HUMAN BEING

Assalamualaikum. Hey guys! I'm in final examination week tp sempat lagi balik rumah. Kikikiki... Adik-adikku yang berada di tahfiz pulang bercuti selama seminggulah... sementara boleh balik ni, baik kita balik! Jumpa mereka! Nnti tak tau bila lagi dpt jumpa. Mereka pun cuti jarang2.. huhuhu.. Ni dapat berkumpul sekejap pun jadilah kan :) Bila masing-masing dah makin besar, dah belajar jauh-jauh, makin susah nak jumpa, maka dia jadi makin rindu sesama sendiri. Sedangkan bila ada je dpn mata ada je bnda nak argue-nya. hahahahha. Adik-beradikkan... lagi2 yg ramai adik-beradik, tak sah lah kalau tak gaduh. huhu...

Okay, apa tujuan post kali ni sbnrnya? ^^ Huhuhuhu...

Hmmm hmmm hmmmm

N

How i wish to be a strong enough person 😔💪

hmmm hmmm hmmm


HUHUHUHUHU 🙊 (Ni bila dia dah meletup 👆) *Bcuz almost of the time i keep it inside of myself 😐

hmm hmm hmm

LOVE OR FRIENDSHIP? :) You choose 😉

Bye, Assalamualaikum! :)

No comments:

Post a Comment