So? Komenlah sikit!

Assalamualaikum! Wuhuuuuuuuuu! Akhirnya! Siap jugak edit blog ni! Tapi masih ada sikit-sikit lagilah nak touch up! Hehe. Hermmmm! Edit kali ni takdelah lawa sangat! Biasa-biasa je. Sbb idea mcm tak ada sangat. Huhu. Aku pun buat satu warna je x3 Colour purple. So, apa komen korang? Hehe!
But sebelum terlupaaaaaaaaa! Org yang byk tolong aku edit blog ni adalah MAZNI ;D Hah! Dia memang banyak tolong akuuuuuu! Setiap kali aku minta tolong, dia mesti okey je! Dia baik! Haha. Okey! Mentang-mentang orang dah tolongggggg. Puji melambung! Haha, tapi takpelah! ;) Memang betul pun apa yang aku kata tu! xp Okeylahhhh! Komenlah sikit eyhhh? Apa yg boleh dicantikkan lagi ke? Yang perlu diubah lagi ke? Komen tau! Komennnnnnnnnnnn tauuuuuuuuuuuuu 
Haha, byeeeeeeee! Assalamualaikum!

23 comments:

  1. simple je tapi comellll. wahhh >.<

    ReplyDelete
  2. Like it! Nasib tak pink, haha ~kidding only :)

    ReplyDelete
  3. Haha, serious? Terima kasihhhhhhhhhhhhhh! Fuhh! Nasib ada org suka. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome, no probs, hee. Suka kalau bukan pink. Mata ni teramatlah sensisitif . Wihihih

      Delete
  4. sangat comel! :D
    purple cantik! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) :) kotak komen ni pun cantik ^_^

      Delete
    2. Haha, thanks! Semua edit2 ni pun adik MAZNI yg byk tolong sekali :) Kotak komen ni dyelah yg editkan ;D

      Delete
    3. oh! comel comel! ehehe :) kak mazni memang pandai edit mengedit ni kan? ehehe :) blog dia pun superb cantik! :D

      Delete
  5. Wah wah wah cantik gila ni woi!!!! hehehehhehe
    nice touch on light purple hee~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, terima kasihhhhhhhhhhhhhhhhhh >< Heee, ada yg byk membantu ;)

      Delete
  6. DAH LAWA DAH ! haha cuma kena touch up sikit untuk header tu . letak lah doodle ke kartun ke gambar pape ke . tulisan tu takyah ubah . dah cukup superb okay (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh? Haha, tu header org lain yg buatkan :) Mazni tu yg buatkan ;D But, thanks anyway for the komen ><

      Delete
  7. nice blog.. cantik.. kalau tacap lagi mesti makin cantik nih.. just jgn masukkan widget2 tak perlu je nanti oke :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouh, thanks! >< Btw, touch up yg mana tu?

      Delete
  8. cantek dah ni! suka tengok soft purple.. simple n nice <3

    ReplyDelete