Header?

Assalamualaikum! Herm, perasan tak? Perasan takkkkkk? Header aku dah bertukarrrrr. Tpi still colour biru lahhh xp Korang perasan jgk x yg header tuh mcm ade takde je tulisan dye. Haaaaa, nama dah HAPPINESS tpi knpa mcm ade x de je? Sbb dripada header tuh aku nak menggambarkan yg aku mungkin sudah melalui atau masih lagi mencari KEGEMBIRAAN yg mungkin benar, ataupun tidak :') *Korang faham ke? :/ Herm, *act, mungkin sbb mood aku, perasaan aku tgh tak berapa nak baik sekarang niyh? :') Byk betul dugaan rasanya sekarang niyh. Aku pun tak taulah knpa? Herm, takpelah. Kesabaran itu penting dlm mencari kebahagiaan :') InsyaAllah. 
Setiap dugaan yg diberi adalah tanda sayangnya Allah kepada kita :')
 Dia nak tgk smpai mana kuatnya iman kita, sama ada kita masih mengingati DIA lagi? Dan DIA nak kita sentiasa bertakwa, memohon, meminta pertolongan kepadaNYA! Semestinya kita perlulah terus redha dan kuat menghadapinya! Allahhuakbar!

Okeylah, hamba Allah niyh nak stop sini dulu. Nak minx tolong niyh :') Tlg doakan aku dan semua org yg menghadapi dugaan dan ujian utk terus kuat dan tabah menghadapinya :') Terima kasih. Assalamualaikum!






P/s: Rajin2lah tekan icon RILAKKUMA kat sebelah tuh ;)

4 comments: