Pink Turquoise! ♥

Assalamualaikum! Weheeeeeeeeeee! Alhamdulillah, akhirnya habes jgk tukar tema colour blog niyh! >< Pink Turquoise ♥ Hehe, ni semua gara2 kenduri kahwin. ternampak gabungan dua colour niyh, then tetiba rasa TERsuka pulak xp So, aku pun editlah colour blog niyh! Hehe ;)
Herm, so apa pendapat korangggggggggggg? Okey ke aku edit tuh? Sbb rasa mcm ada kekurangan je :3 Cuba korang usha2 sikit? Then comment kat bwh! Boleh tolong aku kan? :) Hehe..
Tu je aku nak tanya korang ><
Btw, please doakan aku dpt best result utk TRIAL SPM kali niyh eyh? Thanks :')
Ya Allah, semoga Nurul Fadhilah Bt Solah dpt menjawab soalan peperiksaan dgn baik & mendapat result yg cemerlang dalam TRIAL SPM dan SPM yg akan dtg :) Amin Ya Rabbal a'lamin!
Herm, okeylah!
Assalamualaikum! :D

15 comments:

  1. boleh tahanlah, tapi kalau boleh warna pink kt scrollbar tu cairkan sikit. sbb pink yg akak guna tu hot pink. hehehe ><

    ReplyDelete
  2. Haha, Mazni tau je kan? :) Okey2. Mazni rasa colour pink cair mcm mana? Cer bgi dye punya code? :3

    ReplyDelete
  3. mcm ni #FFA3D4. warna dia lembut sikit. jika warna tidak menepati citarasa, silalah ke sini---> http://www.colorpicker.com/ :p

    ReplyDelete
  4. Good luck ye for your trial spm. Buat betul2 ye, nanti result trial ni boleh digunakan utk apply mana2 IPTA. Kalau result ok, kita dah boleh masuk even result spm tak kuar lagi. Yang penting USAHA +DOA + TAWAKAL

    ReplyDelete
  5. Thanks kak Teena! :)
    Thanks kak Mai :D

    ReplyDelete
  6. assalam:) kak balqis doakan adek dapat buat yang terbaik:) jangan berhenti berdoa da minta pada allah ye:) dia maha kaya,maha mengetahui..dia saja yang dapat bantu adek time exam lepas adek da usaha:)
    ameeen..

    akak nak exchanged link denganadek,bole?

    http://balqisjasni.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Amin! Terima kasih akk! :) InsyaAllah.
    Ouh, nak exchange link? Saya dah buat. Btw, jgn lupa ltk link saya kat blog akk jugak eyh? Thanks :D

    ReplyDelete
  8. D + U + I + T
    Doa + Usahah + Ikhtiar + Tawakal..

    Gud luck yee..

    ReplyDelete