15/12/1996

Assalamualaikum!
Happy birthday to me! Happy birthday to me! Happy birthday to meeeee! Happy birthday to me! Alhamdulillah! Ini birthday aku yg ke-17! Yeayyyyy! Finally aku dah 17! >< Herm! Allah masih hidupkan aku sehingga hari ini. Syukur alhamdulillah. Dalam tempoh 17 tahun ni banyak sangat pengalaman yang aku dapat. Ujian yang aku lalui. Serious semua tu satu pengalaman yg berharga. Allahu... Selama 17 tahun ni bermacam-macam org aku kenal, berbagai-bagai cabaran aku hadapi terutama sekali dalam belajar dan bersahabat :') Serious! Aku takkan lupa semua pengalaman tu! Macam-macam yang Allah tunjukkan dekat aku! Dari yang kita boleh agak sehingga yang kita sendiri tak tersangka! Allahhuakbar!

Aku lemah. Lemah tanpa dia. Hanya DIA yang tau sebab kenapa dia masih hidupkan aku sehingga hari ini. Mungkin kerana dosa aku yang terlalu banyak dan dia beri aku waktu untuk bertaubat. Ataupun kerana dia nak aku cari dan selami cintaNYA kepada hambaNYA :') Haih. Sebenarnya perasaan aku tengah tak berapa nak okey ni. Haha, sebabnya biarlah rahsia :') *Terus mengharap* Haha, k.

Herm! Aku tak sambut birthday aku lagi! Sbbnya dalam family aku ni ada 4 org yg lahir bln 12. Haha, mak aku *2/12* Adik ke-2 aku *5/12* Aku *15/12* n adik ke-8 aku *21/12* Haha! So, ayah aku buat keputusan sambut semua sekali pada satu masa jelah! Huhu, kenalah tunggu birthday adik aku yang seterusnya tu x3 Aku dah tak tau nak membebel apa sebenarnya. Hahaha!
Alhamdulillah untuk hari ini. Ambil iktibar dari yang semalam, ubah untuk hari ini, dan berdoa untuk yang terbaik esok :') Allahhuakbar!
Okeylah! Assalamualaikum!

13 comments:

  1. Happy befday. May Allah always bless you and success in your life. :)

    ReplyDelete
  2. Epi belated besday ;) be a strong girl !

    ReplyDelete
  3. salam. hoi, hepi befday, ehehehehehehe XP aku dh beli hadiah kau, tp nt lh aku bg ek. weh, cantik ah awek kt header kau tu. nak ngorat boleh ?? hahahaha. lagu blog kau lawak ! hahaha. nie, kaler blog kau mcm selalu lah, lembuat bercahaya (ye ke) hahaha, suram sikit sbb kebanyakannye kaler cair yg kau guna. tp x pe a, taste kau an. hahaha. dh bce bls, jgn x bls. mention aku kt twit yg kau dh bls kalu x aku x bukak blog kau XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, yeayyyyyyy! Terima kasih! xp Btw, kenapa lawak pulak? :/ Bukan sedih ke? Haha. Btw, header tu? Mazni editkan :) Haha, yelahhh! Aku suka colour2 mcm ni kan :) But kira okeylah tu kan? Hehe

      Delete
  4. hahaha. iyo lah . hem aku lak sal blog tu rasanye mcm x jd lg je . sedihnye .. aku x pandai lah. tolong tukarkan background blog aku ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, tulah kau! Rajinkan diri tu! xp Hari tu kata nak pilih sendiri? Haha

      Delete
  5. nak pilih sendiri tapi bengap lah pulak nak pilih mcm mne . pattern kat situ yg dh tersedia kat blog tu cm dh biasa je .. aku nk len dr yg lain gak . hehehe. kat kedai kau ada wifi free kan ? t wat kat laptop mak kau, x kn nk bwk laptop aku yg gampang nie kot. hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, boleh je nak tukar yg lain :) Kau search je ' freebies background' Nak tukar background kau tau kan? Herm, mmg ada. Tpi pagi2 selalu kedai sebelah jarang bukak :/ Tu yg aku bengang tu! Btw, kau nk dtg ke? Bila? Haha

      Delete
  6. hahaha. freebies ? comelnye nama tu ! hahaha. ntah la, aku kredit dh lah emmm... nt2 lh aku gtau kau bila nak dtg. xpun kalu aku dtg aku dtg la , kau mmg fulltime jaga kedai kan ? ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, freebies tu maksudnya brg2 yg berkaitan dgn blog yg org lain buat n kau boleh gunalah. Kira bnda free. Ouh, aku jaga pagi je. Adik aku jaga ptg ke malam.

      Delete
  7. owh .. owkey2, nt2 aku inform kau lah aku nk dtg bila. hehehe. kay weh aku nak main game. hahaha, stop lu kay bye :D

    ReplyDelete