Berubah2,,!!! :)

erm,, ari ni mmg sebuk sgt2,,, ade org dtg umah,, raye,, umi jemput,, sian umi masak sensorang,, aku lak ade kls,,, home tutor dtg,, so x leh tlg la,, erm,, ari nih,, aku terkesan dgn satu ayat teacher aku,, iaitu,, "along, teacher rase teacher nak amik cuti kerja jgk la utk along nye kls nih,, sbb nak PMR dah,," erm,, npe aku terkesan,,? sbb aku nih mls belajar,, mak aku byk da nasihat,,tp aku still mcm tu jgk,, erm,, aku terkesan tu sbb home tutor aku,, yg bkn mak aku,, just cekgu aku je,, smpai nak amik cuti sbb nak buat kls tuk aku,, sbb nak ajar aku,,pdhl setiap kali dye kate dye nak wat kls,, nak dtg umah aku tuk ngajar,, aku rase cam x suke,, jadi lps dye ckp je mcm tu,, aku rase bersalah sgt,, sbb org len yg berusaha lebeyh utk kiter,, kite,, x wat ape2 un,, still maintain mcm tu jgk,,!! erm,, Fadhilah,,,! ko kene berubah,,!! rajin wat latihan,,!!! PMR bpe hari je lagi,,!!! sedar la,,!!!! WAKE UP FADHI,,!!!! jgn hampekan org disekeliling ko,,,!!! dyorang sume harapkan yg terbaek dri ko,,,!!! erm,,!!! berusaha Fadhi,,,!!! CHAIYOK2,,!!! :))

2 comments:

  1. Chaiyokk !! Ceh dh 3 thn punya cter bru nk komen kahkahkah

    ReplyDelete