♔ 16 ♔ Young Forever ♥ Haha ><"


Assalamualaikum! :D Hihi, Happy Birthday To Me, Happy Birthday To Me, Happy Birthday To Me, Me, Me, and still Meeeeee! Happy Birthday To Meeeeeeeeeee ♥ Hihi xp Its 00.00 O'clock nowwww xD  N its mean dah 15 December 2012! :DD Okey, excited terlebeyhhh pulak x3 Hihi, Herm! Alhamdulillah, aku masih hidup dan diberi peluang oleh Allah utk beribadat, mencari pahala dan bertaubat :') Suka2 aku pun, aku kene ingat gakkan? Makin bertambahnya umur aku, mean makin dekatnya aku dgn kematian :') Ya Allah! :') Hanya kepada-MU aku berserah... Herm, K! Act, aku x tau lagi ape yg bakal berlaku esok? Baikkah atau burukkah special day aku nnti? :p Ingatkah atau lupakah kwn2 n family2 aku ttg hari special aku niyh? Haha, n of course aku still menunggu siapa yg akan wish dulu! xp Hihi :p But mcm dah boleh agak je? ><" Mesti kwn aku si FARHANAH. Sbb almost setiap befday aku dye jelahh yg jdik org pertama wish xp But tak taulahh utk tahun niyhkannn? Hihi, Just wait n see :) Herm, Klahhh.... Nnti aku smbung post ttg my special day tomorrow night k! :D Is it Happy Day or Sad Day ? :'p Hihi, Okey! Byeeee! Assalamualaikum! xD

3 comments:

  1. hepi birthday akak :)
    may Allah bless you..
    semoga panjang umur dan murah rezeki !

    #gud luck SPM 2013... hepi blogging :)

    ReplyDelete
  2. http://sketchtoy.com/7178450 :DDD

    ReplyDelete