New Look! OK ke KO?

Assalamualaikum!
Yes~ Blogku sudah berwajah baru yang tak berapa nak lawa yang biasa-biasa je yang tak gempak pun v_v Herm, aku pun tak taulah macam mana rupa blog ni boleh jadi macam ni. Elok-elok dari cerah je selama ni dah jadi gelap. Hahahahahahaha. Act, aku saja je edit baru. Yang sebelum ni punya pun macam dah lama sangat je guna. Huhu, so editlah baru.*Apa yang aku merepek ni?* Abaikan~ Hehe.

Herm, act, mula-mula mcm ni rupa blog yang aku edit:
*Hah, separuh je aku bagi*

So, mula-mula aku edit macam tulah! Lepas tu aku tunjuklah dkt BFF aku. Si Iera tu. Memang apa-apa pun aku minta pendapat dia je. Aku pun tak tau kenapa. Haha. Sehati sejiwa kot //muntah hijau// xD Herm, so dia pun komen. Kata nampak serabut TT.TT Haha, memanglah nampak serabut. Sebab fikiran aku pun tengah berserabut dengan masalah! Act, aku pun agree jugak dgn komen dia tu! Hahahahaha ;p
Satu hari aku edit tu, lps tu kena edit balik~ Yeayyyyy! Sukanyaaaaaaaa -_- But, nevermind. Dah aku minat, lpstu sementara ada lagi kerajinannya, so edit jelah balikkk.

Edit punya edit~ Maka jadilah sepertimana yang korang nampak sekarang? Hahahahahahha. So, OK ke KO? Aku memang tak pandai nak edit-edit blog sampai gempak gila macam orang lain punya! Idea takde, skill takde, kemudahan pun kurang :3 So, apa yang mampu jelah~ Haha. Sorrylah kalau buruk. Header tu pun aku edit sendiri. Burukkan? xD Memang kena minta tolong Mazni buatkan baru jugaklah v_v Maaf-maaf!

SO? SUDI-SUDILAH KOMEN! NAK JUGAK TAHU APA PANDANGAN KORANG :3 KOMEN JUSEYO~ Hehe
Serabut dengan masalah. Allahuakbar! :'(
Okaylah! Bye! Assalamualaikum! ;) 

30 comments:

  1. Eh, okey saja... Nampak kemas dan bersih! Hehe, sejuk je mata memandang.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeee, serious? Terima kasih! Huhu. Alhamdulillah! ><

      Delete
  2. Hahaha. Okey la,, Aku suka yg nie, Nampak tenang tengok, Pesal eh ? Hahaha. Sebab tak terang and tak gelap sgt kot :)

    Hahaha, promote aku lak.. And, sehati sejiwa lh sgt. Bukan ke byk apa yg aku suka kau tak suka, dan sebaliknya ? Hahaha. Cantik lah blog kau ! Cool dimataku ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakhakhak! Alhamdulillah tenang >< Herm... Taknak terima aku ke sebagai sehati sejiwa kau? v_v Mmglah ada je bnda yg tak sama. Tapi at least aku lengkapkan kau. Kau lengkapkan aku. As sahabat ;) Hehe, thanks! :D

      Delete
    2. Hahaha. Aduhh ayatmu itu.. kalau aku lelaki, cair beb, cair. Hahaha. Owrait, pelengkap hidupku as sahabat :D

      Delete
    3. Hahahahahahahaha. LOL! Ada feel~ xD Yeayyyyyyy!

      Delete
    4. Blah la kau. Aku terpaksa je memfeelingkan ayat kau tu wahahaha >< gurau sis

      Delete
    5. Owrait~ xoxo (exo ke apa ?) hahahaha

      Delete
    6. Aku dah agak. Mesti kau akan cakap macam tu. Bukanlah~ XOXO is KISS and HUG. X is for KISS and O is for HUG. (Act, exo pun ada lagu XOXO) Hahahahahhaha

      Delete
    7. Owh ye ke ? Wahaha ada maksud ke ? Lahai aku ingat kan emo kot.. hahahaha

      Delete
    8. Hahahahaha. Emo apa kebenda pulaknya kau ni? xD Yeah, tulah maksud dia~

      Delete
    9. Hahaha. owrait.. Aku dah tahu :p

      Delete
  3. Replies
    1. Hihi, thanks awak! >< Alhamdulillah! Hehe

      Delete
  4. simple itu kan menawan.. cantik dah ni.. kemas and tenang je tengok,, (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi, betul tu akak! Hehe. Thanks! Alhamdulillah ><

      Delete
  5. Replies
    1. Haha. Ya? Terima kasih >< Alhamdulillah! Hehe

      Delete
  6. KAK LONGGGGGG!!!!!..(hahaha overdoseeeeeee..)
    besarkan font size tulisan boleh??
    kesian kat saya yang pakai spek ni...hukhuk
    besarkan sikit je..kalo besar sgt xcantik jugak..
    okey tu je.. yang lain dah okey dah...

    -kak nurul comelll- hakhak..:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hakhakhak. Kak nuyuuuuuuuuuuuuuu! Kecik ke? >< Hihi, okay2! Kaklong dah tukar x3 So, okay dahhh? Haha ><

      Delete
  7. okeyyy kak nuyu dah boleh baca...haha..^_^

    ReplyDelete
  8. personally. ee rasa design cool. kemas. tp kalau ee jadi awak. ee tukar font. tu je. overall. cool.
    hehehe. nice one. keep it up <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heee, thanks ee! >< Btw, tukar font jadi lebih kecik or besar? Or tukar style font? :)

      Delete
    2. kalau ee jadi awak. ee tukar font dia. medium size font tu tukar yang lebih friendly like arial etc. kalau macam sekarang okay bukan tak okay. cuma kalau nak lebih friendly dgn reader. guna font yg look friendly. em tk pro nak explain. tp boleh paham kot. eh? hehe.

      Delete
    3. Herm, yg sekarang ni okay ke? Sbb act, saya buat besar saiz font dia sbb ada reader2 yg pakai spek mata. Bila tulisan kecik sgt tak nampakkan? Tu yg besarkan. Haha. But now? Okay? :3

      Delete
    4. okay dah gini. serious. hehehe. keep it up. always support you <3

      Delete
  9. Alhamdulillah! Heeee, thanks for the advice :D Seriously thanks! :)

    ReplyDelete
  10. cool..zz suka..hihi.. tenang je.. :)

    ReplyDelete