hehe,,

slm,, akhirnya,, dak batas,, a.k.a bdk bju hijau,, a.k.a alipp! on jgk fb n accept kitorang nye request,, n yg lagi best,, aku dpt gak add fb dak2 len yg skali skolah ngan dye,, cume tinggal dak bainun tu je yg x app2 lgi,, yg sorg lagi uh,lgi la.. x jumpe2 un lagi,, :( bainun uh skolah asrama ke?? erm,, entahlah,, xpe la,, tu jek,, anyway,, tdi aku ngan mak ngan adeq aku gi la pesta buku islami,, mule2 smpai uh mencark ar kitorang kat mne tempatnye,, pastu nmpk la satu mcm gerai,, kat tepi eskelator,,(x tau nak eja,, lantaklah!)  mak aku un tanye la kat org yg amek tiket sbb kitorang nek komuter an,, mak aku tanye,, tu ke exponye? org uh kate a'ah,, tu la.. aku da nak tergelak da,, giler ar,! satu gerai tu je?! yg lgi bestnye,, dgr2 org ckp, penerbit buku yg besar2 yg join,, tpi nih,, satu gerai un xde menunjukkan expo besar2 n penerbit besar2, haish~!! last2 kitorang un gi la mkn jap,, da abes mkn uh,, gi beli jam jap,, aku nak,, pstu,, mak aku un tanye la blk kat org uh,, kedai buku kat sini kat mne,, org uh un tunjuk la kat ats,, kene naek eskelator,, pastu kitorang un naek la,, tau ape yg kitorang nmpk?? rupe2nye,, expo uh kat atas!! cam SENGAL je,,!! kalo la kitorang naek atas awl2,, gerenti xyah nak melilau sane sini,, adoi2,, wat lwk tol la,,!! last2 dpt gak kitorang beli buku,~!! :D
mak aku beli dua buku,, aku lak borong enam buku, heheh,,, adeq aku beli satu,, alhamdulillah,, kitorang jumpe jgk expo tuh,, adoi,, mmg lwk la,, erm,, tu je la,, k,, bye,, slm,~!! (AK LA) <3

No comments:

Post a Comment