Tanx Allah :')

Assalamualaikum Korankk! Its Such A Long Long Timeeeee aku x post stories ritee?? :/ Yeahh! Nothing to story + Malas + Sebuknyee! hehe,, So, xde lahh story baruu! :( Sory eyhh Guys,,! Nway, niyhh aku tgh rajen, so aku nak cite hows my life now :)

Okeyhh! Dulu aku bgitau, yg aku x suke form skang, a.k.a kelas skarang,, but now :) Aku dah semakin suke n hepy dgn semua yg berlaku.. :) Sbb ape? Coz, lps beberapa minggu skolah, kelas n suasana baru niyhh xde lahh teruk sgt, or xdelahh borink ke, saket aty ke, or watever lah..! Its just OKEY :))
Hermm,, even adelahh bdk2 yg senyap2 je,, x byk ckp, n kdg2 bile kite bising, dyorang marah ke or watever, itu dyorang punye hal lahh kann? kite, kite punye hal jelahh Ritee? :) Bdk2 lelaki kelas akuu BEST! haha,, coz why?? xD Dyorang mmg SPORTING abes arhh, *dgn dyorang2 je lahh! Tpi mmg best arhh! sbb everyday! mesti ade je lawak or citer dyorang yg buatkan aku x abes2 nak gelak! *Hekhekhek! Curik2 dgrr! xP Hermm,, meja kelas aku da berubah, aku dok ngan bdk2 pandai! c|: But, sebelah aku tetap syu,, huhu... Dpn Syu pulak Fiqal! So,, mmg x abes2lahh aku MENGACAU dyee! hekhekhek! Sory yehh Fiqall! xP Kdg2 tuhh Syu akan gaduh ngan dye!! haha,, mmg klakarlahh tgk dyorang gaduhh! :P Hermm, ape lagi eyhh nak citer?? Arh,, tpi skang niyhh jaranglahh aku jumpe syazie ngan len2 sume,, Imah lagii lahh... but kitorang tetap be HAPPY ! :)
Niyh aku nak citer niyhh! Smalam imahh dtg skolahh kitoranggg! Huhu,,! Hepynyeee! Miss dye sgt2,,! Bile aku tgk dye, Arhh! Aku asyik tersenyum jeee! n hampir2 nak nanges sbb miss dye sesangat! :')
*hehe,, sorylahh kalo nmpk over! :P
Nway,,! Akuuu sgt2 SAYANG n MISS LB's GRUPPYY SO MUCHH!! <3 :')
Love You All!

#Nnti aku story sal dyorang sorg2 k,,! :')
Insyaallah,, bile ade mood or mase..! hekhekhek!! ;P

Assalamualaikum! :')
Bye! :P

2 comments:

  1. HAHA.. jeles nye ble dgr story ko kt sni wei ! huhuhu.. tp thx sbb rindu kt aq ! ;b nk nanges ke? aq lg laaa.. rndu gleeeeeeeeeee2 kt korg :') imysm ! nnt2 aq dtg lg k? love u dear n kem slm kt LB sume k? -always there 4 u-

    ReplyDelete
  2. Haha,, ko jelez2 punn,, xlehh lwn kauu! xP Nway,, welc! siyess miss gileee! :') Hermm! Rajen2 lahh dtgg! umah kau pun blakang skolah kitorang je,, :P K2,, nnti aku kim slm kat dyorang k! :) ILYSM! <3

    ReplyDelete