Challenge Rindu by Hafiz Zulkafly!


Assalamualaikum! Sbb takde nak buat pape, kita cuba try test lah kannn! Hahahaha. Aku scroll-scroll n main ws je nom yg aku rasa nak ws xD Lebih dari 10 org. Hahahah. Yg aku jrg ws, or borak pun aku main tegur je xD Tp aku tegur tu mmg niat nak tegur lah kan. Sbb lama tak borak. Selain kita test, kira sekali tegurlah. Mcm-2lah yg aku dpt balasannya >< Yg balas balik pun ada jgk. Yg pelik pun ada jugak TvT Sbb aku pun mmg jrg sgtlah nak sweet-2 ni kan xD Not meeee. Seganlah woiii. Hahahaha. Okay jom kita tengokkkkk!
















Hahahahahahahahha. Mcm-2 reply yg aku dpt. Yg takde nama tu sbb aku selalu ws jgk, so ada conv. sblmnya yg xyah tunjuklah kan. Yg ada nama tu, sbb mmg jrg msg x3 Tu yg mula conv. tu. Heheheheheh. And yes semua yg aku msg perempuan sahaja. Mmg taklah nak msg rindu dkt lelaki x3

Sbb nak kena tag, so aku tag Mazni | Sis Yan | Fieyqa | Qilah ;)

Bye, assalamualaikum! ;D

8 comments:

  1. kann? tak boleh expect apa yang orang lain nak balas XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahhaha. Apa org reply tak kisah. Yg penting kita buat je dulu xp

      Delete
  2. hahaha berani betul kak fadhi! saya ni entahlah. anyway thanks tag! :p
    tengoklah kalau berani buat lol

    ReplyDelete
  3. Hahah. Nashwa pun buat challenge ni jugak.
    http://nnakhairudin.blogspot.com/2016/03/challenge-rindu-by-hafiz-zulkafly.html

    ReplyDelete
  4. Hahahaha... bukan apa depa terkezutt, yela tetiba ada org rindu. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg pun kan xD Tak pernah kita ckp rindu, tetiba rindu. Huhuhuhu x3

      Delete