Final Exam Of The Yearrrrrrr :/

Assalamualaikum :3 Okey, skang niyh aku dlm minggu exam, brrr :p tpi tulah kan? asal aku rase MALASSSSSSSSSSSSSSSSSS giler nak study?? :// Series TAKDE SEMANGAT! :'/ Asal arh? Ade sesape tau? Then bgitau aku ;'D Hekhekhek! Hermm, dahlah result aku tak okey last mid-year :( Aiseyhh, Mane semangat aku dah lari niyhhh? *Tpi,aku rase cam aku mmg tak pernah ade semangat nak study je?* Opppsss! Errr, Hehe ><" Eyh! Takdelah, masok Form 4 niyh je aku mmg takde rase na blaja dri awal tahun :/ even smpai akhir tahun pun? Herm, last year dulu2 bolehlahh ada gak semangat uh :p Herm, risaulah result last year niyh nnti, gerenti tak okey :'/ Haish! Okeylah, Bye! Assalamualaikum :3 *Manusia Yg Dlm Kebingungan "Mencari" Semangat* *Maybe* x3

No comments:

Post a Comment