Dye da Pergiiii... :(

Assalamualaikum :') Korank,, nak bgitau niyhh.... Kwn aku a.k.a bdk yg slalu aku kacau, tegur, Hye/Bye, Senyum, n watever lagilahh,, dah nak pindah skolah....!!! Isnin niyhh! Aku Sediyhhh! :'( nnti xde sape lahh aku nak kacau, n xde sape jgk lahh nak suh aku diam bile aku bising! Sedeyhnyee! Dahlahh dye pindah jauh kat PENANG pulakk tuhh! Aduhh~! Mne x bertambah sedeyhnyeee! :( Dahhlahh dye nak pindah tuh, aku x tau pun,, tup2 tetibe dye x dtg ari khamis arituh, tau2 sbb dye nak pindah dah.. Ya Allah,, mne aku x terkejutnyee... Tetibe je dahh nak pindahh! Sedeyhh la weyhhh! :'( Pastu, adelahh bpe kali dye dtg skolah sbb nak antar buku teks, tgk dye aku jadi sedeyhh lakk,, rase nak nanges,, haha.. but aku cover >< Syhh! :P Hehe,, Kantoi pulak! xP Nevermind, but seriesly, aku sedeyhhh.. " Weyh Fiqal! Asal kau pindah x nak bgitau aku arhh? Kalo ye punn x nak heboh2,, at least bgilahh tau aku,, yelahh.. sapelahh aku niyhh kan utk di bgitau.,, Hermm.. nak tacing ngan kau pun, da xgune.. kau pun da nak pegi jauh kann!" :') Sedehhnyee weyhh! Nnti xdelahh org aku nak tacing lagiii kann? Haha,, ape arhh kau niyh Fadhi,, dye pindah skolah je punn,, bukannye pindah rumahh... Tpi pindah skolah punn, entah bile lahh dpt jumpe lagi kann? Hermm,, xpe lahh weyhh..

"Fiqal, Maybe yg len x rase sedeyh kau pindah,, but aku rase sedeyh sgt! Sbb pe? Coz, even kau x hensem,, *hehe,, lek2 xP Tpi kau BAEK! Aku suke kwn dgn kau! SERIES! :') Maybe Syu kate kau x baek, sbb yelahh, korankkan slalu sgt bergaduh! But aku rase kau BAEK! Thay's why aku sedeyh sgt bile tau kau nak pindah dahh! Herrmmm,, nnti AKU AKAN MISS KAU SGT2 lahh weyhh :') Xpe lahh,,! TAKE CARE arhh diri kau kat sane nnti k! :) Jgn lakk lupe aku ngan Syu yg slalu kacau kau kat sini! :) Bye KWN! Hope dpt arhh kite jumpe lagii! Huhu, K byee! :')

Assalamualaikum! :')

No comments:

Post a Comment