Ape Lagii?! ;P

Assalamualaikum :) Hermm,, Kali niyhh aku nak citer pe arhh? :/ Aku da lame x update blog,, bukan x nak update,, tpi sbb xde idea nak update ape,, kadang2 tuhh xde mase langsung nak update,, sebuk ngan skolahh,, homework,,, mcm2 lahh! Penat2,, :/

Hermm,, k.. skang niyhh aku nak bgitauuu! hehe,, Semalam aku suh mak aku beli coklat! :) *But pakai duit aku arhh,, Coklatnye mungkin x byk sgt,, tgklahh kat bwh niyhh! xP


Hermm?! Da tgkk?! So, lps niyhh kalo aku tgh TENSION2 ke,, tgh SEDEYH2 or ape2 ke,, bolehh lahh aku bedal coklat tuhh cukup2! xD *Bdk Giler Coklat!(CHOCOHOLIC) ;P hehe,, Kenduri Coklat cukup2 arhh aku lps niyhh! :DD

Nak tunjuk satu lagi gambar,, ;P *Mengada2! xP
Tgk bwhh! hehe,,

Jam "BARU" xD
Bukanlahh! Tali dye je baruu! hehe,,

K.. Bye2! Assalamulaikum! :)
#Skit je post kali niyhh! No Idea lahh! ;/ hehe,,

No comments:

Post a Comment