Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging?

Assalamualaikum! :) Guys,,! Aku nak Join Contest nihh! Aku ditag olehh Akq Sizueka! :D hihi,, Tanx Sis :)) Wokeyhh!
Syarat2nyee.!! :)

1: Buat Satu Entri dgn tajuk - Segmen YY : Mengapa Saya Berblogging
2: Tepek Banner diatas dan linkkan ke entri ini.
3: Ceritakan kenapa korang berblogging
4: Tag 2 org, terima kasih join :)
5: Kalau sudi boleh like FB Blog Yana Yassin
6: Siap entri letak kat komen entri ni yer..

Okeyhh! now aku nak citer,, npe aku berblogginggg? :)

Ermm,, kenapa eyhh? Ok larhh,, aku berblogging nihh pun coz aku nak citer semua yg berlaku dlm idup aku.. agar aku x lupe kenangan pahit dan manis aku.. :) nak tulis kat diary or buku,, byk sgt... jdikk malas.. so, buatlahh blog.. :D aku jgk berblogging nihh coz aku nak lpskan "gian" fanatikk biru aku kat blogg nihh! mcm korank nmpk ! blogg aku biru semata2.. :D minat aku nak berblogging nihh aku dpt dri sepupu aku.. aku tgk2 blog dye,, n then aku minx dye tlg ajarkan.. dgn itu.. TerLahirlahh Bloggkuuu ini! :) Aku syg blogg nihh sgt2...! hehe,, ermm,, aku da x tau nak ckp ape dahh.. tu je la kot.. >< Oklahh! Tanx! :)

Skang aku nak Tag! :D

Pwencess Yuyue n Khalisah :)
Tanx! :D

Jom join Skaliii? Klikk Sini!

That's All! Assalamualaikum! :)

5 comments:

  1. Berblogging buat kita feel something kan,.. seronok bila dapat share sesuatu dengan kengkawan,.. Happy Blogging yarrr.

    ReplyDelete
  2. Follow sini dari segmen yang sama. Saya pun suka buat blog cam diary...

    Salam kenal..

    Latest kenal
    thehehslady.blogspot.com/2012/01/spontaneous-thursday-2-review-blogger.html

    ReplyDelete
  3. untuk kenangan...ok2..

    jom tgk knapa fendy berblogging?

    http://fendy1302.blogspot.com/2012/01/segmen-yy-mengapa-saya-berblogging.html

    ReplyDelete