Yeayyyyyyyyyyyyyyyy! Dpt adik baruuuuuuuuuuuu!

Assalamualaikum! Lamanyaaaaaaaaaaaaaaaaaa aku tak update blog! Huhu! Sibuk dgn SPM >< Ni pun tak  habis lagi! Tinggal 1 subjek je lagi! Arab! :) Dua paper! Herm! Okeyyyy! Apa yg aku excited sgt tu? Haha, tgk tajuk pun dah tau kan? xD Yeeeeeeee! Aku dapat adik baru lagiiiiiiiiii! Haha, happyyyyyyyyy sgt! Adik lelaki pulak tuuuuuuuuuuuu! Hahahahaha. Mana tak happy? Akhirnya impian nak adik lelaki lagi tercapai. Terima kasih umi. Hihi, Alhamdulillah! :) Even umi bedah pun, Alhamdulillah dua2 selamat!
Mula2 tu mmg nak bersalin biasa je. Tapi lps lama2 tu mcm susah nak keluar umi pun ambil keputusan bedah je. Sbb adik aku tu berat dia dah cecah 4KG! Bayangkan? Haha, mana tak besarrrrrrr? Nurse siap kata lagi yg adik aku ni baby first lahir kat situ berat paling berat dan kepala paling besar xD Haha. Btw, dialah anak mak aku yg first bersalin bedah :') Tapi alhamdulillah semua selamat dan aku mmg happy sangattttttttttttt ;D Haha!
Sekarang ni umi tak balik lagi sebab baby kena tahan dkt hospital. Kena kuning. So, kena tahan dululah. Lagi pun umi bedah. Susah kalau nak ulang-alik dari rumah ke hospital utk susukan baby :) Hope baby cpt sembuhlah! Boleh main ngan dia nnti! ;D Haha.
Kiranya adik beradik aku dah 9 orglah! Haha. 6 perempuan 3 lelaki :)
Nak tengok gambarrrrrr? Hehe, okeyyy! 
Haha, kakaknya mesti masuk gambar jugak! xp
Okey, cerita punya cerita nama tak bagitau pun! Haha.
Nama: Muhammad Bin Solah.
Lahir: 25/11/2013
Masa lahir: 1.59 Tghhari
Berat masa lahir: 4KG
Haha, okeyyy! Tulah maklumatnya >< Simpel je kan nama dia ;D
Harap sangat semoga dia boleh jadi seorang anak yg soleh, adik yang baik dan akan bawa umi, ayah dan adik-beradiknya masuk syurga! Amin! :') 
 Okeylah! Itu sahajalah kot nak cerita xp Doakan aku jugak tau? Utk paper Arab selasa minggu dpn :) Thanks!
Bye! Assalamualaikum!

11 comments:

  1. berat jugak ye adik akak ni. comel betul Muhammad ni. supaya jadi anak yang soleh :)

    ReplyDelete
  2. Heeeee, mmg berat! Paling berat x3 Haha, Amin! :')

    ReplyDelete
  3. Hehehehehe, terima kasihhhhhhhhhhhh akk ><

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, welcome to this world , Muhammad.. hee

    kak anak sulung erk?

    ReplyDelete
  5. Haha, mana adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x3 Adik kesembilanlahhh xD

    ReplyDelete
  6. haa? *garu Kepala* haha

    i meant, adik-beradik kak ada 9 org.. kak anak sulung ke? haha

    ReplyDelete
  7. Haha, ouhhhhh. Yeke? A'ah x3 Akk salah faham! Huhu

    ReplyDelete