ENTRI KHAS UNTUK KAU KAWAN. HAHA

Assalamualaikum! :) Kaifa haluka? Alhamdulillah, ana bikhair. Haha, cakap arab pulak aku x3 Takpelah! Sekali-sekala ;)
-
--
---
----
-----
------
-------
--------
---------
----------
-----------
------------
-------------
--------------
---------------
----------------
-----------------
------------------
-------------------
--------------------
---------------------
----------------------
-----------------------
------------------------
-------------------------
--------------------------
---------------------------
----------------------------
-----------------------------
------------------------------
-------------------------------
--------------------------------
---------------------------------
----------------------------------
-----------------------------------
------------------------------------
-------------------------------------
--------------------------------------
---------------------------------------
----------------------------------------
-----------------------------------------
------------------------------------------
-------------------------------------------
--------------------------------------------
---------------------------------------------
----------------------------------------------
-----------------------------------------------
------------------------------------------------
-------------------------------------------------
--------------------------------------------------
-------------------------------------------------
------------------------------------------------
-----------------------------------------------
----------------------------------------------
---------------------------------------------
--------------------------------------------
-------------------------------------------
------------------------------------------
-----------------------------------------
----------------------------------------
---------------------------------------
--------------------------------------
-------------------------------------
------------------------------------
-----------------------------------
----------------------------------
---------------------------------
--------------------------------
-------------------------------
------------------------------
-----------------------------
----------------------------
---------------------------
--------------------------
-------------------------
------------------------
-----------------------
----------------------
---------------------
--------------------
-------------------
------------------
-----------------
----------------
---------------
--------------
-------------
------------
-----------
----------
---------
--------
-------
------
-----
----
---
--
-
Hehehehehehehehehhehehehhehehehhe, dah habis scroll? >< Rilek2! Jangan bengang dulu! Saja je nak uji kesabaran korang. Dan nk tau korang mmg nak baca ke tak entri ni. *Bukan aku tau pun sebenarnya* Hehe, ana asif. *Maafkan saya* Okey! So, what's the story about? Herm, takde apa punlah. Haha, saja je buat tajuk kasi gempak! Barulah ada yg minat nak usha dan baca x3 *Gempaklah sangat*

Okey2, jom kita terus kepada cerita yang sebenarnya. Hehe.
Act, aku just nak mem-promote blog baru sahabat baik aku je. Blog ni blog kedua dia. Haha, asal yg kedua? Sebab email untuk blog pertama dia tiba-tiba je tak boleh bukak. Katanya p/w salah. Sbb dah ditukar. Padahal dia tak tukar pun. Habis semua sns yg guna email tu tak boleh guna. Twitter pun dia dah buat baru. So, sbb tulah blog yg kedua dia ni muncul untuk menggantikan blog pertama dia tu. *Tapi, tetap tak sama dengan yang pertama* Haha, macam apa je xp Okey, saja nak melawak. *Hahahahahambarrrrrr*

Ya, aku tau. Dia newbie lagi. Tapi kalau takde siapa nak follow blog dia, sampai bila-bilalah newbie. Jomlah? Ramai-ramai follow dia! InsyaAllah! 100% dia followback! Hehe... Btw, aku dah follow dia dah! Jangan risau! Dan aku jugak akan bantu dia dalam mengedit-edit blog ni. Tapi aku takdelah pandai sangat pun. Yg simple2 tu, taulah. Hahahahaha. Takpe, kami sama-sama belajar! ;)

Okey, nak type apa lagi? ;3 Hermmmmmm, ouh ya! Membebel punya membebel. Link blognya tak nampak pulakkan? xD Maaf-maaf! Hahahahahahahha
Aku yang buat header tu. Aku tau tak lawa. Haha. aku memang tak berapa pandai nak buat header ni. Act, header aku pun Mazni yang buatkan >< Aku rasa ramai dah yang kenal dia ni! Dia memang banyak tolong aku! Kalau aku ada masalah tentang blog, dialah tempat aku minta pertolongan! Huhu. Thanks Mazni! >< Tahun ni dia SPM! Wuhuuuu! Best of luck utk dia dan tolonglah doakan dia sekali eyh? ;)

Okey, hah! Nak usha blog kawan aku tu, korang tekan je gambar header tu. Nanti automatik muncullah blog kawan aku ni! ;) Aku rasa dah takde apa kot nak bebel lagi. Hehe.
Kawan dan sahabat adalah dua jenis manusia yang berbeza. Alhamdulillah, aku masih ada sahabat yang tetap ada disisi aku dan menjadi tulang belakang aku, tak berhenti-henti menasihati dan menerima aku seadanya. Dan alhamdulillah juga, Allah tunjukkan kepada aku. Siapa sahabat yang sebenar dan siapa kawan yang sebenarnya lawan :') Setiap yang berlaku, pasti ada hikmahnya! Syukur Ya Allah...
Okeylah! Itu sahaja! Thanks! Alhamdulillah! Assalamualaikum! ;) 

10 comments:

  1. wah sedihnye kalau jadi macm tu.. :) inshaAllah zz follow nnt :)

    ReplyDelete
  2. Adududuuuu.. mempromote aku lh pulak ahahaha >< malu kot.. maluuuu
    Aduhhh mana nak sorok nie ? Dlm tong sampah ? Busuk + gelap. Pakai mask ? Ermm boleh kot hahahah.
    Btw, thanks weh promote aku. Bhahaha. Okey mmg nak gelak bergolek2 bila type 'promote aku' tu hahahaha. Terima kasih banyak2. Hehehe. So, aku kena buat macam mana kalu ada org follow aku ? Bukak blog dye and tekan followkah ? Ajari aku by Anuar Zain hahahah
    *panjang komen sbb terharu*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahhaha, saja nak promote! Yeahhh! Iera malu! xD Haha, sama2lah! ;) No problem my friend~ Weyh! Better kau bukak FB! Kat sini nk explain susah. Panjang~ Hahahahhahah. FB2!

      Delete
  3. Errr fb aku pun problem ="= tolong tengokkan :3

    ReplyDelete
  4. mesti ada orang tukarkan password dia, takut jugak kalau jadi macam gitu nanti.
    btw comel blog kawan kak fadhilah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Herm, tak taulah :3 Hikhik! Iye? Terima kasihhhhh >< Sukalah dia nnti! Hahahhahahah

      Delete