Lepas gian. Haha

Assalamualaikum. Hye semua. Haha. Aku rasa hendak menulis. Tapi tak tahu apa yang hendak ditulis sebenarnya. Sekarang sudah pukul 2.20 am. Ada yg tak tidur lg ke selain aku? Haha, mesti ramai kan. Teenagers sekarang mmg majoritinya 'burung hantu' termasuklah aku. Mentang-mentang cuti, pergi belasah malam berjaga siang tidur. Apa nak jadi anak dara ni... Herm.... Kepala pun dah bengong tidur tak menentu. Haha. Maaf. Aku tak tau nak cerita pasal apa sbnrnya, tapi tangan ni gatal jugak rasa nak menaip. So, merepek jelah apa-apa. Hahahaha. Jgn marah yaaaaaa ;p

Btw, alang-alang dah menaip ni, kita sentuh sikitlah pasal jerebu yang semakin teruk sekarang ni... Almost semua sekolah dkt malaysia ni cuti. Hahaha. Sukalah bebudak sekolah sbb cuti nak dkt seminggu dah. (Tapi, even cuti pun ramai je yg sbnrnya keluar lepak jalan-2 dgn kwn ya dok?) So mcm takde function pun ya jgk bg cuti tu kan? Hahaha. Takdelah, at least keselamatan dan kesihatan para pelajar terjagalah jugak. Diorang nak keluar berjalan tu dah jadi tanggungjawab mereka sendirilah kan? Herm... 

Pelajar-pelajar Universiti/Kolej/Matriks jgnlah bersedih tak dpt cuti ya? Hahahaha. Masing-2 dah besar, pandai jaga diri dah TvT (Alhamdulillah aku tengah cuti sem) Even mereput je dkt rumah. Huhuhuhu.

Apa-apa punnnnn, kita doalah minta semoga semua yang tidak baik ni cepat berlalu pergi. Mungkin ni semua adalah peringatan dan ujian atau mungkin juga 'hukuman' untuk kita. Sedar-sedarlah dan jgn terlalu leka dgn dunia. "Peringatan untuk diri sendiri juga"...
Hahhh! Terlupa lagi satu perkara.... Nak tanya. Korang tgk blog aku yg dah rupa baru ni.. (Even takdelah unik mana pun... Haha ;p) Korang rasa nmpk mcm budak-2 tak? >p< Hahahahaha. Sbb aku rasa mcm blog ni tak nampak matang mana untuk aku. (N ia membuatkan aku nmpk aku ni tak cukup matang lg sbnrnya --) Huhuhuhu
Okay. Entri pendek untuk malam ini. Terima kasih. Assalamualaikum!

12 comments:

  1. usim takcuti pun fadh.. canselori kedekut sikt pasal cuti ni..hahaha. btw, fadh study mana ? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ouhhh. Seriously? Takkan takde cuti even skjp pun? Huhu. Btw, fadh study dkt KUIS :) Takdelah jauh mana punnn kan dgn USIM sbnrnya. Huhuhuhu. Dkt nilai gakkan. Btw, sepupu n kwn ada jgk study dkt usim tu :D

      Delete
    2. Pernah sekali bulan lepas Cuti. Semarang xdah. Kawan n sepupu fadh degree jgk eh? Course apaa..boleh usha hahaa.. ��

      Delete
    3. Cuti apa yg sbln tu? Ha'ah! Degree. Dyorg ex-asasi dkt situ. Perempuan. Haha. Tak silap amek course chemistry/bio-chemist? Haha. Tak ingatlah pulak. Tp aliran sainslah.. Huhu

      Delete
  2. Replies
    1. tapi saya inspirit. emmm hehehehhe. tapi saya suka luhan sikit je. ehh

      Delete
    2. Hahaha. But dia dah keluar exo . Huhu. (Btw, lagu-2 dia best! Haha)

      Delete
  3. aah, walaupun cuti. dia orang tetap keluar. tapi bukan semuannya, segelintir je kot. kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Yup! Takdelah semua. But still almost maybe? Huhuhu

      Delete