Thanks!

Assalamualaikum! Heeeeeeeeeeee! Hadiah dah sampai! Haha x3 Alhamdulillah menang dari GA! Heeee, bukti? Nahhhhhh!

Haha, menang dari ADAM lagi xD Tapi mmg rezeki and alhamdulillah! Sbb ada hadiah yang sebelum ni aku menang dari dia jugak, aku tak dpt lagi. Haha, bukan sbb dia tak hantar, tpi sbb ayah aku ingat barang tu bukan utk aku. Sbb nama lain yang tertulis. Ayah aku tak tau. Hahaha. So, hadiah tu dipulangkan baliklah x3 Huhu, so kiranya Allah dah permudahkan urusanlah ni :) Alhamdulillah!
Hihi, tudung tu yg hadiah GA yang dah lps. Yg kerongsang tu yg hadiah utk GA ni :) Btw, dia bagi sekali button badge! Haha, ada nama dia sekali x3 Thank you so much! :)
Heee, okeylah! Tu je! Assalamualaikum!

8 comments:

  1. akakkkk... bestnya dapat hadiah lawa-lawa. untungnye :O btw button badge tu cantik design dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeeeeeeeee! Haha, alhamdulillah Mazni! Ada jgk rezeki akk! Haha xp

      Delete
  2. cantik nya blog kau fadhi ? ak nak lebih kurang macam kau la . yang ade design tambahan kat sebelah kiri nie .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, thanks! Mcm aku? Kau nk tmbh yg icon bela kiri tu je ke?

      Delete
  3. yup yup yup . buat kan sama macam kau ? yang umah kat bawah nie skali . and yang tepi kat kana n sekali ? yang naik turun tuh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, naik turun? Scrollbarlah xp Herm, Okey. Aku try. Haha, but takdelah cpt sgt siap. Mana yg sempat dululah k?

      Delete