ROAD RUN >:3

Assalamualaikum! :3 Penatnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa c)x Hehe, act tdi ade ROAD RUNNNNNNN di SMKBBB ;) Ape kebenda road run tuh? Merentas desalahhh. Herm, happening gak arh hari ni, even ramai gak yg tak dtg n mmg agak sikit budak-budaknya :3 Dan aku telah dtg utk memeriahkan acara tuh xp *Bangga sekejap* Okey, mesti korang nak tau aku dpt nombor berapakan ? HAHAHAHAHAHA, mcm biasalahhh, takde no xDD Eyh, tpi2 dpt gak bgi 1 mata utk rumah sukan aku k..! Keputusan keseluruhannya pulak, aku tak ingat markah but kedudukannya : No.1 Satria, No.2 Wira, No.3 Saga dan No.4 Perdanaaaaaa. Dan aku adalah PERDANA ><' Yes, dpt tempat last skaliiii! Huhu, dah biasa. Asal merentas desa je, mesti perdana last. Takpun adelah sekali dua dpt tempat ketigaaa ;p Takpe2, kita tunggu Hari Sukan nnti! Perdana akan kalahkan semua rumah2 sukan yg laen tuh! *Semangat2! xD Herm, dahlah! Malas nak citer pnjng! Mcm biasaaaa, mestilah ada gambarkan?? So, silalah besarkan biji mata anda besar2 yeeee? ;D *But, gmbr dpt sikit je :3 Nnti dpt lagi, aku tambahlah ;p







Herm, nnti Hari Sukan pulakkkkk ;D
#Esok pergi kem. Sorang2 lagiiii :'((
K,lah Bye! Assalamualaikum :')

8 comments:

  1. sblom ni akak rumah saga kan? hahaha ke salah? xp

    ReplyDelete
  2. Haha, mana adelah Mazni ;p Ayah akk n adik akk yg rumah saga. Akk mmg perdana je xp

    ReplyDelete
  3. iye lah @fadhihaha .. ko smgt nk mng , tpi kau x dtg latihan T_T" huahuahua XD btw , wira akn merembat kembali gelaran juara 5X berturut2 ! WIRA MARA WIRA JUARA !!! perdana kecundang , perdana ke belakang :P huehuehue :3

    ReplyDelete
  4. Hamboi Hamboi Hamboi! Melebih nmpk! Takpe2! Mmg korang menang roadrun! Tpi itu tak bermakna korang menang semuanyaaaaaaaaaaaaaaaaaa! ;D

    ReplyDelete
  5. hahaha :D 1 hari nti ade maknanye kami pasukan WIRA akn menang segala2 nye ! ( ceh smgt pasukan tp ble latihan . . . ==" ) huehuehue :D

    ReplyDelete
  6. Tau punnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! Muahahaha xD Jgn ckp je lebih! Join arh skaliiii!

    ReplyDelete
  7. hahaha XD kau pun sme fadhi .. ~~
    aku at least smgt nk lati walopun sakit , kau boleh je berlenggang kat blakang :P huahuahua :D

    ReplyDelete
  8. Haha, dah aku jalan dgn cik aini kita. Takpelah, at least smpai jgk skolah ;p

    ReplyDelete