... aku rase BERTUAH sgt dpt KAWAN mcm korank.. Sgt2 BERTUAH... :') Sorylahh kalau aku amek mase yg lame utk MEMAAFKAN korankk,, coz aku betul2 sedeyhhh... :'(
 

Assalamualaikum,, bye..

Befday adeq akuu! Aku blanje lahhh! haha

Assalamualaikum! :) hehe,, korank! entry nihh aku nak tulis skit jehh! korank tgk gmbr jelahh eyhh! okeyhh! aku nak citer nihh,, smalam, kitorang sambut befday adeq aku yg ke-6.. cukoplahh dye 5 tahun smalam.. huhu,, kitorang beli KFC n KEK..! n sume tuhh aku yg blanje..! wow?! haha,, ceyhh! poyooooo jehh! ahax,~!! nyway,, bestlahh blanje Family nihh! :D dahh lahh! tgk je gmbr nihh eyhh!

Bye2..! Assalamualaikum! :)

#Angryyyyy Birdddd seyhhh! Ahax,~!!







haha,, aku pun menyibuk nak amek gmbr ngan befday boy..! ;P
(burukmukeakuu!)

haha,, keciknyeeee duniaaa....

Assalamualaikum! :) haha,, korank? :D ape aku nak ckp nihh? haaaa.... korank nak tau x????? bdk baru kelas aku yg aku kate comel n muke putihhh uhhh,, rupe2nye.... xDDD
haha,, xde ape2 punn... just tdi aku usha arhh fb dye,, HAHA!! korank nak tau x??? aku usha2 lahh gmbr dye,, n one of the photo2 dye..! aku tgk satu tuhh,, mcm pernah ade blogger laen citer sal dye...!!! SIRIES!! aku x tipuuuuuu!!! seingat Aku Larhhh! tu aku kate,, keciknyee duniaaaa nihhh! betul2 lahh aku x sangkeee...! blogger tuhhh citer yg "mamat muke comel a.k.a bdk baru kelas aku nih" sukeee tgk blog dye,, n blogger tuhh ade letak gmbr dye... but aku x ingat sape blogger tuhhh...! tuhh yg skang nihh aku still mencarikkk! HAHA,, lawak lahh! xD blogger tuhh mungkin kwn skolah lame dye dulu kot... ape yg membuatkan aku yakin bdk baru tuhh yg diceritakan oleh blogger tuhh,, sbb.... tgk nih!



da tgkkk? ermm,, aku yakin dye,, coz dri ayat dye kat ats tuhh mcm dye suke tgk blog org? haha,, entahhlahhh weyhhh!
#eyhh korank,, hehe... diam2 je tauu.. aku nak buat sesi kutok mengutok skit nihh... ;P
aku kan usha2 gmbr dye....... HAHA,, mamat tuhhh rupe2nyeeeee budak yg suke (SS)-SyokSendiri- jgkkkk eyhhh! Kahkahkah!! klakar doe aku tgk gmbr2 dye kat FB...! hikhik!
*Bdk baruu! sorylahh aku kutok ko..! gurau jeee! ahax~!! xD

Okey! bye2..! lagi lame aku melalot, lgi byk dose aku dpttt! Stop sini duluuuu! Assalamualaikum! ;P
HAHA...xD

123??? haha,, Angke Giliran PMR aku tuhhh! :D

Oit! Korank! Assalamualaikum! :) hihi,, Now aku nak ucapkan bebanyak2 TAHNIAH kat FOLLOWER aku yg Ke-123 nihh! huhu,, coz why?? sbb dye jadik follower aku yg kebetulan No Angke Giliran PMR aku,, n aku sukeeeee sgt no tuhhhh!!!! haha,, tahniah2 tokk Follower Ke-123 tuhh yehhh! sape eyhhh? ouh,,! Fakhrul Haiyin! Tahniah lahh yehh! Meyhhh aku tolong promosi blog ko yehhh! hehe,, tgk nihh! BLOG BOLE BLAH !!! haha,, BBB??? xD hehe,, jgn marah... lek2..! Tpi, aku xde hadiah lahh yehh tok ko.. hehe,, congrats je lahhh...

Nah!

#sbb no tuhh angka giliran PMR aku,, n aku un dpt result yg agak cemerlang,, so aku bgi gmbr nihh lahh.. hehe,, ;P
 
hihi,, okeyy tu jehh! bye2..! Assalamualaikum! :D

haha,, Shopping2! Duit akuuuu @_@

Assalamualaikum! :) hihi,, korank! just now aku baru gi Shopping2 ngan ayah n beberape org adeq akuu! huhu,, Yg bestnye..! Barang2 yg kitorang beli, byk gune DUIT akuu! huhu,, ayah aku lahh dok bodek2 aku belanja adeq2 aku..! yelahh..! Bak kate ayah aku, aku lagi KAYE dri ayah akuu.,.. haha,, mcm2 tol lahh ayah aku nihh... But xpe! entah npe aku x kesahh,, n aku rase lgiiiiii HEPYYY! blanje adeq2 akuuu! haha,, npe eyhh? korank tauuu? aku x tau.. bolehh sesape bgitauuu??? :D Anyway,,! tdi gi beli beg skolah aku gakk,, n sah2 lahh gune duit akuu! but bukan tuhh aku nak ckp..! aku nak tunjukk nihh RUPE beg akuu! Eyh! Rupe beg aku mcm beg skolah lahh kann!! hehe,, xdelahh.. aku nak tunjuk corakk dye je..!! ;)

Tgk nihh! hehe... Warne kesukaan akuuu tuhh! n bnde yg TAK berfaedah yg aku sukeeeee buat wak2 xde kejeee! HAHA >_<



Hihi,, >< FACEBOOK!! haha,, ;P

Okeyy! Itu sajeee! Assalamualaikum! ;)

Mega Giveaway 2012 Belog Nemomimosh

 Klik je Banner atas nihh yehh! kalo nak JOIN :)

Assalamualaikum! :) Okeyh Guys,,! Now First Time aku nak Join GA nihh,, huhu,, bukan pe... seblm2 nihh xnpe aku x tertarik n x minat sgt nak join GA even keje nyee senang je punn... Oklahh,, aku sbnrnye diTag oleh Sis Loliy.. hihi,, Tanx Sis :D Aku un usya2 lahh Blog yg menganjurkan GA nihh,, aku tgk hadiah dye cam best jeee! huhu,, tu yg tergeraklahh ati nih nak join.. hehe
Dah2,,! byk lakk aku membebel.. hehe

Wokeyhh! Last but not least.. ;)

Tagging! hihi,,
Sis Elmo
Sis Farah Alias
Sis Khalisah

Jom lahh join reramai..! Hadiah dye best sgt2..!! Hope sgt aku dpt lahh! hehe,, Doakan akuu yehh!

Tanx! Assalamualaikum! :)

hahaha,,,! Aku Follow Blog Sendiri... n Kebetulan Aku Follower Ke-111 ???? :D

Assalamualaikum! :) Huhu,, betul2 aku x sangkeee!!! >< Aku baru Tergerak ati nak Follow Blog sendiri, n betul kebetulan,,Aku jdik Follower yg ke-111!!! haha,,, Ape lahh!! ><

Congrates tokk akuuu!! hihi >_<


Tu je nak bgitau..! hehe,, ;P
Bye2..! Assalamualaikum! :D

Segmen Pencarian 10 Org Follower By Ratu Zuleyqha


Assalamualaikum! Jom Joinn! huhu,, Tekan je Banner tuh kalo nak Join :)
Best2,,! K bye..! Assalamualaikum! :D

haha,, dye TAG blikk?? Adoi~~

Assalamualaikum! :) haha,, Putwaa nihh mmg x ikot syarat2 kann? ish3...! =,='' haha,, but xpe arhh... aku jwb je lahh soalan dye tuhh! memandangkan dye pun da jwb soalan2 akuu.. haha, tergelakk tol aku bace jawapan dye tok soalan aku yg last.. nak tauuu ape dyee??
Nah! Bace nih..! ><

#Ape yg korank suke tentang diri korank ?? ;)
> Ape? Macam2 Herm... Diri Putwaa ni SEORANG YG PEMALU hahaha~ SEORANG YG BAEK HATI ! haha #Bajet ~laalla~ hahaha~ Jangan Muntah Tau~

haha,, Putwaa2... =,='' bukan setakat muntah je.. da pengsan masok ICU da punn! HAHAHA....
okeyh2... gurau je.. jgn marah2... hehe..

Ok lahh,, skang nih turn aku jwb soalan dye pulakk...

1- Ape Hobi korank?
# Hobi aku bace novel , maen badminton kalo ade mase lapang , n yg UTAMA skali, Usha2 Blog n Fb ! (sjk da ade blog nihh..) huhu,,
2- Korank rase blog korank Awesome ke?
# Jgn tanye Tuan punye Blog lahh,, gerenti dye jwb AWESOME punyeee...! haha
3- Korank rase blog nih Awesome tak?
# Ermm,, Okeylahh... coz Tuan Blognyee pun xde lahh sombong sgt... hehe
4- Korank suke makan makanan Western ke Tempatan? (mcm lauk2)
# Ermm,, x pasti lahh.. tpi rasenye Tempatan kot.. sbb mknn Western nihh cam x kene sgt ngan lidah aku nihh.. hehe
5- Korank rase perlu ke Handphone dlm hidup?
# Ye dan Tak kot.. :) Ye, sbb kite nak hubungi org len kalo xde fon xkan nak antar msg gune Burung Merpati pulakk.. hehe,, Tak pulak sbb xde fon x mati punn... Like Mee.. mne ade fon..! haha.. ><

Okeyy! Itu saje..! :P
Bye2..! Assalamualaikum! :)

haha,, Follower aku da Seratus Satuuu??? :D

Assalamualaikum! :) hihi,, lps je aku join beberapa segmen hasil Putwaa dgn Sis Tintan,, kjp je Follower aku da smpai seratuss lebeyhh...! huhu,, Anyway,, Tok Follower yg Ke-100..! Tahniahh lahh! haha,, coz no awk CANTEK! :D sapelahh yg bertuahh dpt No Cantek tuhhkannn? huhu,, SIS NUR lahhhh! hihi,, mesti Sis sukee kann!

*sorry i have nothing to give.. just this post... hehe >_<
Okeylahh! Stop sini duluuu! Assalamualaikum! :D

Hari Pertama da buat aku CUAKKK! Adoi~!! *smlm

Assalamualaikum! Korankk! nihh aku nak bgitau ape yg jdikkk pada hari pertama aku masok skolah as Form 4 nihh! >< haha,, actually nak post smlm, tpi tah npe line streamyx kat umah aku nihh tetibe xde line.. sewel kot.. haha,, watever lahh! Okeyh! blik pade citerr.! Ape yg jdikk? Korankk nak tauu? Mehh aku Citer..! >< Huhu,, Ok, first aku dtg lambat,, huahuahua... dipendekkan citer,, lps da perhimpunan sume tuhh,, cikgu sebut nama bdk2 n bgitau kelas mane yg dyorang masokk,,

Aku , Syazie , Imah , Syu dpt stay arab.. *Murni
Atun , Fuza , Fana masok Kelas Akaun *Amanah
Aini , masok Lukisan Kejuruteraan *Harmoni...

huhu,, berpecahh arhh kitorang,, oklah.. da tau kelas tuhh,, ape lgi.. masok la kelas,, nak tau x kelas BARU kitorang cmne?? Terukk Gileee! cam Tongkang Pecahhhh tauuu! guru kelas kitorang un suh lahh bersihkan,, tgh2 bersihkan tuhh... ><

Aku tgh ckp ngan Syu,, n then tetibe Syu ckp kat aku smbil tunjuk tepi kerusi aku.. "Weyhh,, Fad.. Katak,," n then dye terus BLAH... Aku ape lgii! da melompat arhh! cabutt lariii! coz aku mmg xlehhh dkt ngan katak,,! Fobia2..! Geliii tau x!!! terkejut tol lahh aku wak2 tuhh,, da aku larii tuhh, leh pulakk katak uhh ikot.. Ya Allah,,! wak2 tuhh Tuhan je lahh tau betapa geli + takot nyee akuuu!!! n then naseb baekk katak uhh blah gakk,, da tuhh dyorang un buanglahh katak tuhh kat luar... lpstuhh aku un kebelakang lahh... tetibe ade kwn2 aku yg len menjerit.. aku da cuak! x pikir ape,, terus aku cabut lari kuar dri kelas...! tau x ape bnde yg buat dyorang jerit tuhh?? KATAK jugakkk! Ya Allah,,! mne aku x cuak nak masok n then blaja dlm kelas tuhh? Gileee arhhh!!! sabar je...! mmg lps uhh aku alwayzz berjage2 arhh,,! haha.. lawak2... =,='' Hari Pertama aku da dpt Pengalaman yg sungguhhh2 INDAHHH! grrr!

Okeyhh! sambung citer blikk! bdk kelas aku a.k.a kelas arab campur wak2 Form 4, Harmoni n Nurani... tpi ramai Nurani yg masokk,,, Harmoni sikit je.. arhh bialah! okeyh! nak tau something x?? First day ade 4 org dak laki ngan sorang dak pompuan yg baru masok.. n salah sorg dri dak2 laki uhh,,, ade sorg yg rupenye mcm EX aku yg dahh pindahhh tuhh! siyess! sume ckp cam uhh! just dak laki nihh muke dye nmpk lagii baek lahh,, n dye mmg pendiamm unn,, mungkin sbb baru lgi kot... haha,, entahhlahh... dak baru yg pompuan tuhh pulakk dok sebelah akuu,, dye dulu skolah kat Gombakk Setia,, but pindah sini dok ngan mak dye... n nak tau lgi x?? Syu kan alwayz msg ngan ex aku tuhh,, n then smlm Syu ckp yg Ex aku tuhh,, kim slm,, dye kate dye nak jumpe aku,, but x sempat... n ade lgi dye ckp... but BIARLAH RAHSIEEE! haha.. ;P
Ari nihh pulakk,, ade sorg dak pompuan n sorg dak laki yg masokk,, dak laki uhh.. muke dye COMEL! huhu,, n putihh gakk! :D haha,,

Dah2.. stop sini duluuu! bye2...! Assalamualaikum! :)

haha, being Tag by my new Friend :) -Khalisah- :D

Assalamualaikum! haha,, aku diTag lahh?? by Khalisah...
Its look like A Game..

Okeyhh! Slamat Membaca!! ><

Syarat2nyeee??? :)

#You must post this rules in your entry
#Each person must post about themselves in their jurnal
#Answer the question than tagger set for you in their post. And create eleven new questions for new people you tagged to answer
#You have to choose eleven people to tag link them on the post
#Go to their page and tell tem you have tagged HIM/HER
#NO TAG BACK!
#No stuff in tagging section "YOU ARE TAG IF YOU READING THIS"
#"YOU ARE LEGITIMATELY" -a.k.a REALY , TRUST , WITH ALL HONEST- Have tag eleven people.

About Me? :)
1- Saya seorang yg agak sensitif TAPI cepat sejuk! ;)
2- I Love To Read StoryBooks especially buku2 yg ditulis oleh Hilal Asyraf :D
3- Aku Peminat Setia KIM HYUN JOONG! huahuahua
4- Aku BENCI someone yg x knl aku, n then pepandai nak buat STORY sal aku :)
5- Aku seorang yg FANATIK kaler BIRUUU! *jgn cilokkk!
6- I Love To Be Friend With Everyone! :D
7- Kau Baek dgn aku, Aku baek dgn kau,, mcm tu jgk SEBALIKNYEE ;P
8- Aku x suke budak HOT yg SOMBONG especially kat FB :D
9- Aku akan jdik GILE KASAR n BAHASE aku akan bertukar jdikk sgt2 TERUK kalo aku da marah ! BEWARE... :))
10- Aku BENCI org yg x pernah nak HARGAI diri akuu :')
11- I REALLY WANT TO CHANGE MYSELF TO BE A GOOD N BETTER PERSON...  *k, nihh IMPIAN aku..

Soalan dri Khalisah

1- What Cartoon do you like the most?
# UpinIpin! hihi..
2- Awk minat Justin Bieber tak? Why?
# Ouh, x! Minat lagu dye je, tu pun duluu.. huhu
3- Kalau fairy bgi awk 1 bnde awk nak, awk nak apa? Why?
# Saye nak kuase yg boleh buatkan semua org BAHAGIE! sbb saye x nak org sedeyh2 because of me.. :)
4- Siapa nama kawan yg paling awk syg?
# Syaziera , Hafizah n Bdk2 LuarBiase :)
5- Sekarang awk ade hubungan dgn sape? ;)
# Dgn Dye nihh! ;D
6- Ipad or Iphone? Why?
# Erm,, xtau lahh.. coz due2 x pernah dimiliki,, n mlzz nak pikir.. *ceyh! :P
7- Samsung or Motorola? Why?
# Bkn due2 kot.. sbb due2 TAK BEST.. hehe
8- Tenis or Badminton? Why?
# Of Course lahh Badminton!! Sbb ayah saye Terer men badminton, n kami adeq-beradeq diajar men Badminton, Tennis memang x sentuhh.. hehe.. *x pandai lahh men Tennis ><
9- Pernah tak awk menangis disebabkan lelaki?
# haha,, knpelahh soalan nihh jgk yg ditanye.. nak x nak kene jwb jgk.. K, PERNAH.. but tu kisah duluuu... :')
10- Minat bayi tak?
#Baby?? Of Courselahh minatt sesangatt! Baby Is Really Cute n Wangi! :D
11- Taylor Swift or Selena Gomez? Why?
# Due2 kot,, coz some of lagu dyorang ade yg saye minat.. hehe,,

K, Now my Questions! ;))


1- Peristiwa ape yg paling buat korank hepyy? :)
2- Pernah Kapel? *k, sory tanyee.. hehe
3- Subjek ape yg paling x disukaii? sbb?
4- Hidup korank hepy ke x?
5- Korank minat sape? *anyone :)
6- Blog paling korank sukee n selalu terjah? sbb?
7- Korank nak ape dlm idup korank kalau diberikan peluangg utk minx?? sbb?
8- Artis yg korank sukee? sbb?
9- Pernah gaduh ngan kwn baek korank x? sbb?
10- Korank stay mane?
11- Ape yg korank suke tentang diri korank? ;)

(Random Tag,, hehe)
Putwaa
Lembu Femes
Sis Auni
Kaq Qat
Kaq Lyssa
Kaq Sizueka
Sis Farah Alias
Sis Tiniey
No Ordinary
Sis Shida
Bdk Naruto

Okeyhh! Tanx! :))
 Assalamualaikum! :D

Esokkk Skolahhh??? haha,,

Assalamualaikum! :) Eyhh korankk! Sok da skolahh lahh!??? huhu,, tpi npe aku x rase excited or whatever?? ermm?? haha.. knpe eyhh? xtau?? aku lgi x tau..! >< k, aku merepek.. oklahh! kiter start blik.. Sok skolahh.. n aku x pindah.. stay skolahh same.. SMKBBB... bestfriend akulahh pling excited skaliii! coz aku x pindahh! haha... suke toll lahh dye..! Oklahh..! jujur, *akupunhepy..! hihi.. coz xyah pindah! >< Kami da masokk Form 4..!!! taun dpn da SPM!!! Cuaakkk Doe..! Siyess arhh x sangke..! da besarr dahh akuuuu??? huhu,, taun lps baru je lps PMR... taun dpn da SPM pulakkk??? Wuarggghhh! Cptnyeee!!! huhu...  oklahh! tu je aku nak ckp..! hehe.. ;)
Sok aku xyah bwk buku lgiii! hihi.. ringan lahh beg akuu! ceyhh! ;P

Anyway,, Welcome Back to School EveryBodyyyy! haha..!!!

Hihi,, Oklahh! Assalamualaikum! :)

Segmen Kenali Diri Pembaca Blogger

Assalamualaikum! :) Okeyhh! Now aku join segmen lagiii...! :D
Click Banner Kalo mauu Joinn Skalii yer...!

I'm tagging2!!
Kaq Qat , Kaq Auni n Putwaa ! :)

Jawapan Sayeee.! :))

1# Active sejak 29/8/2011 :)
2# Huhu,, utk meluahkan segala yg terbuku dihatii! n tok lpskan "gian" Fanatikk Biruu sayee! hehe.. ;)
3# Blog yg selalu saye terjahh? ThisLovelyBlog lahh! hehe,, ;P
4# Impiann? ermm.. ape eyhh? xde kot.. just nak ramai orgg sudii Read n Know what happen in my life n my feelinggss?? :)
5#Hey! Of Course sgt2 syg lahhh! Byk MyLifeStory here..

Tanx! :) That's All..! hehe..
Assalamualaikum! :)

Pencarian BlogList Terhebat Januari


Assalamualaikum! :) hehe,, Joinning lgiilahhh! Join Skaliii? Klikk Sini! Jom lahhh! :D

Tag?? :)
Kaq Qat :D

Tanx! That's All! :))

Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging?

Assalamualaikum! :) Guys,,! Aku nak Join Contest nihh! Aku ditag olehh Akq Sizueka! :D hihi,, Tanx Sis :)) Wokeyhh!
Syarat2nyee.!! :)

1: Buat Satu Entri dgn tajuk - Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging
2: Tepek Banner diatas dan linkkan ke entri ini.
3: Ceritakan kenapa korang berblogging
4: Tag 2 org, terima kasih join :)
5: Kalau sudi boleh like FB Blog Yana Yassin
6: Siap entri letak kat komen entri ni yer..

Okeyhh! now aku nak citer,, npe aku berblogginggg? :)

Ermm,, kenapa eyhh? Ok larhh,, aku berblogging nihh pun coz aku nak citer semua yg berlaku dlm idup aku.. agar aku x lupe kenangan pahit dan manis aku.. :) nak tulis kat diary or buku,, byk sgt... jdikk malas.. so, buatlahh blog.. :D aku jgk berblogging nihh coz aku nak lpskan "gian" fanatikk biru aku kat blogg nihh! mcm korank nmpk ! blogg aku biru semata2.. :D minat aku nak berblogging nihh aku dpt dri sepupu aku.. aku tgk2 blog dye,, n then aku minx dye tlg ajarkan.. dgn itu.. TerLahirlahh Bloggkuuu ini! :) Aku syg blogg nihh sgt2...! hehe,, ermm,, aku da x tau nak ckp ape dahh.. tu je la kot.. >< Oklahh! Tanx! :)

Skang aku nak Tag! :D

Pwencess Yuyue n Khalisah :)
Tanx! :D

Jom join Skaliii? Klikk Sini!

That's All! Assalamualaikum! :)