Perang aku.

Assalamualaikum. Another sad moment for me. Haha. What a sad girl. 

Ditolak tanpa bicara. 
Tak dipeduli tanpa kata-kata. 
Diam seribu bahasa. 

Sakitnya hati... 
Sedih... 
Tapi tiada siapa peduli. 
Siapa yg nak kisah? 

Aku bukan sesiapa. 
Manusia yg hina. 
Lemah dari segala aspek. 
Kalah dalam bicara. 

Aku tak perlu orang kisah bertanya itu ini. Tapi please hormat perasaan aku. 
Kalau tak boleh menggembirakan seseorang, please... Jgn menyedihkan seseorang.
Tak tau nak cakap apa lagi. Banyak kali dah rasa. Banyak kali sedih sendiri. 
Tolong. Jangan pedulikan aku kalau hanya nak menyakitkan. Tinggalkan aku. Pergi jauh dari aku. Jangan biarkan aku berperang dengan perasaan sendiri. Aku tak kuat... 
Assalamualaikum. 

17 comments:

  1. sebab manusia takkan faham perasaan manusia lain. kuat kerana Allah ;))

    ReplyDelete
  2. "Sesetengah manusia macam pokok pisang. Ada jantung tapi takde hati"
    Eh, kite exchange link tauu. hee jangan sodih sodih

    ReplyDelete
  3. kt kena senyum kat takdir, nnt takdir mst senyum kat kiter blk....=)

    http://jrmh8890.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Fadhi.. Tabah. Org yg banyak ujian adalah orang yang dipandang oleh Allah SWT.

    Sincerely by ur BFF yg dh tak mcm BFF pun aku rasa sbb jarang jumpa even in same college !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Herm... Thanks iera. InsyaAllah...

      Yeah.. I'm missing you. Missing by bestfriend. Seriously...

      Delete
  5. keep strong ya dear :) InsyaaAllah awak boleh

    ReplyDelete
  6. be strong Fadhilah.. :)
    Allah sentiasa ada untuk hambaNya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. actually zz pernh rasa mam tu jugak.
      ada bila orang perlukan kita je..
      sob2.. masa tu Allah je yang tahu perasaan mcm mana masa tu.. huhu

      Delete