Ya Allah, berilah aku Kesabaran... :')

Assalamualaikum,, hye korang... erm,, we still not ok... but ngan atun da okeylahh just ade salah faham ngan yg len pulakk... ermm,, x taulahh cmne ngan grupLB skang niyhh... :'/
Guys,, Aku, Iera, Syu, Imah masok kelas MURNI... doesn't mean kitorang yg korank kate "bdk pandai" so kitorang x lyn bdk yg x masok kelas MURNI...! Korank,, kitorang xpernah pun TERPIKIR nak kate korank BODOH korang tauuu? Kitorang x pernah membezakan sesame sendiri,, kite sume same je.. xde beza pun,,, its just kitorang bdk arab, korank kate kitorang da xnak kwn ngan bdk cam korank,, Eyh,,! korank pun kelas pandai pe,,! setiap yg berlaku tuhh ade hikmah lahh! kite sume blaja bnde yg berlainan,, Aini pandai Lukisan Kejuruteraan, Atun, Fuza n Fana pandai Account.. manekala Aku, Imah Syu n Iera pulak pandai Arab..! sume ade kelebihan masing2 lahhh! Pleaselahh JGN PIKIR NEGATIVE sgtt!! kitorang sume syg korank lahh! syg grup kite niyhh,,! xde yg kurang, xde yg lebeyh..! So, please... jgn pikir something yg x patut lagi.. Its just make us FIGHTING lagi korang tauuu? erghh! xpe lahh guys,,! If mcm tuhh yg korank pikir,, korank x nak ubah ape yg korank PERCAYA tuhh,, ikot korang lahh... semoga Allah bgi HIDAYAH tok korang leh fikir n ubah diri korang tuhh... termasok lahh ubah diri aku sendiri,, but just one thing aku nak ckp..

AKU TETAP SYG KORANK AS MY FRIENDS, xde kurang.. xde lebeyhh... sume same jehh :')

Assalamualaikum,, bye..

2 comments: