Selamat Tinggal Ustazahhhhh ♥


Assalamualaikum :) Herm, tgk title post pun da tau kan? :3 Yes, ustazah praktikal aku dah nak habis masa praktikalnya. Dye dah nak pergiiiiiiii, huhu, Byk salah aku dgn ustazah tu x3 Tpi kan, ustazah tuh COMELLLLL sgt! Kecik je orgnyaaa :p Dye ajar kelas aku PQS, dye mmg garang, but she just okey kalau kita okey dgn dye, :) Herm, dye bgi bdk kelas aku penanda buku, dye buat sendiri :D Yg bestnya tu, ayat yg aku dpt mmg kene tepat kat batang hidung aku sendiri arh! ==' Tgk bawah niyh! Gmbr kedua :3 Huhu, tpi takpelah, Allah nak bgi aku SEDARlah tu kot :p Herm, Gmbr ustazah takde :3 Nnti kalau dpt, aku masokkan lahhh! :)

*Gmbr Webcam Je :p*


Herrm, Ustazah! We Will Miss You! Hope You Will Have A Better n Happiest Life Ever! May Allah Bless You Always Ustazah Don't Forget To Pray For Our Success In SPM Next Year n Also Kebahagiaan In Dunia Dan Akhirat! :) Don't Ever2 Forget Us Ustazahhhhh! :D We Youuuuuuu! :p  Okeylah! Bye! Assalamualaikum :)



No comments:

Post a Comment