Hee, Happy Happy! Alhamdulillah!

Assalamualaikum! Heeee! Apa yg aku happy sgt tuh? Hah! Apa2? Hehe, hadiah yg aku menang dri HANIM GA dah sampai! Smpai semalam betul2 lps aku balik sekolah! Heee >< Yg aku tak sangkanya, aku ingat aku dpt beg je. Tau2 ada 2 tudung bawal lagi! Dahlah lawa pulak tuh! Dah tu dkt email akk Hanim nak bgi hadiah topup lagi. Okey, bersyukur sgt aku rasa >< Alhamdulillah. Thanks sgt2 kat akk HANIM :) Okey, malas nak bebel panjang2. Kita tgk hadiah yg aku dpt eyh?! Lawa sangatttttttttttt! Aku suka! Haha x3
Btw, sorrylah kalau gmbr tak lawa ><

1st:


Lawakan beg niyhhhhhhhhhhhhhh? Aku suka sangattttttttt! Haha, dahlah sama pulak tuh dgn colour blog aku! Pink Turquoise >< Hihi, sweet je beg dye! K, aku suka sgt ♥ !
 
2nd:



Harh?! Kedua-dua tudung niyh pun lawa sgt kan?! Yg satu tuh ada corak2 jahitan bunga. Yg lagi satu tuh ada dua tona colour *Hijau n Purple* n jenis kain berbunga :) Lawa sgt! Kain dye pun sedap je bila pegang. Haha xp Aku ingat nak bagi as hadiah birthday utk kwn2 aku :) Sbb aku pun kalau pakai tudung bawal, aku pakai yg bidang 60. So, dripada aku simpan je baik aku hadiahkan kat kwn2 aku kan? :D Haha, thanks akk sbb dah menolong saya, takyah susah2 nak gi beli hadiah lagi. Hehe x3 Apa2 pun saya suka sgt hadiah2 tuh! :)
 
N 3rd:
Topup! :) Hee, thanks akk!
What a happy dayyyyy ♥
Okeylah! Assalamualaikum!

11 comments:

  1. hehe. enjoy your new bag. tq tau join GA akak. muahaha. lpas ni ade GA lg jmput join ye.

    ReplyDelete
  2. Hihi, sama2 akk >< Thanks again eyh? InsyaAllah! :)

    ReplyDelete
  3. wah dapat hadiah GA smpai 3? besh2.. ^_^

    ReplyDelete
  4. Longggg....hahaha..
    along cantik r semua gift tu..tudung tu hadiahkan dkat kak nurul jela smpena bufday hujung bulan ni(buat muka xmalu dah r mintak adiah..)
    haha gurau je..
    newey beg tu cantik r,org yg bg tu dia beli katne erk??kak nurul nak cari jgk la satu..

    -kak nurul comel :p -

    ReplyDelete
  5. Haha, kak nuyu! Alhamdulillah. Hehe hadiahkan kat kak Nuyu? Ouh, dah tertulis pulak bahawa tudung tuh utk kwn. Hehe, btw, bila befday kak nuyu? n beg tuh? Tak taulah pulak x3 Nnti along tanya eyh. Hehehehe

    ReplyDelete
  6. Kak Nuyu, beg tu akk Hanim kata dye beli dkt seremban :)

    ReplyDelete
  7. haha kak nurul gurau jela syg..28hb ni bufday...
    seremban??jauhnye...newey thanks 4 d info..

    p.s: gudluck spm...

    ReplyDelete
  8. eeee gila bertuahlah. lawa kot beg tu. bestnya kak fadhi! tahniah2! ><

    ReplyDelete
  9. Haha, jgn jelezzz xp Alhamdulillah :) Thanks :D

    ReplyDelete