Yeah, Happy Birthday To Me Again ♥

I'M 6TEEN ALREADY! FINALLY ><"
Assalamualaikum :) Huhu, like I've already said :) A post for my whole 'SPECIAL' day xp Okey, herm... Smlm, Pukul 12.00 A.M., act, belum sempat pun lagi, kwn aku FARHANAH dah wish dulu... Mcm yg aku agak ><" Huhu, dye kate mls nak tunggu smpai tepat2 kol 12.00, so dye kol jelah terus. But time dye kol tuh pun ade lagi 2-3 minit je nak kol 12.00. So, acilahh tuhh xp Hihi.. Herm, then aku ade update status kat FB :p * Tgk Bwh Niyh ↓ * :D Ramai gaklahh yg post 'Happy Birthday' kat wall aku :) Selain komen kat status tuh xp  Antaranya :p


 Hihi, thanks a lot guys ><"
Herm, then usha TWITTER lakkk :D Same gak, aku post tweet ttg birthday aku :p * Tgk Bwh Lagi ↓ *  xp Hihi, n adelahh yg wish :'D Terima kasih terima kasih ><" Yg kat bwh niyh, waktu first2 tuh je :') Ade lgi yg lain wish x'p Hihi


Herm, tpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :'( BESTFRIEND aku tak wish2 pun lagiiiii!Takkan dye lupa kot? Or dye tido awl? x'3 Haish! Sabar jelahhh :'p Hermmmmm, okey2 :p Tgh2 aku dok sbuk dpn komputer niyh, tetiba adik aku yg ke-2 wish, "Happy Birthday Along" Huhu, aku diam je xp Mesti dye ingat lps tertgk tarikh kat info TV tuh :p Tpi, tak tau knpe aku cam terkejut gaklahh x3 Maybe sbb sblm dye wish tuh aku ade gaduh ngan dye... Hehe, ><" Hermm, Mak ayah aku n adik beberapa adik2 aku yg lain x wish pun lagi :3 Takpe2, kita tunggu jelah bila dyorang nak ingat xp
Huhu, k! Sambung cerita :p Okey, Esok pginya bila aku tgh online, aku msglahh BESTFREIND aku tuh, tanye jdi ke x nak study pagi niyh. Then dye kate x sbb ade hal. Pastu dye msg lagi satu msg wish HAPPY BIRTHDAY, Haha, aku ingatkan dah lupa xp Like what im thinking, dye tido awl smlm. Haha : Dye punya msg tuhhh, berjela2 weyhhh! Habes semua dye ckp xD Kelakar betullah! Tpi aku sukaaaa! ♥ Haha Aku msg tuh gune fon mak aku, so mak aku bacalah msg tuh kan :) Then, tetiba mak aku keluar bilik n wish HAPPY BIRTHDAY kat aku! >< Haha, aku rase mesti sbb mak aku terbaca msg tulah tuhh xp Tuh yg ingat tuhh! Haha :p Nvermind! Yg penting mak aku dah wish! :D Mak aku doakan aku agar jadi anak yg solehah ♥ Hihi, AMIN :') Herm, ayah aku tkdeee, dye pergi Terengganu.. Huhu, takpe2, ayah pergi utk ISLAM :')
Herm, K2.. Hari niyh, hari aku berlalu mcm biasa jee, Huhu xp Takde yg istimewa sgt pun... Mcm hari lain, usha fb, twitter, blog :3 Huhu, Tak habes2 -_- Haha, Herm, then aku kol kwn aku satu lagi, ckp tak jdik nak study sesame.. Yg tak bestnye tuhh, dye pun aku yg tanya, "Taknak wish befday aku ke?" Huhu, then barulah dye ingat n wish! :'D Haha, sedihhh jeee ><" Nvermind, Huhu... Lpstuh aku tido! Hehe ><" Smpai tghhari gak arhhh,, sedar2 tuh mak aku dah beli kek n bgi coklat kat aku! Hihi, Kek aku tak tau lagi ape rupanya mula2, but coklat yg aku dpt is KITKAT n FERRERO ROCHER xp Huhu, sdp2! Haha xp Nak tgk rupa kek? Heheh,, tunggu smpai akhir post eyhhh? ♥ Hihi xp K, smbung citer blik, then bila dah petang tuh, kwn aku yg sorg lagi wish, SYU :) Hihi, dye kol aku, then kitorang citer2 kjp n tetiba aku dgr ade bunyik piano, rentak lagu Happy Birthday.. Haha, aku rase terharu jgklahh sbnrnye, even ade sumbang2nyee pun! Sbb rase cam SWEET gilerrr ♥ >< But aku diamkan jeee, hehe xp Yg dye main tuh piano dlm fon dye je ><" Haha, bukan yg betul2 pun xD Tpi, takpelahh. Yg penting IKHLAS ! Haha :p Tak lama lps tuh ayah aku kol rumah, tanya sape jge kedai, lps dah ckp2 tuh, aku tanyalah ayah aku,bila ayah aku blik, ayah aku kate tgh mlm, then aku katelahh, "Alaaaa, habestuh tak smbut ke befday org? :'( " Huhu, then ayah aku kate, "Happy Birthday! Haha, smbut jelahh dgn umi :) Takyah tunggu ayah, ayah blik lmbt" Aku pun okey jelahh :') Even ayah aku takdeee, Huhu ;'p Kwn2 aku yg lain ade yg wish kat fb n twitter je, but ade jgk yg lupa kottt x'p Huhu, Then, mlmnyee, smbutlahhh befday akuuu x3 Even tak meriahhh, Haha :p Tangkap gmbr, potong kek n mkn xp Tu jelahh, Hehe, takpe2.. Aku tau semua org sebuk :'D Haha xp

Nah! Gmbr ♥
 COKLAT ♥

 OUH MY! ITS BLUE ♥ HAHA ><

 ♔ YES! THE -16- IS MOST IMPORTANT ♔

Okeyh! Thats all my storyyyyy! Hihi >< Panjangnyaaaa xO Haha, Okeylahhh! Bye! Assalamualaikum! x'D

1 comment: