Sem 3 is overrrrrr!

Assalamualaikum!
Yeayyyyy! Alhamdulillah aku dah habis sem 3! Seriously sem yg paling hectic dan sesak aku rasa berbanding sem-sem sebelum ni. Sbb byk subjek major kos, subjek yg 3 credit hour, subjek yg mmg tough, asg yg masyaAllah T^T But still alhamdulillah Allah beri aku kekuatan utk habiskan sem 3 ni! :) N final pun even mmg last minit belajar (haih) tapi aku masih boleh jawab soalan-soalannya even ada yg err err errr. Mestilah kan, kalau dah last minit takkan Allah nak bg ingat semua yg kita dah hafal or belajar, ofkoslah ada yg lupa. Nak bg pengajaran biar sedar sikit! Hukhuk.. Astaghfirullah...

Anyway! Its already sem break! Yeayyyy! :D Cuti dalam sebulan/sebulan lebih.. Fuhhh! Akhirnya boleh rehatkan diri dan minda sekejap from everything yg menyesakkan fikiran dkt KUIS tu, bkn psl pelajaran je sekali dgn masalah kawan bagai-bagai tulah -,- Hahahahaha. Never ending. But still alhamdulillah :)

Macam-macam happen this sem. Kawan merangkap housemate gaduh besarlah, problem grup asg pun gaduh besar gaklah (dgn lelaki pulak tu), asg dah nak final pun still tak settle lah, masalah cinta happen dkt kawanlah, rasa nak give up yg amatlah, stress tak tau tahap apa dahlah, aku mengigau like almost everyday dan sampai ada terjerit stresssssssssss waktu tgh tidolah. Kau bygkan kesusahan sem kali ni tu mcm mana? T^T Ya Allahhhhh..... hermmmmmm. Mcm-2 dugaan sem ni! Alhamdulillah tak jadi gila je x'D Haha, takdelah. Gurau-2.. Nauzubillahhiminzalik! Minta jauh semua tuuu... Huhuhu...

Dah cuti ni kenalah cuba fokus to blogging pulak! Yelah, jarang update dah T^T Kesian kau blog. Haha.. Tapi masih ada yg setia komen/bw setiap kali aku update entri yg mmg jarang diupdate dan bukannya best pun utk dibaca. Hukhuk. Tq so much guyssssss :**** May Allah ease your day! ;)

Okay, belum masuk sem 4 ni je pun dah ada tugas utk program yg aku join yg akan berlaku awal sem 4 nnti. For sure i'll update about it later once it happen okay! Ramai-2 kena dtg sbb program besarlah jugak dkt KUIS tu! Huhu... Semoga semuanya berjalan lancar dan dipermudahkan oleh Allah! Aminnnnnn!

Sorrylah update entri boring. Huhu, my life maybe not as interesting as your life but still I'm happy! Alhamdulillah! ;D Byeeeeeeee!

8 comments:

  1. cabaran seorang mahasiswa..nanti dah kerja dah ada family stress lain pula..sampai 1 tahap dah malas nak fikir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu.. Betullah tu. Nanti dah meningkat umur lain pulak cabarannya... semua tu pun nak ajar erti kehidupan.. huhu

      Delete
  2. samalah kak sem 3 mmng tough gila terutama part buat esaimen T^T
    alhamdulillah dah habis jugak sem 3 ni, yihiiiii

    #debaranmenungguresult

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhuhu, alhamdulillah its finally over the most hectic semmm! Tak sabar tunggu result tp nak cuti lg taknak masuk sem 4 lg x3 Cabaran apa pulak yang menantiiiii! Huhuhuhu

      Delete
  3. hai kak, saye pon blajar kat kuis gak. kos ape?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haii. Yekeeee! Akk Degree Quran Sunnah dan Komunikasi ^^ Awak?

      Delete
    2. Asasi Pengajian Islam :) hehe

      Delete
    3. Ooooo. Akak pun ex-asasi pengajian islam jgk! ;)

      Delete